Anna

2011-03-30
12:27:34

Stackars Jerry

Usch igår så var Jerry ute och sprang så tänkte jag att jag kunde springa ner och fixa mat till djuren undertiden. Eftersom Jerry är den råttan man kan lämna utan att något händer en stund. Men när jag vart där nere så hör jag värsta skriket och rusar upp för trapporna så ser jag att de är en massa blod på golvet och vid damernas bur. Och att Amy står vid bronsplatsen så klart.

Så jag sätter mig på golvet med Jerrys handduk i knäet och ropar på honom rusandes kommer han till mig och jag får kolla vad som har hänt. Han har så klart blivit biten i tassen, antagligen när han har stått och nosat på Amy (Amy är för övrigt en reserverad dam och en problem råtta, men går ihop med råttor, hon är lite speciell av sig)

Jerry pojken var en duktig pojk och lät mig tvätta av såret och kolla. Han verkade inte ha ont och de var inte så värst djupt men de blödde satan. Han var jätte avslappnad i min famn när jag skulle kolla så han har ändrats sen jag fick honom, han kanske har mognat vem vet.

 

Kan ju säga också att han blivit en riktig gose råtta på jätte kort tid. Han var jätte stel och arg när jag fick hem honom men nu har han börjat lära sig vid mig och han gillar att sitta i mitt knä när jag har hans handduk där. Jag litar inte på honom fullt ut än därför jag har handduk så att de inte ska göra lika ont OM han får ryck och biter mig, Men nu förtiden så lägger han sig platt i mitt knä och jag får gosa sönder honom, klia honom vid kinderna, klappa huvudet och massera öronen. Han har även slutat att puffa upp sig när jag ska klappa honom. Han har helt enkelt blivit lugn. Men vad är de man säger man ska inte ropa hej förens man är över ån. Men de är iaf på god väg. Han har även börjat få fint häng innan vart han bara stel (nu jämför jag allt med när jag fick honom och idag)

 

En dag snart hoppas jag att jag kan hitta en kompis till honom så att han kan få bo i den stora buren. Han väljer själv att sova i den lilla eftersom den är så nära tjejerna så kan dem får umgås lite genom gallret.

 

Lite bilder på den skadade Jerry

 

Sista bilden är bara allmänt störd haha fråga mig inte vad han gjorde.

 

För övrigt fyller min mamma år idag GRATTIS TILL DIG <3<3

 

Peace!


2011-03-28
10:21:15

Sjukdag!

Idag blir de att man stannar hemma från jobbet. Dock vill jag jobba för jag har inget kul hemma att göra, så jävla drygt hemma. Fast jag ligger jätte långt före på jobbet så de är ingen panik (jag är nämligen bäst). Dock gillar jag råttorna men dem är ute och springer lite sen somnar dem lite var stans, så får man leta upp dem så att dem får sova i buren. Undra om jag har lata råttor?

 

Jag har inte mått så bra sen i fredags men har mest bara skjutit bort de, de har inte varit så farligt. I lördags blev de lite värre jag var jätte sjuk-seg på morgonen men sen försvann de men man kände i kroppen att något inte var som de skulle. Och idag så blev de likadant men värre. Jag tog en alvedon igår och en idag men de hjälper inte. Ska se om jag kan hitta mina Ipren, dem har jag inte hittat än efter flytten. Kommer ihåg, lite så där svagt, att jag vaknade uber hostandes i fredags natt, hoppas verkligen inte att jag får sån hosta igen, de håller alltid i sig så himla länge och jag tål inte hostmedicinen från apoteket så jag måste isåfall till doktorn, och jag gillar inte dom!

 

Nu blir de lite te till mig och råttorna och sen blir de att sova lite till. Huvudet känns för tungt och de hänger inte med alls. Man får hålla de still annars får jag stjärnor. Känns lite smått som sån där feberbuvudvärk.  Taggtråd i halsen har jag med, hes är jag med, huvuvärken är som att ha en sten istället för hjärna. Tänker nog lika bra som en sten idag med. Har ont i magen också.

