Anna

2011-12-31
20:23:23

GTFO


2011-12-31
18:45:59

2012

Jag hoppas år 2012 blir ett bättre år än 2011. Nu har jag äntligen en fin pojkvän, ny billigare lght, har fixat så jag har lägre utgifter ( inte perfekt än men iaf). Jag har fin bil och gosiga busråttor. Jag kollade upp mina nyårslöften för 2011 jag failade på alla. Så nu är de bara att göra om göra rätt. Nyårs löfterna för 2011 var.

1. Träna mig fitt till sommaren och hålla mig kvar året ut
2. Jobba in mer tid på tidsbanken
3. Spara mer pengar
4. Betala tillbaka mamma så mkt jag kan
5. Jobba på att bli råttuppfödare

Resultat och åtgärd

1. Blev ”fitt” fram till juni sen gick de ut för, så nu är jag nästan i samma form som januari 2011. Gör om gör rätt. Jag och Johan ska ha godisförbud från och med då han kommer hem. Blir nog lättare att göra de tillsammans plus att vi ska ha ”straff” om vi äger något och de är självklart att vi är ärliga. Och sen till våren ska vi springa på galgberget och ut och gå mer osv. ska bli mys. Jag ska börja knappa in vad jag äter och väger och så, på min app tap & track och fortsätta väga och mäta mig varje morgon.

2. Jag jobbade in ganska mkt tid, men sen blev jag varslad. Nu ska jag istället jobba över så mkt jag kan när jag blir erbjuden. Dock jobbar jag skift nu så nu får man massa ob och skift-tillägg. Denna punkt klarade jag nog ändå, det skulle nog gått bra om de inte började gå dåligt för mitt förra jobb. Hoppas de går upp snart.

3. Jao spara mer pengar gick bra fram till nov. Men jag har mina mål, jag har lånat lite för mkt av mig själv. Men de skall betalas tillbaka, till mig själv. Och eftersom jag små fixat min ekonomi så borde jag få ihop mer pengar på sparkontot. Gör om gör rätt.

4. Igen, har snart ännu bättre ekonomi så jag kan betala mamma mer så jag blir av med skiten.

5. Rått-uppfödnig blev de inte. Jag skulle vilja men jag skaffade pojkvän som inte tycker om djur speciellt inte råttor. Så när mina gosbollar försvinner blir se djurpaus. Men i framtiden så ska jag skaffa en dvärgspets de får jag iaf. Den ska bli as snobbig, jag vill gärna ställa ut den. Men vi får se hundar är jobbiga, så tidskrävande.

Nu tar jag samma nyårslöften och gör om och gör rätt.

Peace!!

 


2011-12-31
00:49:04

Gör om Gör rätt Gör fel Gör om Gör rätt Gör FEL!!!


2011-12-29
22:26:15

it´s nice

Peace!

2011-12-28
22:55:33

5 Dagar kvar!!

Nu är de 5 dagar kvar tills jag får nycklarna till min nya lägenhet. Så i helgen blir de att packa ner allt som finns i hyllor och byråar osv så att möblerna kan flyttas. Så tar jag små sakerna själv senare i lugn takt, MASSA skall slängas. Ja, jag vet att de är nyår i helgen men vem bryr sig, jaaag ska packa.

 

Idag har jag fått byta jobb byxor, för jag blev tokig på byxorna jag fick. Jag är van vid montör byxor, med såna fickor som hänger utanför. Dock är dem lite för långa å lite för breda. Eftersom de är Lernia så är de bara lånekläder så jag sydde upp dem lite förhand, lätt att sprätta upp sen utan några problem. Dem ska slängas i tvätten ihelgen, för de är nog inte så många som tvättar på nyårs kvällen, hihi. Så kanske jag kan få dem lite mjukare och så att man inte ser märkena efter hur den varit vikta. Sen hoppas jag på att dem krymper lite som de flesta kläderna gör vid första tvätten. Fast jag saknar mina Santex byxor, dem är episka och sköna.

 

 

Och även idag så har jag försökt att skypa med Johan men hans Internet på lyxhotellet var inte så lyxigt. Han försvann hela tin så vi får la vänta till nästa hotell. Men jag fick se honom lite och han är så söööööt. Längtar tills han kommer hem så jag kan pussa sönder honom. Plus att jag ska uber visa honom min nya lägenhet!!

 

Jag har varit sjuk sen julafton, fick ont i huvudet på julafton efter maten sen har den hållt i sig till i dag. Fast den känns inte lika mkt idag så den är nog borta i morgon, skönt de. De var sån riktig feber huvudvärk, barken Ipren, alvedon eller panodil hjälpte. Inte heller sömn och slapp, men jag stack och jobbade i tisdags ändå (måndag var röddag) gick de inte över på 3 dagar så går den inte över snart heller och jag VILL jobba. Sen är de bara 4dagar jobb och inget hårt jobb heller. Och massa c-vitamin dricker jag. Jag har upptäckt att vatten med färsk citron är uber gott. Så jag gör en ny kanna varja dag. Men nu är citronen slut så jag måste handla i mon och råttorna börjar få slut på leverpastej och jag vill ha prickikorv!

