Anna

2011-04-28
09:20:22

Måste bara
Måste bara lägga till denna med. NEJ jag är inte lagd åt andra hållet men man får la ändå kolla in andra tjejers kroppar. Eftersom jag själv gärna vill få till min lite mer. Men iaf denna tjejen har HELT underbar kropp. Tänk om jag hade sånna former. Njom njom


2011-04-28
08:48:06

Ådi var är du! Saknar dig!

Åååh jag vet att de är duktigt att cykla till jobbet och tillbaka. Men jag saknar min baby! Han kommer att komma tillbaka jätte fin snart (hoppas jag). Min cykelsadel gör ont på (?) rumpan, de är ju inte i rumpan, de är ju på rumpan jag har ont, aja.

Jag vill kunna sitta i min Ådi och lyssna på min uber musik och åka igenom stan haha nä men åka till jobbet iaf. Och nu ska jag få mina (nu ska jag få hans) ögonlock lackade till Ådi med så han kommer att bli ännu finare. Alla andra bilar kommer att flörta med honom, min Baby. Nästa vecka får jag tillbaka honom hoppas de blir tidigare. xoxo

I mon är man ledig iaf. Så då ska jag iväg och handla lite måste köpte pellets till råttorna så jag kan städa deras burar. Har iof något fine spån men de räcker bara till tjejernas bur. Jerry måste ha pellets eller så kan jag ta spånet till Lichi de var lättare för honom att gå i det. Råttorna är så stora så dem klarar av pelletsen plus att dem är bara på botten när dem ska göra sina behov. För att köpa detta måste jag CYKLA!! Suck dock slipper jag cykla till Willys på Eurostop för dem har ju öppnat nytt WillysNewhome.

Ska se om mamma kan kolla igenom mitt hår lite känns som att vissa fästen har halvt släppt. Plus att jag skulle vilja att hon klipper mitt "överhår" för att mitt hår vill inte lägga sig som jag vill. Blir bara något slags backslick och de gillas IKKE!

Allmänt babbel.

 


Ballong                                               Ballong!

Peace!

2011-04-27
11:20:40

Never

2011-04-27
00:22:43

Veckans Bild v17
Jupp nu kommer vecka 17s bild upp, Tema Påsk blev det, vet inte mer vad jag ska skriva men jag tycker min bild äger Jimmys denna veckan, mohaha!! Men iof så är Millie lite svår att se eftersom de är så mkt vitt men jag gillar hur hon har krånglat sig upp och hur pälsen har lagt sig. Sötnöt.
Dock råkade min bild bli lite större än Jimmys, aja får vara så denna gången.


Min bild På Millie

 

Jimmy Cederhags Bild på mini ormen

 

Btw Jag är sugen på nygräddad pizza =/

Peace!


2011-04-25
13:19:24

Påskhelgen

Fredag

Då vaknade jag nog ganska tidigt och tänkte att jag kunde sticka iväg till mamma och sola lite. Men jag var tvungen att åka iväg och handla lite inför knytkalaset och de jag hade missat i torsdags. Eftersom jag hade solat fick jag ont i huvudet som vanligt. Inte så värst kul eftersom jag skulle iväg på knytkalas hos Nicke sen. Försökte ta mig en powernapp men de funkade inte kändes som att de bara blev värre. Men de var bara att försöka ändå jag hade ju sett fram emot detta lilla kalas. Dock hade vi köpt för mkt mat, jag trodde vi skulle vara många fler men de var mysigt ändå. De gick lite segt till en börja och blev trött sen men när vi väl kom ut så blev de mkt bättre. Vi försökte gå till ställen där Josefine inte varit men de var bara lamt på alla ställen så vi stack till Corner som vanligt och där vart de kul för en gångs skull. De slutade med att de var bara ”vänner” kvar på dansgolvet innan dem stängde. De var sjukt kul. Sen vart de massor babbel utanför när dem tände lamporna. Helt enkelt så blev de en toppen kväll tillslut.

 

Lördag

Vaknade vid 12 och tänkte att jag måste börja med min tårta jag planerat att göra. De var lite bökigt att göra den eftersom jag inte riktigt vet hur man gör tårtkrämer. Jag fick göra om Chokladkrämen 2 ggr för att den skar sig. Tycket inte att den blev hårt nog men sen när vi åt tårtan så vart de helt ok. Dock gnällde alla på att silverkulorna som var på var för hårda ”teethbreaker”.

När jag var klar så tänkte att idag ska jag mysa med råttorna för jag har inte riktigt hunnit med de denna vecka, skäms på mig. Man märker på dem att dem saknar mig med för dem vill inte äta upp sin mat som dem brukar göra. Honorna bruka lämna skålen tom, men nu har de varit halva kvar, samma sak hos Jerry.