 

För övrigt har jag ont i mitt knä också om ni vill veta. Vet ej varför eller kanske vet, jag tror jag tar för mkt vikter för tidigt på gymmet. Jag tycker verkligen om att träna ben för de är där jag orkar pressa mest. Jag testa att ta mindre vikter, vill verkligen inte ha problem med knäet. Jag kan inte skylla att de är pga mina högklackade skor för jag har haft en paus från dem i sen i december något.

 

Peace!


2011-03-27
23:15:19

En annan del av Halmstad

I lördags kväll så gick jag en annan väg till en kompis, eftersom typ hela Halmstad är gjort av kullersten så man kan ju inte gå normal med högklackat genom stan. Men så jag gick en väg vid de nya lägenheterna på nissastrand. Jag vet att de husen är där och att de är nytt och modernt osv. har heller inte riktigt kollat in dem så noga. Men när jag gick där så blev jag så fascinerad av husen. Dem är ganska coola ändå, ett hus är typ inåt med en ”låda” ut. Som en balkong fast de är en del av lägenheten. Sen vissa har så sjukt stora balkonger som ser så lyx ut. Och när man tjuvkickade in i vissa lägenheter när man gick förbi så såg de så häftigt ut. Några lägenheter hade så STORA fönster, de såg nästan ut som att de skulle vara en affärslokal. Där var vissa som var 1½ våning, matrum på första vån och några trappsteg upp på ½ - våningen vart de kök med utsikt över matrummet som en liten balkong. Och utsikten över Norrekatts park är så fint iaf nu när sommaren börjar komma och hur alla lampor speglar sig i Nissan. Fanns en restaurang där som såg så romantisk ut med utsikt över Nissan.  När jag gick där bland husen så kändes de som att de inte var Halmstad längre, men de kan ju vara för att de är så nytt och jag brukar inte vara där så himla ofta. De är sjukt fint iaf.

 

 

Tidigare på lördagen vart jag iväg och köpte en MASSA tyg. Jag köpte ca 32m tyg för en hyfsat billig peng, dock är nästan allt i färgen baby blå. De fanns en rulle med aprikos men den vill jag ha till mig själv. Jag vill nämligen sy egna onepieces. Jag har räknat ut att man kan sy ca 8-9 onepieces med tyget. Men jag ska sy en till mig i aprikos och en i baby blå till min bror. Måste bara köpa dragkedja och mudd (till ärmarna). Kommer att bli nice med en egensydd onepiece så slipper man vara så uberförsiktig, som man är med sin ”riktiga”. Den kommer heller inte vara lika tjock som min, eftersom min är dubbelsydd, man kan ju vända min ut och in så blir de olika färger nästan som att ha två stycken ju. Jag vill gärna göra något tryck på min ska bara komma på vad.

 

 

Jag var även inom h&m på lördagen. Jag ville köpa ny maskara men den fanns inte där. Så jag kollade runt lite bland kläderna så hittade jag en kofta som vart på rea för 75kr och ett rosa linne, för 50kr, som jag vill ha till mina vita kjol som bör komma nu i veckan. Men den blåa koftan skulle sitta fint till mina jeans shorts, man kan ha de på sig på någon varm sommar kväll ååh vad jag längtar.

 

 

BTW!! Jag fick sålt min Billy och Benno hylla idag. Känns så skönt att bli av med saker. Och i veckan skickade jag iväg en bunt med hamster prylar med. Önskar att jag kunde bli av med mer. Jag bryr mig faktiskt inte så mkt om pengarna jag får för de, de är mest att jag vill bli av med skiten. Mer typ en symbolisk summa är helt lagom.

Peace!!


2011-03-26
09:41:36

Hulken Jerry

För någon vecka så fick jag för mig att städa mitt råttrum, jävligt sen. Jag började först med tjejernas bur. Så dem var ute och sprang och retades med Jerry. Man såg på honom hur han ville ut. Men jag vart tvungen att städa klart tjejernas först innan han kunde komma ut. Sen när jag skulle fånga in tjejerna så ville dem inte in. Dem sprang iväg och gömde sig och Jerry blev bara mer och mer ivrig att komma ut. Men efter en massa om och men så fick han äntligen komma ut och då hände de!