 

Nu ska jag sova!

 

Peace!!

2011-12-24
11:57:11

Råttorna har mer...
...julkänslor i magen än jag.

Jag gick ner för att fixa mig, så hade jag lämnat min mobil i soffan. Så när jag kom upp sen så såg den ut såhär.



GOD JUL ANNA, Önskar Penny och Bianca.
Vist har vi gjort den fiiin :D

FML
Peace!!

2011-12-23
23:03:11

23 Dec – Dagen för julafton… Eller?!
Ingen julkänsla alls…

 

Men jag har gjort Julgodis ändå och köpt alla julklappar idag. Gillar inte julen alls. Dom kommer ändå inte bli nöjda över klapparna. Känns bättre om man bara skulle köpa något för MAX 50kr så kan man spara resten till sig själv och köpa något man verkligen vill istället för något skumt man inte vill ha.

Men iaf jag gjorde julgodis idag, de blev oreo-pops fast Ballerina med pepparkaka smak-pops och choklad doppade hallon och pepparkakor. Jag skulle dekorera dem med choklad och shit. Men chokladen tog slut och så la jag i marabou choklad och de förstörde allt. Sen vart jag för trött för att orka dekorera pepparkakorna.

 


Råttorna gillade iaf allt presentpapper såg jag inte hade plockat undan. Dem ville ha in de i buren, dem kanske ha julkänslor och vill dekorera sin bur. För jag har inte julpyntat alls, känns inte så lönt eftersom jag ska flytta 2jan.

 

Jag fick en julklapp från Johans föräldrar innan dem åkte. Jätte glad blev jag för de var en liten råtta som jag döpte till Lill Johan. Han håller mig sällskap när ja är hemma, han är sjukt pratglas så ibland får han ligga under kudden när jag ska sova för de går verklgen inte att somna!! ^^

 

Han fick med en liten tomteluva, lilla hjärtat.

 

Ne nu ska jag städa upp allt papper och mata djuren. Ska upp tidigt och fixa mer innan jag åker till mor och far.

 

Peace!!


2011-12-22
01:43:27

Julklapp från Lernia Bemanning

Idag fick jag en julklapp på posten från jobbet. Jag hade fått post idag men såg inte att de var ett paket som var med förens jag skulle till jobbet. Tänkte först vad är de för mupp brevbärare som inte kan tycka tillbaka brevinkastet om de står ut. Så försökte jag trycka tillbaka den men de gick liksom inte. Så gick jag ut och skulle testa och se vad som är felet. Felet var ett paket som inte gick igenom. Stod där med paketet i handen och försökte lista ut om jag hade beställt något. Öppnade och såg ett orange paket, AHAAAA Lernia… öppnade så vart de en orange armbands klocka. Ganska tuff ändå, för jag har sett folk ha neon rosa, gröna klockor. Har funderat lite på att vilja köpa en klocka, för när man jobbat på Retlog så finns de inga klockor där så får man alltid fråga sin portansvarig vad klockan är. Men sen när man lämnar Retlog och jobbar någon annanstans så glömmer man bort de. Men när jag såg klockan, så jag hoppades att de inte var allt för B märke. Fick bilder och röster i huvudet hur folk klagar på en jävla orange klock jävel, den är väldigt plastig men de är så dem är. Den är nice i mina ögon iaf. Men när jag kom hem på kvällen efter jobbet så tänkte jag att jag ska kolla upp klockan. Man måste ju kolla upp hur mkt de kostar, haha. Fick en flaska vin en gång av Emegi kostade ca 300kr har jag för mig. Har fortfarande inte öppnat den. Men iaf jag hittade hemsida och klockan, DEN KOSTAR 895KR!!! Märket på klockan är triwa. Asså tack så hemskt mkt, den är ju tuff. Men de känns lite overkligt att få en julklapp för 895kr. Dem måste ju ha fått mängd rabatt eller något. Men alltså skorna på nelly som jag vill ha skulle ha varit billigare. HAHA Nä men jag är helt nöjd ska bara bli van med klocka på armen, Jag vill visa Johan min klocka men han är inte hemma. Saknar honom.

Jag fick dock korta ner den lite för den var för stor, men de var jätte lätt och fin ask fick man till. Nöjd är jag.

 

 

Varken gul eller röd

Vår färg visar glöd

Sekunder minuter, tiden går

Snart är de dags,

Gått Nytt År

 

 

http://triwa.com/site/product.php?id=33

 

God Jul Lernia och tack för klockan.