Martin ringde och frågade om jag ville sitta på uteservering med han och hans kusin. Vist tänkte jag dock var jag tvungen att jaga in råttorna och byta om. De tog lite tid men jag kom ut. Jag tog två cider och blev brun på ena axeln, kom hem så skulle jag byta om och fixa mig för att jag skulle iväg till Henke och grilla men ja igen ONT i huvudet efter solen så vart en ett försök till powernap igen men alla störde mig, grrr. Jonne ringe mig sen och sa att dem var utanför men då hade jag somnat så jag tackade tyvärr nej. Vaknade kl 21 sen och fick panik för jag skulle iväg på olika fester MEN jag fastnade på gården (helt oplanerat) med Ida, Milan och två killar (förlåt mins inte namnen på er) Sen kom två st till. De var sjukt roligt och mysigt. Vi drog massa blondin, Mörkhyade, jude, blatte-skämt och lyssnade på musik via våra telefoner. Sen drog vi ut så ville jag inte in där dem andra skulle så hänge de två andra med mig och hämtade pengar sen stack vi till Asian och där var vi tills dem stängde. Och jag tappade bort min skarf som kommer från Afrika, buhuu. Men jag fick en annan "skarf" sen, de gillades. Sen vart de in på James (gamla valentine) jag vet jätte lamt. Men har man bara rätt sällskap så blir allt kul. Sen stängde dem med så de var de bara att traska hem.

 

Förlåt till er alla som bjöd mig på fest och jag inte kom, typ 4 st, flåt

 

Söndag

Påskmiddag hos mina föräldrar och jag var bakfull som ett svin. Jag blev bjuden på en massa drinkar ute på lördagen plus att ja hade råkat äta lite för lite. Aja gott var de med mat, började må illa efter de och dog på soffan tills min bror nöp mig och jag blev förbannad och bytte soffa och låg där till typ 17-18 eller något. Lika trött som dem andra dagarna, undra vad som är felet, kan ju iof vara all alkohol och sol. Men när jag vaknade var de dags för att äta min tårta. Och jag sa att jag inte ville ha kritik men jag fick de ändå, elakt. Men den funkade iaf nu sitter man här på en ledig måndag och önskar att man hade resten av tårtan hemma.

På kvällen så tänkte jag och jonne att fan brukar man inte festa på påskDAGEN. Äsch vi kör en 3:e kväll, de blev en liten förfest hos mig med mig Jonne och Martin. Men när vi väl kom ut så var bara Harrys och Corner öppet…. Till och med DONKEN var stängt. Så blev de hemgång så klämde jag i mig lite av påskmaten jag hade snott med mig hem sen däckade jag i min säng.

 

Måndag

Ledig och så har jag taigt VECKANS bild. Bilderna kommer upp när Jimmy tagit sin bild med. Denna veckan blev de Millie som blev fotomodellen. Jag provade med Jerry först men han gillade inte de alls och ville bara ner i mitt knä. Penny är ju en liten spraller tant som ALDRIG kan vara stilla i 1 sec. Så jag provade med Millie och hon posade fint. Maja ville jag inte ta för hon var förra veckan. Och Amy bråkade med Jerry.

 

Så har min helg varit. Har skippat att skriva en massa som ni inte behöver veta. Jag har haft fullt upp att göra men kul har de varit, hårt för den delen också, med all alkohol. Har inte druckit så mkt på länge men som sagt KUL har jag haft. Lördagen var nog roligast.

 

Imorgon återgår man till de vanliga livet kommer bli sjukt skönt att komma tillbaka till sina vanliga rutiner. Dock kommer en lång helg för mig igen så jag jobbar bara 3 dagar. Hoppas de går fort. För de kommer att hända massa kul nästa helg med. De känns verkligen att sommaren är på G

 

JO glömde skriva att de varit äckligt skönt väder hela helgen helt underbart tror mycket att de har gjort de hela med. De gillas.

 

Sommar klädd och sen Fredagens outfitt

 

Lördagens Outfitt och min fina bränna

 

Min fina Påsktårta och den god Påskmaten


2011-04-22
17:05:38

Jag ska bli med råtta...

IGEN!

Fan då att man ska älska djur så mkt. Nu vart en som ville bli av med råttor, 2 mammor med ungar = 25 råttor bortskänkes som sällskap eller ormmat, stod de om jag mins rätt. Så är de så några på Ifokus som hjälps åt med lite allt möjligt. De är inte alltid jag kan bidra eftersom allt sker i Stockholm känns de som. Men denna gång är de i Skåne, tror jag. Så denna tjej som kommer att ta alla 25 råttorna undrar om de finns några som skulle kunna ta någon/några ungar när dem är redo att flytta. Så jag sov på saken lite och kände att Jerry är nog redo för att få en kompis nu. Och som jag fattade de som så är alla Roans och jag gillar verkligen den färgen/täckningen. Och hoppas jag att någon ser ut som Mamma råtta. Men förmodligen ser dem ut som Millie och Nour. Aja jag ska bli med rått pojke.



