Anna

2012-03-27
23:32:00

2012-03-27
As dålig bild men jag lyckades få en bild på alla råttorna på samma gång. Asa nöjd.

 

Peace!

Råtthjälpen


2012-03-25
23:52:39

Sidecut.
Efter en massa tjat och velande så gjorde jag äntligen det!! Och jag kan säga att jag är SUPER nöjd. För de första så är de skönt att inte ha något hår hängandes för örat. De andra är att nu slipper jag sätta upp håret som att de skulle vara rakat med klämmor. Så nu slipper jag vara försiktig och tänka på om de lossnar eller trillar ner eller om jag fastnar så att de förstörs, Skit bra!! SEN för de tredje är att eftersom jag inte behöver klämmor att sätta upp håret så kan jag ha fina spännen bak till så att håret inte glider till fel sida av nacken, AS BRA. Sen så är de så skönt att de är mkt lättare att fixa håret men jag kan fortfarande lätt sätta upp håret i min lilla ”rocka billy” frisyr. Och sätta upp håret på gymmet är inga problem heller. Detta är de bästa jag gjort på riktigt länge, jag är jätte nöjd. Fattar inte varför jag velade så länge. Och mamma som inte tyckte de skulle bli snyggt och tyckte att jag är knäpp. Tyckte att de blev snyggt och passade mig. Så om Mamma gillar de då är jag helt nöjd. Brukar må dåligt om mamma inte tycker samma, Mammor vet bäst…

 

 

 

Imorgon är de måndag och då ska jag besikta min gamla lägenhet, så att jag äntligen SLIPPER DEN SKITEN! Hoppas dem godkänner den bara, orkar verkligen inte med DEM mer. Må eran själ brinna i helvetet. Grrr..

PEace!!


2012-03-20
22:50:46

Dålig humor kväll





















Jag är verkligen trött idag ^^ God natt
MIn råtta snor min skev....

PEace!!

2012-03-18
23:10:51

FÖRSTA GÅNGEN I STOCKHOLM!!

Haha i helgen åkte jag och Johan till Stockholm för att se Top Gear LIVE! Ååh alltså ni skulle varit med, de var verkligen awesome! Dem försökte göra OS-grenar med bilar. Så dem hade kurling, bowling, typ konståkning och lite sånt.

 

Introt var ju epic, de körde runt med Audi bilar, de var så vackert. En R8 och en ny TT var med och dem var så fina, dock var han som sladdade runt med R8an inte så bra, lite feg. Sen hade dem 3st motorkrossare som hoppade och trixade och körde limbo. Dem hoppade samtidigt som några bilar sladdade runt på banan, de var lite häftigt. Det hände verkligen massa saker i showen. Dem körde med gamla tre hjulnings racerbilar som sladdade runt, och dem hade sådana romerska hästvagnar fast med scootrar istället för hästar och tävlade med. De var fyra st bilar som sladdade runt en massa och gjorde handbroms fickparkeringar, Haha tänk om jag kunde göra sådana. Och de var massa gånger som de var på hååååret att dem skulle köra in i varandra men klarade de as snyggt. Åååh jag ångrar mig inte en sekund att jag åkte dit. Glömde att nämna att dem körde ett spel smash the rat. Dem hade gjort om en massa radiostyrda bilar till radiostyrda möss som dem skulle köra över. Helt otroligt att dem körde över dem radiostyrda bilarna och ändå kunde dem köra vidare.

 

Sen fick vi låna lägenhet av Johans bekanta mitt i Stockholm. Jätte mysig lägenhet och så hade dem en rolig kanin lampa i vardagsrummet. Skulle med vilja ha en sådan fast en röd, dem hade en grön. Undrar vart man kan köpa sådana och hur mycket dem kostar

 

Att åka upp till Stockholm gick jätte bra. Men de kan ju vara för att Johan körde hela vägen, verkligen jätte duktigt av honom att orka hela vägen. Sen så har de typ bara blivit skräpmat och onyttigheter och oregelbundna måltider hela denna helgen. Burger king, massa godis och läsk och sen blev de Max mat med lyxshake på vägen hem och lite godis till. Så jag vill egentligen inte veta min vikt och mitt mått är imorgon... Jag får så svullen mage av bröd. Propå bröd, vi skulle ha ätit på subways men de var stängt när vi åkte hem från Globen. Så vi skulle ta de när vi åkte hem på morgonen, men vi hade lite bråttom och skippade det. Men vi får ta de en annan gång, men sånt händer ibland. Skulle iaf varit kul att ha ätit där en gång. Och vi klarade oss hela vägen fram och tillbaka utan något rese-bråk som många par utsätts för när dem ska på roadtrips, men de kan ju vara för att vi är bäst.