 

Peace!!!


2011-12-19
22:50:18

Filtad Smulan!
Äntligen!! Så har Smulan kommit hem till mig. Jag vann henne på en blogg, http://fluffganget.blogg.se/ . Sen så har jag var iväg hela helgen, MEN på söndagen när jag kom hem så låg brevet på golvet!!  WUIOHOOO





Smulan fick hälsa på hos Penny och Bianca. Bianca var dock ute på sina äventyr men Penny hälsade, fast maten var roligare tyckte hon. Visst är smulan söt.

Mina flickor fick en förtidig julklapp igår. De blev en såndär Marsvinsboll, sån boll man lägger grönsaker i, så får dem jobba lite för att få maten. Den funkade så där tycker jag. Mina flikkor blir nog mätta ganska fort, dem har ju inte så stora magar. Men jag ska prova lägga i ägg och lite annat, som är lite godare än äpple broccoli och gurka (de var de ända jag hade hemma) men dem var på den och åt lite iaf, en äppel bit hade dem fått ut och nästan all broccoli.


Peace!!

Saknar Johan redan...


2011-12-12
23:42:30

Efterlängtade skor.

Äntligen har jag tyyyp hittat kängorna jag letat efter. Först har jag inte vetat vad jag vill ha för kängor men med spännen iaf. Sen såg jag på gymmet ett par dö läckra kängor, men jag vågade inte lyfta och titta på den för att se vad de är för märke. Men när jag sneglade lite på dem såg jag märket Bronx sen var de något mer men de såg jag inte. Jag försökte Googla och söka men hittade inte.

Sen tänkte jag, eftersom jag jobbar på business linc i Falkenberg ibland, så har dem ju sko lagret för Brandos där. Så jag kollade runt lite på deras hemsida och faktiskt hittade väldigt lika kängor som jag spanat in. Dock inte exakt lika snygga men lika, och ganska billiga med. Plus att chefen där fixade rabatt till mig, jätte snällt av honom. Så jag slapp väntetiden för att dem skulle skickas hem plus att jag fick rabatt och jag hämtade dem själv på lagret, de var lite spännande för mig som är en sådan sko fantast.

Jag har fått packa upp returer på Brandos en gång, de var sjukt roligt, man fick plocka upp skorna ur kartongen och kolla så att dem var hela osv. De bästa var de när högklackade skor kom, dem där Wildflower by kenza är riktigt porriga.

 

Detta är skorna jag såg på gymmet

 

Detta är mina nya skor. Passar perfekt.

 

Vill även berätta in att jag vann en tävling på en blogg här om dagen. Jag blev jätte glad över detta, jag vinner typ aldrig något sen fick jag välja de priset jag ville ha :D , -->" Fluffgänget "<-- hon skriver jätte roliga saker om sina råttor osv. Så jag valde den lilla nålfiltade råttan. Underbart, längtar tills den kommer hem.


2011-12-06
22:54:29

Trött

Nu på senaste har jag varit jätte trött hela tiden.
I fredags när jag kom till Johan somnade jag i hans soffa och sen sov i 13timmar. På lördagen somnade jag igen på hans soffa och blev väckt hela tiden. Söndagen likadant och somnade i min soffan efter att jag fixade maten hemma... Jag har även blivit jätte lätt irriterad och stör mig på allt. Känner på kvällarna hur ont mina käkar känns för jag spänner dem hela tiden.


Sen hinner man inte heller göra något om dagarna. Tiden bara springer iväg och jag vaknar när de är mörkt och kommer hem från jobbet när de är mörkt, powernappar – tränar - sover... Vart försvinner timmarna?

Träningen känns värdelös för jag går varken upp eller ner. Eller jo, upp går de så fort jag äter vanlig mat på helgen, totalt värdelöst. Mina lår är feta, min mage är fet och mina armar är feta. Och jag vet inte vad jag ska göra heller, för jag har tränat i 2 1/2 år och jag står still. Jag har börjat springa men tror ni att de hjälper?! Hell no!!
Jag trycker i mig de där jävla proteinet och de hjälper inte heller. Jag vill bara spy efter, jag mår verkligen jätte illa av det. Vet inte längre hur jag ska äta eller för att gå ner till 50kg och 76cm runt magen som jag vägde och mätte i juni. De är omöjlig, jag äter och tränar som då men något är fel ändå.

Min hyresvärd är elak. Hoppas ni får ont i lilltån.

Jag är så trött och så nere. Längtar till helgen då Johan kommer hem. Blev massa gnäll idag men jag måste skriva av mig när ingen orkar lyssna.

 

En liten positiv sak är att jag hade massa poäng hos Hfab märkte jag idag. Så jag intresseanmälde mig på 3 st lght som hade låga poäng. *håller tummarna*

 

Peace!