 

Peace!!


2011-04-22
01:57:11

Grillning på gården är invigd

 

Lite stressig dag fast jag slutade jobbet kl 11 idag. Först iväg och träna, fast jag hade lämnat kläderna hemma så de var bara att åka hem först. Blev träning av ben och axlar och 15 min på gå-bandet. Hann inte med mer kondition men som jag fattat de så är de helt ok att variera med mindre kondition ibland. Känns som en dålig ursäkt haha.

Sen åkte jag iväg och handlade. INGET kul kan jag säga för de var massa folk där. Och gamlingar som gick mega slooow och ivägen. Och jag hittade inga marsipan kycklingar som jag behövde. Jag hann inte handla allt heller, eller rättare sagt jag pallade inte handla allt för jag skulle ändå inte orka bära in allt. Skulle ha köpt pellets och kattsand men de får jag ta en annan dag, glömde lök med aja men iaf. Åkte inom mamma för att lämna GOTT godis för hon köper bara konstigt godis. Fick även en fin korg av henne som jag använde senare när jag och Kusin grillade på gården.

Vi invigde min grill som jag fick i julklapp av jobbet. Den var lite bökig att montera ihop. Men vi slog våra kloka huvuden ihop och fick ihop den. Riktigt gullig vart den.

Ja, eftersom både jag och kusin vart hungriga så var vi lite för ivriga att starta grillen så de gick inte precis som vi ville (vi lät ju inte tändvätskan suga åt sig tillräckligt) Och så hade vi missat att öppna den lilla luckan i botten så att elden fick syre. Men vi lyckades till sist och de gick jätte bra och kyckling spetten blev riktigt goda. Sen la vi på lite pita bröd med, men nästan alla blev halvbrända och lite sallad så blev de jätte gott. De var jätte mysigt att bara sitta där och chilla och snacka lite i solen. De som var bra var att solen tittade fram sen på eftermiddagen när vi skulle grilla. De var ju så molnigt hela morgonen, tänkte hela morgonen, aja de regnar inte iaf och de är inte så kallt. Men de var tur och kul att solen kom fram sen ändå.

 

De var helt enkelt en lyckad träff med kusin vitamin. Måste få lov och säga att vi är sjukt dåliga att umgås och hitta på saker. Men vi får la ändra på de, och ta en Lilo och stich dag tipsade Kusin mig om. De gillas.

 

 

Sen när hon hade gått hem så dog jag i soffan. Jonne ringde mig lite senare och jag var helt borta (jag vart väll allt för trött) För min första tanke var att jag var försenad till jobbet så var jag tvungen att räkna ut klockan och fundera ut vilken dag de var osv. Sen var man jätte seg på att fatta vad han pratade om. Känns som att man halvsov/ panikvaknade någon konstig mix där. Somnade om sen igen iaf och vaknade 23 ungefär och fick mig ett ryck och började små städa. Kan ju säga att jag längtar tills jag köper mig ett hus. Jag kommer lätt städa mitt i natten för då kan jag dammsuga och väsnas hur mkt jag vill (nästan) *längtar*. Men iaf jag bäddade sängen och vek tvätt och slängde kläder i tvättkorgen, diskade gjorde jag med och fixade mat till djuren. Men dem verkar inte så hungriga idag. Men de kommer väll. Aja nu ska jag återgå till mitt sovande. Har precis lagt över lite nya Big bang avsnitt på min lilla dator så jag kan somna till det. Snart kan jag alla avsnitt utantill, borde egentligen kunna dem nu eftersom jag har de på i bakgrunden när jag sitter vid datorn istället för musik. Så när jag tröttnar på att surfa eller chatta osv. så kollar jag lite på Big bang istället. JA!! Nu har jag skrivit av mig lite.

 

Hoppas ni orkar läsa allt.

Här är min kusins blogg om ni är intresserade av att läsa hennes

--> Glappkäften <--

God natt!! Peace!!

 


2011-04-20
22:11:35

Ådi goes SPA
FY FAN!!! Vad jag har varit duktig idag. När jag var på jobbet vart jag uber trött men eftersom jag hade bett pappa att plocka fram mina sommardäck så vart jag ju tvungen att åka över och byta. Och så har mamma tjatat på att jag aldrig tvättar min bil. Så ja, en snabb tvätt skadar inte. MEN nu kommer de otroliga, Ådi (min bil) fick värsta spa behandlingen.