Jag gick ju ut och in i råttrummet hela tiden och Jerry gillar att springa nära mig. Så jag råkade trampa honom, han skrek till, men de var inte slut där för när jag flyttade mig i panik så flyttade han sig bakom mig så jag trampade på stackars Jerry igen. Fy vad arg han blev då, han puffade upp sig till dubbla storleken och jagade mina fötter fick hoppa upp i soffan tills han sprang iväg. Jag kan förstå honom, inge kul att bli trampad på, ont gör de nog med.

Resten av kvällen var han sådär stor och arg, han blev hulken från 0-100 och de höll sig hela kvällen. Jag försökte att fjäska med godisar. Men då tog han godiset sprang in och lämnade i huset och kom ut igen och var lika arg, så de funkade inte. Fast dagen efter vart han glad då satt han i buren och ploppade med ögonen och knastrade för fulla muggar. Han var till och med lika kelen som en katt. Ni vet när en katt stryker sig mot dina ben, så var Jerry.

 

 

 

Peace!


2011-03-24
20:18:41

Lön imorgon!!

Och idag så beställer jag nya kläder haha. Jag fick hem h&m’s nya katalog igår och fastnade på lite lätta, billiga, sommarkläder. Så idag gick jag in på sidan och beställde, de ska komma hem v13 så nästa vecka, vi får hoppas de. För förra gången jag beställde så var mina jeansshorts slut så jag var tvungen att vänta en månad. Men nu finns allt inne på lager stod det.

 

 

Vill för övrigt säga att jag har hyllor till salu som jag vill bli av med. Vet seriöst inte vad jag ska göra med dem, vill inte ha dem. Dom är i fint skick men jag vill bli av med saker.

 

 

Jag har för mkt saker för att vara EN person. Så då och då så går jag igenom mitt läskiga förråd och slänger lite i taget. Jag har svårt att slänga saker ibland så man får ta baby steps, EN dag så kommer jag ha mkt mindre prylar. De gillas mycket, jag köper heller inte så mkt saker längre OM man räknar bort kläder och skor. Men alltså möbler, inredning och små prylar osv. jag har blivit mkt duktigare att tänka efter OM jag verkligen behöver denna grej. Som när jag var i Gekås när jag var där sist, så hittade jag en väska som jag letat efter jätte länge, så äntligen hittade jag den i Gekås (av alla ställen) Men när jag gick runt där så tänkte jag när fan kommer jag använda den?

Om jag använder väskor så är de min egen sydda axel-tyg-väska eller min bruna skinväska och mina små väskor som jag har när jag festar. Jag borde egentligen gå igenom mina fina väskor och sälja/slänga. De kommer att göra lite ont eftersom jag gillar väskor. Precis som när jag gick igenom mina hamsterprylar och skulle slänga, ont gör de. Så nu har jag gått från 4 flyttlådor till 2 och nu försöker jag sälja de 2 lådorna. De enda jag sparade var ett trapphus jag gjort själv och transport buren min första hamster Molly kom i.

 

Jag gillar inte att ha så mkt saker förstår inte varför jag skulle samla och spara på allt innan. Men jag kan ju säga att jag inte är värst i familjen…

Peace!!

 


2011-03-22
21:57:07

Troll

Skäms på dig flicka lilla bara för att du känner dig hotad av att jag inte vill hälsa på dig eller ha något med dig att göra längre, så behöver du inte säga att jag ska sno saker. Skäms på dig.

 

Men ska vi över till annat roligt istället. Idag så fick jag 5 nya badankor av en på jobbet, så nu har jag 55st. Han kom till mig på morgonen och sa att jag hade ett uppdrag i vårt lilla kontor. Så jag gick över dit och ser att där står två badankor. Uber glad blir jag naturligtvis, MEN till ankorna fanns de en lapp där de stod

”Mamma och Pappa Anka är ledsna.