 

 

Men när jag kom hem upptäckte jag en sorlig sak. Jag hade missat att räkna alla råttor innan jag åkte. Jag var lite stressad innan jag stack och kollade bara lite fort. Så lilla Bianca har varit utelåst och utan mat och vatten från fredag kväll till söndag kväll. Usch jag känner mig så hemsk. Men jag gav henne en massa leverpastej och annat gott. Och så fick hon en skål med vatten så hon skulle slippa slicka i sig från vattenflaskan. De var en väldans tur att dem har transportburen att leka i. Så hon hade sovit där antagligen. Och hon hade tuggat sönder några av mina räkningar men bara lite på kanterna så de var inget farligt. Men de var även tur att de var Bianca som hämnade utanför. För hon gnager inte på sladdar eller möbler osv. Men tänk 2 dygn utan mat och vatten, iaf utan vatten. Stackars lilla wigglie. Mamma hade inte heller räknat råttorna när hon var här och matade dem. Så hon får börja göra de och jag med. Jag kollar annars alltid att alla råttor är inne.

 

 

 

 

 

 

På vägen till Stockholm så såg vi en STOR potatis staty och 6 el.7 strids flynplan som var typ upp höjda på pelare, vi åkte i trosa (hihi) och vi höll på att bli påkörda på motorävgen. Men de var en rolig road trip ändå och massa intressanta diskutioner.

Peace!!!


2012-03-12
23:06:31

Fixad lägenhet....
...typ.

Eller ja, Måste koppla in tv:n och allt de där och komma på vart min papp-lampa ska ta vägen. Och bära de sista lådorna till förrådet. Vi hann inte de i lördags för jag ville få klart allt. Just de sen ska jag få upp mina insyns skydd. har bara ett uppe, för de är lite svårt att fixa de själv. Men lägenheten är jätte mysig nu iaf, nu tycker man ju om att vara hemma och sover gott gör man med.



IGÅR så fick jag leta över en timma för att hitta en av dem nya tjejerna. Började nästan bli galen eftersom jag bor i en lght på 30kvm! så vart kan man gömma sig då???
Jo vet ni vad hon gjort... hon har klättrat bakom tvbänken och somnat bakom min förstärkare.....
vi satt och diskuterade på jobbet att sätta små ringklockor eller bjällror på dem så att jag kan hitta dem ^^ Skämt bara, lunch tidsfördriv ^^



Ne dax att sova. God natt

Peace!


2012-03-08
23:23:00

2012-03-08

 

Imorgon är de fredag kommer bli underbart, jag ska få mysa med Johan. Hoppas att dagen går fort till kvällen så jag får pussa på Johan

igår laddade jag ner en stegräknare till mig Iphone och idag så testade jag den. Jag går nämligen ganska mkt på jobbet så jag var lite nyfiken på hur mkt jag går. Jag gick ca 12000steg, jag missade att sätta igång den några ggr. Den räknade ut att jag hade gått 5,5km och de blev ca 700kcal som jag gick bort. Så man får träning hela dagen. Träning på jobbet sen träning på gymmet. Snart ska man börja gå promenader med Johan på helgerna när de börjar bli fint väder. Längtar tills de blir varmare för jag är jätte sugen på att springa på glagberget. Iaf nu när jag börjat springa på band på gymmet så känner man sig lite pepp.

Råttorna mår prima och dem börjar bli bra vänner och börjar sova tillsammans. Skönt att de gått så fort. Judith är den som är mest nyfiken och VILL gå utanför buren. Resten av gänget håller sig inne i buren. Förutom Penny som kommer ut när de är leverpastej dax.

 

Peace!


2012-03-06
21:44:17

Ingen träning....
Blev ingen träning idag heller. Väntade på att en tjej skulle köpa en kamera av mig. Sen tänkte jag åka iväg och springa lite men hon kom lite sent så de blev inte av. Så fick jag en idé att köpa en sån trampmaskin och ha hemma så kan man trampa på den lite, när man inte hinner åka till gymmet. Och typ på söndagar hinner jag inte dit, kan vara en bra ide kanske. Hittade en för 50kr men den vart såld alla andra ligger på ca 300kr, får bli nästa mån i såda fall. Aja nu ska jag gråta lite för att jag känner mig fet för att jag inte han träna.

Peace!


2012-03-05
22:42:33

Välkomna hem Judith och Tilly
Orkar inte skriva idag men jag hämtade ju mina 2 nyaste råttor idag. Lite bråk i buren är de nu mellan Bianca och Tilly och ja bianca är på Judith ibland. Penny är typ kåt och vill bli jukkad av alla och ingen bryr sig. Men de går ganska så bra ändå. Dem nya har inte lärt sig buren än, märkte jag när en av dem var törstig och började dricka majs vattnet istället för att äta majsen. Så jag hälde lite extra vatten vid majsen så hon kunde dricka sen åt hon oxå, hon vet ju inte vart vattnet är. Men Bianca och Tilly bråkar ganska mkt och Bianca fick ett stort hål genom huden, så går de när man kaxar sig, men de är de ända änså länge.