 

  • Bytte från vinterdäck till sommardäck
  • Pumpade luft i dem
  • Tvättade bilen
  • RUBBADE bilen
  • VAXADE bilen
  • DAMMSÖG bilen
  • DAMMADE bilen
  • Fyllde på spolarvätska
  • Kollade oljan
  • Pappa fixade min trasiga Bak vindrute-torkare
  • Tvättade gummi mattorna.
  • Tvättade sommarfäljarna

 

De var nog allt. Men nu är Ådi len som en barnrumpa. Man vill nästan inte att han ska stå ute. Jag får ta 2 parkerings platser och typ polistejp runt om HAHA. Men nu slipper jag skämmas iaf, när jag ska lämna in bilen på lagning för nu är den jätte fin.

 

Ni får utsäkta kvaliten på bilden,

men har man bara en Iphone

till hands på kvällen så kan man

inte bli bättre.

 

Men jag kommer ha sjukt ont i morgon, i min armbåge. Jag känner de redan nu, jag började få ont innan på jobbet så tog jag sån där bedövnings/kylnings plåster så lugnade de sig lite. Men sen kom jag ju på den där briljanta idén att rubba och vaxa bilen. Så blir de ju automatiskt att man jobbar med högern, eftersom jag är högerhänt. Så nu isar de massa, aja snart är de iaf lite lång helg så man kan vila upp armbågen lite. Sen ska jag försöka dricka mer vatten för de skulle vara bra. Kommer ju ränna på toa och kissa hela tiden. Ont i foten har jag med eftersom jag suttit konstig med foten och tryckt, hoppas de går över tills i mön.

 

Notis

Jag har lagt till en ny fin kategori ”veckans bild” där jag och Jimmy Cederhag kommer att ta en bild varje vecka på våra djur och lägga upp. Mest för att vara jobbiga. Sen kommer vi ha ett nytt tema varje vecka. Denna vecka blev de –utomhus-, nästa tema får ni se nästa vecka. Spana gärna in bilderna. Dock är Jimmys bild finare än min denna veckan, men vem vet min kanske är finare nästa.

 

Peace!!


2011-04-19
20:36:13

Ork...

Jag tycker att du egentligen borde mogna och kanske börja umgås med folk i typ din ålder. Och lite mindre med folk som nyligen upptäckt alkoholen. Kanske börja bete dig för dig ålder. De är inte mitt problem egentligen, fick detta bara på mina tankar idag. Ditt beteende är ganska töntigt egentligen med. Orkar heller inte bry mig vill bara yttra mig lite och sjunka lite till din nivå och dra tillbaka min ursäkt som jag gav dig för ett tag sedan. För de var egentligen inte jag som skulle säga förlåt från början, inte jag som började bete mig konstigt. Sen verkade de ändå inte betyda något eftersom du bara spelade för att få tillbaka de som var ditt. Och jag spelade med på dina noter en kort stund för jag ville vara din vän. Men jag är glad att ja inte gjorde mer. Antagligen är de grupptrycket som gör dig som du är.

 

Tack för de vi hade men de kanske vart bra att vi skiljdes, vi är ändå inte i samma nivå.

Bye

 

Ork…


2011-04-18
22:59:02

Äntligen!
Äntligen fick jag sålt mina skor. Jag la ut dem på blocket och 2 dagar senare så vart dem sålda. De var typ 3 pers som var sugna. Kunde nästan ta mer betalt känner jag nu, haha. Aja skit samma ännu mer "stuff" som är borta. Men de känns åter igen lite i hjärtat att sälja skor. Som jag skrivit massa gånger innan så har jag svårt att släppa saker. Men detta känns som ett bra sätt att jobba på de.

Bye bye Skor

 

På onsdag kommer en tjej och hämtar/köper en av mina burar. De gillas.

Nu ska djuren matas och jag gosa ner mig i sängen.

PEACE!!!





2011-04-18
17:37:21

Veckans bild v16
Jag och en arbetskompis tänkte lägga upp en bild på våra djur varje vecka. För att de är så störande =) Bilderna ska vara ca 1 vecka gamla så man måste helt enkelt ta en ny bild varje vecka. Först ut kommer en bild på min Maja. Hon gillade inte alls att vara i gräset fast de inte var kallt ute alls. Men de är la läskigt att komma ut efter att man bara är inne hela tiden. Detta var den ända bra bild jag fick på henne för hon kutade upp i mitt knä hela tin. Men hon gillade sitta i knäet på dig och knaste och ploppa med ögonen. Vist är hon fet <3

Och varje vecka ska vi ha ett nytt tema. Denna veckan blev de utomhus. Så ni får nu vänta en vecka till nästa bild och tema ;)

 

Här kommer Jimmys bild på hans husdjur.

 

Ormbilden är tagen av Jimmy Cederhag.