Dem har inte hitta sina ungar,

Så snälla hjälp dem att hitta deras 3 små ankungar,

som är på vift”

 

Då har han gömt 3 små badankor som jag fick leta upp, haha. Dem var ganska lätta att hitta men de gjorde min morgon. Jag tog ner min fina nya ankfamilj till min station så kommer han sen och säger att jag ska akta mig att ungarna inte springer iväg igen. Så jag ”fängslade” in mina ankor och la en ”sten” (gjord av papper) över ”buren”. Och så gjorde jag ett staket med taggtråd runt så att dem inte kunde hoppa över så lätt (detta är på rasten). Men när jag kom tillbaka efter lunch så vart dem BORTA, OMG OMG. Då hade dem rymt. Så jag spejade runt lite fort innan jag började jobba så hittade jag en för den var i ögon höjd och lätthittad. Sen hittade jag en till när jag skulle ta tillbehör ur en låda, haha. Den sista fick han hjälpa mig att hitta när jag slutade för dagen. Sista ankan kunde ju inte stanna kvar där själv ju. Ankorna hade använt en domkraft, såg och en fil för att ta sig ut.

 

 

 

Haha ibland så har vi kul på jobbet, har man lite fantasi så kan allt bli kul. Bästa jobbarkompisarna har jag med (om man räknar bort några fall, men man kan inte komma överrens med alla.)

 

Peace!!


2011-03-20
20:10:34

Millie bus

Nu har de varit lugnt ett tag här hemma hos mig på sjukfronten. Men nyss så satt jag i soffan och hörde plötsligt hur en av mina tjejer började uber rossla och nysa rött. Jag har inte hört något litet rossel ens och jag sitter ändå jämte burarna hela tiden ( har datorn/tv väldigt nära djuren plus att jag vägrar gå ut för att de är kallt ute). Så imorgon ska man ringa veterinär och boka tid så jag kan få medicin till tjejen. Jag hoppas verkligen inte att hon blir så där som min Mamma råtta som fick sneskalle och allt. Lite paranoid är jag när de gäller mina Pälsklingar.

 

Nu ska man ner och laga lite mat till mig och koka lite te till tjejerna. Hoppas hon dricker de.

 

Peace!


2011-03-18
22:07:51

Vår my as

Usch skev ju förut om hur härligt de var med vår. De var bara så att samma dag som jag skrev detta började det att snöa. Och inte lite snö alltså de var säkert 5cm men de känns som mkt mer. De var ganska stora flingor som föll såg jag när jag körde hem från jobbet. Denna gång tycker jag inte att dom skottat något heller, förr gjorde dom de jätte tidigt, men dom tänker kanske att de smälter bort fort. Såg nu senare idag att de börjat smälta och innan idag när jag gick en runda in till stan så rann de massa vatten ur stuprännorna. Så de smälter nog men man vet ju aldrig om de fryser på. Men när jag stod i kön på Hemköp så kollade jag lite på rubrikerna på tidningarna så stod de ”SNÖ IDAG, NÄSTA VECKA +15” vi får la hoppas de, kommer att bli skönt.

Igår så satt jag och läste runt på bloggar som har blivit min nya "hobby" här på nätet. Men iaf så kom jag in på en söt tjej som gillar mode och är lite kreativ och gör egna saker. Kände nästa igen mig på den kreativa sidan, fast jag får aldrig gjort mina idéer för jag är ganska lat.

Men när jag läste och kollade på hennes ”dagens outfit-bilder” såg jag att hon hade sån där vit lång IKEA hylla där hon radat upp sina klack skor. Så tänkte jag att jag också vill göra så för jag har ju två stycken såna hyllor liggandes hemma (fast i ek då). Jag har ju velat bli av med mina bokhyllor jag har i sovrummet länge nu. Men har tänkt behålla en av dem för att jag har skor i den. Dock har jag aldrig gillat den hyllan, det var mest en impuls grej för jag ville inte att mina skor skulle liggandes mosade i min garderob. Men nu kan jag göra min av med båda hyllorna, underbart.  De kommer nog att se lite större ut i sovrummet då eftersom bokhyllorna är i färgen mellanbrun så gör dem rummet så mörkt plus att dem inte passar in där alls.

 

Peace!


2011-03-17
11:18:40

Vår

Vår

 

Igår kom jag på att de verkligen börjar bli vår. För igår såg jag min årets första longboard åkare. Dock gick han med brädan, butt it still counts. Och dagen före gick jag ut frivilligt för att gå en runda på Galgberget. Jag håller mig nämligen inne så mkt jag kan för att jag tycket de är så kallt ute och de gör ju inte saken bättre att jag är så himla frusen av mig.