 

För övrigt så testade jag göra "glass" tog 0,3% fett kvarg och sönder kokta äpplen i kanel och blandade och sen i frysen. Får se hur de smakar i morgon, spännande.

Peace!!


2012-03-04
23:39:20

Känner mig som en fegis
Faaan säger jag. Jag har varit sugen på att raka en bit av håret på sidan ett tag nu. Och nu i helgen bestämde jag mig att jag skulle, men jag bangade. Fy vad dåligt, och sen då och då under helgen tänker jag NU tar jag fan och gör de. Gör de bara utan att tänka så blir de bra. Men nä bangar igen, undra om de är ödet eller om jag bara ät feg. För de är sjukt snyggt med långt hår och sen lite sidecut på de. Mmmh porrigt. Jag brukar ju ändå ha håret i en sådan frisyr, fast jag drar bak håret och sätter fast med klämma. Men tänk om man rakar av de, de skulle blivit så jädrar snyggt. Men jag är så feg, jag vill våga, jag får hoppas att jag vågar i veckan, jag vill jag vill jag vill!!!



Jag lånade bilderna från google.

I morgon blir de ingen träning, BIG SUCK på de. Jag ska iväg till ängelholm och hämta två råttor. Så tänker ni ”igen” ?!? Jupp igen, Tjejen jag fick Jerry ifrån måste göra sig av med sina råttor så jag ska ta över två av hennes flickor. Dem är typ lika gamla som Penny och Bianca. Dem är 1 mån äldre än Penny och 2 mån äldre än Bianca. Så vi får hoppas att Penny klara av lite oreda i början och får nog slås lite för sin alfaroll. Men de fixar nog hon, hon kör la något sumo grepp på dem (hon är en liten tjockis).

Men på tisdag kör vi igen med träningen fram till torsdag och så får man hoppas att jag lyckas gå ner lite i vikt. Jag och Johan lyxade till helgen med en pizza och precis som jag trodde gick jag upp 1 kg för de. Och idag så åt vi potatis med hemma gjorda hamburgare, inte så jävla bra de heller. Så jag vill verkligen inte väga mig i morgon. De blir så att jag är sten hårt när de gäller mat på veckodagarna men när de är helg så äter jag för mkt mat och ingen träning. Då får jag ångest x 100. Men de känns ändå som att träningen KANSKE börjar gå bra. Men jag blir aldrig nöjd. Hoppas jag lyckas gå ner till 50kg till sommaren. Jag kom på vad skillnaden mellan nu och förra året var. Jag tränade 5-6ggr veckan då och hade mer tid att vila mig. Nu tränar jag 3-4 ggr, de är lite små dåligt. Men bättre än inget ju, men jag ska försöka hålla mig till 4 ggr iaf, de borde blir bra, eller?!

 

Nope i morgon blir de jobb, Packa upp snygge skor på Brandos ^^ njom njom.

 

Peace!!


2012-03-03
21:03:50

Sometimes


2012-03-01
23:51:48

Happy Panda

Idag kom min söta Johan hem och så kom han och sa hej till mig. Glad blev jag för idag är de vår 5 månaders dag. Det är därför han ville komma över och säga hej, så sött. Men min man var så trött, ganska förståligt när man kört så långt.

Men innan han gick så matade han mina råttor med lite godis (råttgodis) och russin, jag blir så glad när han vill kolla och mata dem. Eftersom han inte gillar dem alls, så jag blir glad att han försöker lite iaf.

Han fick även med sig 5 portioner med köttfärssås, min man måste ha mat så han orkar tjäna penningar.

 

Råttorna fick en städad bur idag och lite sura blev dem eftersom alla deras bon blev pajjade. Men sånt händer, dem kan ju inte ha de smutsigt. Bianca har mega mycket energi medans Penny tjurar, men jag tror hon har sin period nu, haha.

 

I morgon är de fredag och jag hoppas att arbetsdagen går fort (de är absolut inget fel på mitt jobb, jag älskar mitt jobb) men jag ska färga och klippa mitt hår efter jobbet. Och de ska bli så fint och skönt att fixa till håret. Sen ska jag fixa min lägenhet lite, så jag kommer få gjort mkt, hoppas jag. Jag skjutit upp massa saker ett tag nu, jag har varit iväg massa på helgerna, har alltid något planerat känns det som.

Så de är därför jag längtar till fredag eftermiddag så jag kan få pyssla om mig och min lya. Råttorna fick sin lya om pysslad idag så de slipper jag göra i mon. Städa burar suger, men måste göras.

 

 

 

Peace!