2011-04-17
14:16:45

Lördag 2011-04-16

Usch igår fick jag gjort massa kändes de som. De vart en ganska bra dag igår med tills vi skulle ut efter förfesten. Eller ja jag hade trevligt sällskap ändå eller så. Men jag ville ut och dansa men alla bara stack varsitt håll och ja de blev konstigt i slutet.

 

Igår så fick jag sålt min dator (Lilla Lagget) Ännu en gång så kändes de lite i hjärtat att göra sig av med saker. Men de är för en bra sak. Sen upptäckte jag att de är jävligt härligt att ha mindre saker. För jag skulle rota fram pärlor och pärlplattor till mamma, så då skulle jag in i mitt spökförråd. Och denna gång slapp jag slänga ut alla lådor för att kolla igenom dem. Eftersom jag har tömt och gjort mig av med en massa lådor. Så jag kunde stå där inne och leta, jätte bra och jätte läskigt men de gick jätte fort. De gillas.

 

Jag la även upp lite mer saker på blocket och tog bort gamla annonser, så jag får hoppas på att någon blir sugen på att köpa. Då blir jag en väldigt glad Anna vett ni.

 

Sen städade jag igen. Känns som att jag städar typ varje vecka nu. Innan vart jag la mer slarvig, men nu dammsuger jag, dammar moppar golv, diskar och allt sånt varje vecka. Känner mig så duktig och vuxen haha. Men nu när man bor i en finare lägenhet så vill man ju gärna ha de fint och om folk kommer över så slipper man skämmas. De ända problemet jag har nu är lukten från råttorna, som folk inte brukar gilla. Men nu när de börjar bli varmare så kan man vädra oftare så jag har lyckats få de att lukta mindre.

 

Och dagen blev mkt bättre sedan när jag skulle byta om till party outfitt och allt blev så lyckat, skit nöjd blev jag. Eftersom jag ändå har lite dåligt självförtroende så blev jag väldigt glad att de blev så bra. Tummen upp för de med. De var nästan en sån dag man borde köpt en trisslott, kanske skulle ha lyckats vinna något då haha.

 

Lite kass kvalité, men så är de när man har en iphone 3gs

 

Peace!!


2011-04-16
19:31:36

Sorry...

Haha kanske inte idag. För jag är fett snygg idag. HELL YEAH!


Ibland lönar de sig att träna ändå, fast man inte alltid märker de.

För idag har jag inget under som trycker in magen. FUCK YEAH!

Nu är de fest!



Dock måste haf träna upp vaderna dem är lite för smala...

Peace!


2011-04-16
10:32:57

BESVIKEN!!!

Igår så ville jag ta bort mitt löshår, färga håret och sätta i nytt löshår. De gick jätte bra att ta bort håret, lite pilligt men min mamma är PRO!

Jätte skönt var de att kunna klia hårbotten med en hårborste (de är de bästa jag vet) Ja sen började vi att sätta i de nya håret.

 

1. Vax naglarna jag köpte för att kunna sätta i 50 av de gamla slingorna var äckligt dåliga. Dem klibbade och trådade sig som smällt ost på värmetången och vägrade släppa.

2. De nya håret är RAK-klippt så de ser äckligt dumt ut nu så jag har ont i magen. De förra håret var typ ut-tunnat så att de såg ut som vanligt hår. Nu ser de fejk ut. Kul.. kanske inte.

3. Det nya håret var jätte tunt, de gamla håret jag beställde från samma person var tjockt och kraftigt. De var bra kvalite men inte denna sändning. Jag gillade att håret vart tjockt nu är de tunt och jävligt.

 

Nu vet jag inte vad jag ska göra för att tunna ut de så att de såg ut som det andra håret. Jag ångrar mig jätte mkt att jag fick idén att fixa om mitt hår. De är jätte fult nu inte snyggt någonstans. Jag är jätte ledsen. Mest ledsen att dem rak-klippt topparna så jävla fail. Och jag valde och beställa från samma person pga. att jag var så nöjd förra gången och då beställde jag olika färgen och alla var lika fina, tjocka och ut tunnade i topparna. PERFEKT var håret. NU är de bara bajs.

Känns som att mamma och jag skulle bara färgat över håret så att utväxten inte skulle synas och thats it. Nu när man ser detta resultatet. De är jätte fult! Ska gå gråta nu….

 

Vill för övrigt säga att min mamma är bäst!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fuck!


2011-04-13
12:42:54

Vill ha helg


2011-04-12
01:56:33

Som en vårlök

YES!

Jag har varitlite så där bitter på livet och på allt och alla, ett tag nu. MEN!! Igår kom jag på de ULTIMATA. Jag vet vad jag vill göra, men de kommer att vara en hemlis tills jag fixat allt. Åååh vad jag längtar!