Och igår så skippade jag mitt underställ när jag skulle jobba och tog en vanlig långarmad tröja istället. De gick ganska bra jag frös inte så mkt. Nu väntar jag kanske en vecka till så jag kan börja skinjacka och skippa den stora vinterjackan. Det kommer bli härligt.

Jag såg även när jag kom hem igår att dem börjat sopa bort allt grus från trottoaren ännu ett vår tecken. Och de är även fortfarande ljust ute kl 18 sååå härligt.

När jag gick från bilen in så åkte två longboardare förbi, som jag längtar, jag vill med åka. Men de vart lite synd eftersom tjejen verkade lära sig att åka men killen som hon åkte med lärde henne inte, han bara åkte förbi och väntade hela tiden. Jag ville säga till henne när hon åkte på kullerstenarna att hon ska stå långt fram på brädan även stå längre fram hela tiden. För hon stod långt bak på brädan, mitten och bakåt. Typ som skatare gör (?!?) Men hon lär sig nog snart.

 

 

Här får ni en liten ego bild på mig haha :P Sikken poser man kan vara ibland

Peace!


2011-03-13
20:22:31

Löshår

Idag hjälpte mamma mig att sätta i mitt löshår som jag blivit jätte sugen på att sätta i. Jag längtade för mkt efter långt hår, Har ju haft ner till rumpan.

Dock blev de inte så jätte snyggt bakifrån om man har nersläppt, de syns att de är löshår + att jag har hockey frilla, haha. Men de känns skönt att ha långt hår igen. Och denna gång sitter de skönare än de andra gånger vi satte i löshåret. Vi sätter dit de med ”vax naglar” som man smälte fast med en special tång. Nöjd är jag ändå fast de nå se fejk ut. Jag han ha fläta igen.

 

 

Innan vi började med håret sydde jag ihop min trasiga kudde som mina råttor en gång i tiden bitit sönder. Sen snabb sydde jag ihop en ”prototyp OnePiece” till min bror. De satt ok tror/tycker jag. I lördags kväll satt jag och ritade upp mitt mönster till en stl L. Så nu ska man bara sy den i original tyg. Jag ska sy en till mig med jag vill ha en i aprikos. Tror jag ska köpa tyg när jag får lön. Längtar en massa, Jag vill nog ha något tryck på den med. Jag får klura lite på de.

 

Peace!


2011-03-12
23:42:11

Stelkrampspruta

Igår så vart jag iväg och tog stelkrampspruta. För jag blir biten av mina råttor så ofta och såren svullnar alltid upp så himla mkt och krampar och bultar i nästan en vecka, andra dagen är värst. Sen tar de alltid så lång tid för det att läka och när de läkt igen blir de infekterat och då måste jag själv skära el. klippa upp för att få ut varet. Så har folk sagt att man kanske borde ta om sprutan eftersom jag blir biten av djur så ofta och för att min kropp reagerar så på ett bett. 

Jag blir alltid så besviken på city kliniken när jag går dit. Igår så blev de massa gnäll om att jag inte ska få sprutan för jag har fått alla sprutor i skolan och att dem kommer att hålla i 10 år till eller något. Men när man blir biten av en hund eller blir skadad då får man. Men de blir gnäll när man kommer dit och blir ofta biten av råttor.

Men jag fick den iaf gjorde inte ont alls, de som kändes var sticket från sprutan. Men idag gör min arm jätte ont, jag skulle egentligen iväg och träna men jag vill inte för de gör ont. De skulle nog inte funka att träna bröst då. Dem sprutade in den i övermuskeln nästan vid axeln. Sen sa hon att jag skulle vänta en stund så jag mådde bra efter sprutan och att hon kommer tillbaka när jag kan gå, men hon glömde bort mig. Jag satt där i 30min typ hon sa 5-7min och att hon kommer igen då. Aja jag fick min spruta och de vart billigare än vad jag trodde. Jag fick betala 130kr när jag pratade med dem i telefon sa dem 130 220kr.