Jag känner mig nu som en liten vårlök som håller på att blomma upp till en fin blomma. Under vintern ligger jag i ide och nu när solen tittar fram gör jag de samma.

Jag vill ut och göra massa, jag gillar egentligen inte att vara ute och gå men som te x i helgen vart jag ute och gick 2 ggr, de ni. Jag sitter även och små planerar vad jag ska/vill göra i sommar och hoppas att jag hittar något jag kan sysselsätta mig med under vintern, så att den inte blir tråkigt IGEN. Men med min ultimata idé så kommer jag att ha att göra. Så nu har jag en massa planer. Så de kommer bli en liten liten vändning här i livet. Igen stor men jag hoppas på de bästa.

 

Jag vill vara en liten röd krokus. Finns nog inga röda men jag vill vara en röd ändå. Jag vill vara speciellt för jag är speciell, Haha.

 

YES!!!

 

Imorgon kommer MR. Samsung och hämtar min upp-och-ner vända tv. De gick väldigt fort att få hjälp av dem, tyckte de vart väldigt bra. Hoppas dem kan fixa den nu också, men de löser dem nog.

Jag ringde nämligen dem igår och ville ha mer hjälp. För att jag hade återställt tv:n som dem sa att jag skulle göra men fortfarande upp och ner. Sen försökte jag uppdatera tv:n som dem sa men fortfarande upp och ner.

Sen när jag ringde så var jag tvungen att ha kvittot nära mig. MEN JAG HAR JU TAPPAT BORT DE!! DÖÖÖÖÖÖÖÖ bara för att jag varit duktig och flyttat 2ggr. Men jag åkte iväg till Siba och dem hade kvar mitt kvitto i systemet, jätte bra tyckte jag. Så jag åkte hem igen och ringde Samsung igen och fick all hjälp, typ, dem kommer och hämtar tv sen får vi se, haha.

Peace!!


2011-04-11
12:59:10

I wonder


2011-04-10
18:47:41

Härligt väder

I helgen har de varit toppen väder. Jag har dock inte orkat träna så jag har gått promenader istället, hem till mamma och tillbaka. Och så har jag suttit och solat hemma hos mammsen. Fick faktiskt lite färg idag. Ganska kul att jag inte tog av mig mitt halsband så nu har jag en vit stjärna på bröstet. Lite svår att se för att jag har inte så mkt färg men om ni kollar noga så ser ni nog.

 

 

 

Jao sen så har min tv fått fnatt. Den är inte jätte gammal och så börjar den krångla. Den brukar ändra färg till te x jätte grön, röd eller blå men då startar jag bara om den så blir den normal igen. MEN igår när de hände och jag gjorde de gamla vanliga så fick den mega fnatt, bilden blev upp och ner. Och hur jag än gör så lyckas jag inte rätta till det, surt. Men jag har mailat Samsung och i morgon ska jag förbi Siba och se om dem kan hjälpa mig. Jag har inte råd att köpa ny tv. Och den är bara ca 1 år och 4mån, man tycker ju att den ska hålla lite längre.

 

 

För övrigt så vill jag göra någon slags total vändning i mitt liv. Vet dock inte hur men något vill jag göra. Kom på också att den killen jag varit intresserad av är bara en kille man leker med det är ingen förhållande-typ. De skulle inte ha funkat mellan oss heller, tror inte han kommer lyckas med någon tjej någonsin. Han är för mkt player, lite synd om honom. Dock är jag arg på mig själv att jag inte kunnat släppa honom när han egentligen är trög i huvudet. GAH!! aja kommer la någon snart. MEN JAG VILL HA NU!! Men nu är de snart sommar och jag längtar massa till Swedenrock festival och hoppas att många hänger med.

 

Peace!!


2011-04-09
17:48:19

Fujifilm Finepix S5000
HAHA Äntligen blev jag av med min ena kamera. Fick 300kr för den, den är inte värd mer heller. Gillade verkigen inte den, den funkar prima men den var så komplicerad tyckte jag.
NU är de bara resten av allt skit kvar, ska bli så skönt när allt är borta. Dock tar det längre tid än vad jag vill. Men men bort ska de iaf, bryr mig inte hur lång tid de tar.

Känner mig mer och mer fri!!

BYE BYE SUCKER!!!

 

Peace!



2011-04-09
12:39:47

I hope


Har velat ha dig så fukking länge nu. Trött på dig och ditt beteende, du är inte värd att kämpa för. Jag trodde inte att du var som alla andra, trodde du var unik. Men du är som alla andra, inget mer speciellt finns med dig mer än att jag en gång gillat dig, ditt svin, din idiot, din mes, you fukking slut!

2011-04-08
18:00:13

Bitches be crazy


2011-04-07
21:56:43

Triss Torsdag

Idag är de triss torsdag. Jag har en liten tradition att köpa en trisslott varje torsdag. Bara för att ha något litet att längta till och för att förgylla dagen. Idag köpte jag mig en triss då, jag van hela 25kr. De mesta jag vunnit på mina torsdagar är 75kr. Jag skulle vilja vinna en liten större summa, men de vill nog många. Men vill vinna bara för att få ha gjort de med haha. Men bättre lycka nästa gång kanske, bara en vecka kvar.

 

Jag ångrar mig lite att jag har så stor lägenhet. Inte för att de är jobbigt att städa men de är så ensamt och för en person så är de fett förstort. Men de var de bästa jag hittade just då, min gamla lägenhet hade troligen mögel och jag ville inte bo hos mamma och pappa. FAST de är hemskt jätte maxat underbart snällt av dem att jag fick göra de en liten period mellan lägenheterna. Skönt att ha föräldrar och bröder som ställer upp. Min lägenhet skulle mer passa för två pers. Men jag är så hemskt sugen på typ en större etta I stan/ centrum/ city/ centralt/ mittpunkten (kärtbarn har många namn). Men att flytta nu igen vill jag inte, för de första så var de INTE roligt att flytta in där med 40 tappsteg bara I lägenheten. Plus att den är riktigt fin, man får helt enkelt hoppas på att man hittar ett svin som vill bo med mig. Jag är nog bara emo nu för att de är så tråkigt att vara själv. Men de löser sig nog, behöver nog inte stressa men jag vill så mkt och hatar att vänta på de jag kommer få.

 

 

 

 

Vill för övrigt säga att jag kommer att få hem Natalmöss inom en framtid. Kommer att bli kul att se hur dessa varelser är. Jag tror dem kommer vara lättare att ta hand om, dessa möss är lukt fria och gillar inte att bli hanterade mycket. Dem har inget gnisslande hjul behöver inget sandbad. Äter samma som råttor och fick höra att dem gillar färskt gräs, så vi får se. Eftersom dem är så nya som husdjur så är dem fortfarande väldigt vilda där av vill dem inte bli hanterade så mycket. Plus att dem inte har hunnit bli sönder avlade som t ex hamstrar, råttor som lätt får tumörer i tidig ålder och mycoplasma (förkylning, lunginflammation i en slags kombo). Jag fick tips på att ha natalmössen i akvarium/terrarium. Men jag ska prova med vanlig dunabur. Jag tror att bara dem har tillräckligt med gnagmaterial och saker att sysselsätta sig med så kommer dem nog inte gnaga på buren. Söta är dem.

 

Nu ska jag bara komma på 3 bra namn till 3 söta natal flickor.

 

 

 

 

 

 

 

Peace!


2011-04-06
21:43:44

Thuth is...

2011-04-04
20:55:48

Besviken, Sårad, Ledsen, Arg

Rycket säger att på min senaste fest blev en person drogad och att personen tog denna drink för att en tjej inte skulle bli drogad och våldtagen.

 

När jag frågade personen så blev personen bara drogad, inte att personen tog drinken ”från” en tjej utan bara fick eller tog denna drink. Och säger sen att de är tur att en tjej inte fick denna drink. När jag frågar vem personen fick drickan av så mins personen inte detta. Och att jag inte ska gräva i detta…

Eller har jag uppfattade detta fel? För jag mins denna konversation ganska väl.

 

Men nu är de så OM du nu blev drogad så tycker nog många synd om dig eller så. Men nu är de så att de är mitt ryckte som pajar. För vem vill nu komma hem till mig på fester igen? Ingen vill ju gå till en fest där man blir drogad och kan bli våldtagen…

Nu är de så att jag tar detta ganska seriöst för jag HATAR våldtäkter och jag ogillar verkligen droger. Och när jag går igenom folket i huvudet som var på festen så kommer jag inte på någon som skulle kunna ta någon drog som gör att man blir aggressiv och får minnesluckor av. Har även diskuterat detta med några vänner som känner folket som varit på festen och vi har kommit fram till lite saker. Men jag ska ringa runt till några och se. Sen funderar jag på att kanske anmäla detta till polisen för detta är inte acceptabelt, om nu polisen över huvudtaget gör något. Och lämna en lista på allt folk som varit här den kvällen, lite synd om detta är bullshit och att alla blir straffade. Sen tycker jag att de är lite synd att personen som blev drogad inte sa detta till mig dagen efter eller något och att jag var tvungen att få reda på detta via en tjej som jag aldrig har träffat förr. Så ofta att hon nu vill komma hem till mig på fest…

 

Dock kommer vissa personer inte att få komma hit mer plus att jag inte kommer ha så stora fester mer. För nu när man bor i ”stan” så vill ALLA komma på fest och ta med vänner. Innan när man bodde vid högskolan så var man tvungen att bjuda 30 för att 10 skulle komma. Utnyttjad? Yes…

 

Så jag vill, jag intalar mig att tro att detta inte är sant och att de bara  är en väldigt fuckad snefylla och att inte personen blev drogad. Om detta bara är ett ryckte så tycker jag att de är jävligt äckligt elakt att sprida ut. Vissa saker som kanske verkar roligt kan förstöra väldigt mkt för någon annan.