Nu ska ni inte tro att alla råttor är hemska och bits. Vissa råttor är som vi kallar de problem råttor, dessa råttor är psykiskt sjuka. Kan bli så ibland när dem bott i ett dåligt hem. Vissa hanar kan bli kaxiga och aggressiva när dem kommer in i tonåren. Men detta kan man jobba bort eller ändra på lite saker. Man får helt enkelt leka lite psykolog. De är kul men man får betala med att bli biten. Så jag skulle säga att råttor är inte bara ett djur som en hamster eller kanin, man får jobba så mkt mer med dem eftersom dem är så intelligenta och kräver så mkt mer. Jag trodde inte att dem skulle vara så krävande först men jag gillar de. Den ända sanna kärleken jag kan få nu för tiden är från mina råttor.

Men de är jag själv som valt just dessa problem råttor. Jag har även haft ikke problem råttor som aldrig bitits och som vara skriker ge mig kärlek, gos och mat.

 

 

Peace!


2011-03-07
21:24:53

Mina Lurar

Jao jag hade fest i helgen som blev fail. Blev för mkt folk och ingen typ lyssnade och jag fick för mkt att hålla koll på. Och jag som ändå försökte hålla nere antalet folk. Sjukt störande att när man bodde på Fjärdingsstigen så var man tvungen att bjuda typ 30 pers för att 10skulle komma. Nu har man inte förstått de än förens idag att nu när man bar i centrum så vill alla 30 komma PLUS dem där plus one:are. Tycker de är sjukt dålig stil att läget på lght spelar en så stor roll. PGA att min förre fest spårade ur. En rökte inom hus, trodde att de var självklart att man rökte ute, de är liksom inte 90talet längre. Dem retades med mina vänner genom att dom hade tangentbord under tiden mina vänner hade musen så dom suddade och backade osv. elakt. Bytte låt hela tiden. Sen var de en som tog min mobil och skickade sms från den. Jag kan lägga bort min mobil i vanliga fall vart jag vill på mina fester och inget händer. Den gången så la jag den på bordet vände mig om för att hälsa på en kompis sen var han på den. Varför gör man sånt?

Denna gång fick jag hålla koll på att ingen var ensamma i sovrummet, att tangentbord och mus hittades, jag fick torka golvet, stoppa bråk osv. Märkte idag att någon har spillt på min får pläd. Tycker man kan säga till om man spiller. Någon har gjort något rosa på min vägg =/ och ja mina Iphone lurar är borta. Jag HOPPAS verkligen att jag förlagt dem. Hoppas verkligen de. Annars blir de ett helvete. OM OM! dem nu är borta så Hoppas jag att denna person lämnade dessa i min brevlåda så fort som möjligt. Detta är mkt som förstör att man har fest hemma. Förstå inte hur folk kan vara så respektlösa mot den som bor där. Bjuder man in folk till sitt hem så får man ju SKÖTA sig. Men jag har vissa som var på festen som jag inte kommer att bjuda hit igen. Och jag kommer att hålla mig till små förfester på kanske max 6 pers SOM JAG GILLAR. Och INGA "plus one".

Nu är de slut på de.

Ditt frasmongo lämna tillbaka mina fukking lurar, din IQ befriade människa.

 

Peace!


2011-03-06
21:25:56

2011-03-04

Nu kommer hon med råttor igen…

 

Idag så kollade jag på Penny och märkte att hon har växt en massa. Hon har gått upp ca 100g på en månad och hon äter som en gris. Och de tog ca 1månad innan hon blev accepterad i gänget. Min fina råtta Millie som har ranken beta i gänget ska gå runt och hävda sig hela tiden och var på henne hela tiden. Men nu är de dem två som springer runt mest. De är roligt att se. Nu när Penny är en i gänget så ska jag försöka lära henne lite trix som t ex snurra runt som Maja kan. Jag har bara lyckats lära Maja de, men nu får vi se om Penny vill lära sig. Skulle ha varit kul om man kan lära henne lite fler saker. Jo just de, jag måste fixa Ärt-fiske till dem, de älskar dem.

Nykommen                                              Idag

 

Översta bilden: Nykommen

Understa bilden: Idag

 

Idag har jag även avklarat två av mina punkter på min -att-göra-lista-. Jag började med att sy om mina kuddar jag har i soffan. För mina råttor har tyckt att de är roligt att bita sönder dem för att dem ska kunna sova mjuk. Sen har dem slutat och jag har inte riktigt orkat laga dem. Så igår var jag hos Mammsen och Pappsen och så hittade jag lite fluffigt tyg och kidnappade. Idag kom jag över till dem med mina trasiga kuddar och började sy om. De blev 3 fluffiga kuddar och en om sydd grön. Nöjd blev jag men dom var inte roliga att sy, för pälsen hamnade överallt och man kunde typ inte se hur man sydde för de vart fluff i vägen. Men resultatet blev päfa, tyckte jag.