 

Om någon mer vet något om detta så skulle jag gärna vilja veta mer. Och kanske snacka med personen som gjorde detta om detta är sant. Jag vill veta mer för detta är inte snällt för någon,

 

Jag är jätte ledsen så att de gör ont i magen av att få detta ryckte på mig och mitt hem. Jag är besviken på personen som drogat att den gjort de i mitt hem, VÄLDIGT respektlöst av dig.

 

Märker man att man blivit drogat tycker jag att man bör anmäla detta. Droger är fan inget man ska leka med. Även Alkohol ska man inte konsumera för mkt. Egentligen är alkohol fett farligt med.

 

Sårad, Ledsen, Arg och Besviken är jag, Jag kommer inte på mer vad jag är, finns inte ord nog.

FAN!


2011-04-03
22:25:16

The more i get to know some people - the more i like rats

Jag blir bara mer och mer besviken på folk. I helgen fick jag reda på att en person som jag verkligen litade på, verkligen INTE är så den han spelar. Blev mest bara äcklad och ledsen på honom. Så honom skiter jag fan i. De var en person jag skulle kunna se mig leva med men efter detta så blir jag bara besviken. Jag trodde han höll de han lovade och de vi kom överrens om men nä, han är ju ändå kille och alla killar är ju svin, MEN LIKT FÖRBANNAT VILL MAN HA EN JÄVEL! Man kan verkligen INTE lite på någon längre.

Som titeln säger så ju mer jag träffar folk så gillar jag bara råttor mer, Dom är så trogna FAST jag har problemråttor hemma. Dom vill inte ens lämna mig på dödsbädden. Dem är så gulliga när dem kommer fram och tröstar en om man är ledsen. Vet när Mamma råtta levde så brukade hon slicka bort mina tårar (låter kanske äckligt för er som inte gillar råttor och djur). Dem är helt otroliga och underbara varelser. Tänk om de fanns människor som är lika trogna som dem.

 

 

De jobbiga är att jag gärna vill träffa en kille snart. Jag är smått trött på att vara ensam har varit de i ca 2år nu. Vist de är inte lika länge som vissa andra har haft de men ändå. Jag sitter här i en bajs stor lägenhet helt själv, jätte tråkigt. Skulle ha varit hur soft som helst att ha någon att komma hem till eller att någon kommer hem till mig. Att kunna äta middag med någon (jag gillar inte att äta själv eller laga mat till bara en person) eller bara glo på en film med någon jämte mig, vill ju även ha någon som vill umgås med mina vänner och jag med hans, hitta på bus tillsammans osv. Vill ju inte vara en toffel, vill ju fortfarande ut och göra saker. Men på veckor dagarna gör jag ju ändå nada, så de skulle ha varit skönt att softa med någon på veckodagar, och bo med någon.

 

 

Men jag är inte så desperat så jag tar vem som, bara för att ha någon. De jag undrar om de överhuvudtaget finns någon här i Halmstad som inte är en PLAYER! Känns som att alla killar runt min ålder är de. Sen kanske jag är en smula för kräsen.

 

Jag hatar att se nykära personer, för JA jag vill med vara nykär. Eller nej inte nykär jag vill bara ha någon att tycka om som tycker om mig med. Jag vill bara vara med någon.

Förstår inte vad som är felet på mig, skulle ha varit nice om någon kunde berätta lite för mig om jag nu har en ful ovana man kanske borde träna bort osv.

För jag är ändå normal ”snygg” jag är ju inte allt för ful liksom, jag är en ganska sprallig tjej som har ibland för mkt fantasier. Tränar på gym några ggr veckan har fast jobb bil och allt sånt. Jag städar gärna och lagar mat men de vill säga om kille med hjälper till då och då. Tänker ju inte bli någon husa. Och ha någon man kan prata om allt. Jag skulle kunna eller ÄR den bästa flickvännen man kan ha. Sen har man ju mognat en hel del sen mitt senaste förhållande.

 

MEN DE FINNS JU INTE NÅGOT SÅNT DRÖMFÖRHÅLLANDE!!! Åååååh skit på er.

 

 

Nu är allt snurrigt och trassligt och man vill ha allt, Jag brukar få allt jag vill ha varför kan jag inte få detta? Ja, jag är en bortskämd unge.

GOD NATT SUCKERS!