 

 

Andra saken från min att-göra-lista var att sy nya hängmattor till råttorna. Så de blev 5st nya hängmattor. 3st blev av gamla kuddöverdrag och 2 st av fleice. Jag gjorde dem inte så noga eftersom jag vet att dem kommer bli massakrerade på 2 Mississippi sen. Men dem är sov bara nu iaf.

De är så gött med råttor för dem är så jädra billiga tycker jag. För hus kan man göra själv de är bara att använda fantasin, skolådor, plastlådor, kartonglådor osv. Maten köper man i mataffär typ osötad-egen-blandad-musli skit billigt. Så blandar man ihop de i en stor plast låda så har man jätte länge. Hängmattor kan man göra om från gamla tröjor eller så finns de billiga flice filtar på IKEA för typ 10kr mkt billigt. Så nu slipper man gå in till djuraffärer som bara gör fel och kan nada.

 

 

Dem ser väldigt små ut på bilden men de får nog plats 3 råttor i varje matta. Fler om dem trycker ihop sig. Men mina sover typ aldrig på samma ställe. Händer kanske någon gång och varje gång blir jag lika glad. Dem brukar la sova mer 2 och 2 har jag märkt.

 

Peace!


2011-03-03
00:54:01

Yeah i have ONE!

Oooh ja!! Jag har en helt egen OnePiece. Och dem är sköna som dem SER ut att vara. Helt underbar är den. Jag beställde min i XS men jag skulle nog vilja ha S ändå. Så de skulle sitta lite lösare. Benen var lite för tajta tyckte jag men längden, luvan och armarna eller ja allt annat sitter som jag vill. Så den är inte för liten bara för att jag vill ha en storlek större. Skulle bara vilja att benen satt lösare.

 

Jag köpte en som man kunde vända ut och in på så blir de ett annat mönster el. färg. Skit tuft nästan som att ha två stycken haha. Åååh ni ska bara veta hur nöjd jag är. Den är så sjuuuuukt skön att sitta i. Och i natt slipper jag ha tröjan innanför byxorna. Min tröja åker alltid upp när jag sover så jag fryser iof så fryser jag alltid men nu kanske jag slipper de med min fin fina OnePiece. Kärlek till den. Och ni alla Ni får vara avundsjuka för den är sjukt fin.

 

Men så kom jag på att man kan sy egen så jag ska rita ut mönster och fixa lite så kan jag sy fler, nöjd Anna. Jag är eller jag tycker iaf att jag är duktig på att sy egna prylar. Jag kom ju ändå in på Estetisk textil på Sture gymnasiet om de är något att skryta om. Dock bytte jag till slappe skolan LBS. Som nu förtiden inte är slappeskola som jag hört. MEN!! Vi får la se hur de går med att sy egen OnePiece. Man är ju lite rädd att man ska ta sönder sin 1600kr mysdress. De är ju lite överdrivet dyrt för ett klädes plagg. De är det dyraste plagget jag äger. Innan var de mina Replay jeans (som jag btw vill ha nya av är jätte rädd att dem ska slitas ut, älskar verkligen dem) Men iaf, jag får typ låsa in min OnePiece haha!

 

 

 

Och nu om en annan liten sak. Jag är så duktig och skriver en -att-göra-lista- i mobilen men jag gör aldrig de jag vill och ska och bör göra från min lista. Men Jag tänkte att jag ska ta tummen ur och börja Skulle ha varit så skönt att få vissa sker gjort.

 

Mina råttor är jobbiga idag. Dom ska bara hålla på, klättra i gardinerna, bita mig i fötterna, bita sönder deras kattkorg, gräva i papperskorgen, gräva i blomman, bråka å pipa. Såna dagar kommer ibland och jag gillar inte när de händer. Dom bara flippar för en stund.

 

Peace!