Anna

2012-07-31
23:00:00

2012-07-31
Veterinären sa att man borde banta mina råttor lite. Så jag har börjat dra ner på maten lite nu. Och godisar får dem inte varje dag, ja nu ljuger jag lite Penny och Tilly får meducin så dem får en godis efter för att dem varit duktiga. Men då måste Bianca och Judithockså får annars blir de nämligen bråk i buren. Men när meducinen är slut så är de typ bara lördags godis dem ska få. Leverpastejen har jag dragit ner till varannan dag. Sen ska jag dra ner den till var tredje borde vara lagom.

 

Penny – 604g

Bianca – 390g

Tilly – 550g

Judith -  650g

 

Jag skäms lite över att dem fått lite för mkt mat. Men jag har haft lite dåligt samvete att jag varit borta så mkt på helgerna så tänkte jag att mat kan man förlåta med. Men nu har jag blivit sambo så nu sliper jag få dåligt samvete. Så nu är de dags att dra ner på maten. Tänkte att jag väger dem en gång i månaden. Så vi får se om de blir någon skillnad om en mån. Bianca kan stanna på den vikt som hon har tycker jag.

 

 

 

Jag och Penny förra året. Hon har blivit typ dubbelt så stor nu. Nu får hon inte plats i kopplet längre. usch vad jag känner mig som en elak djurägare... Stackars djur....

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Alltså de har åskat sen tisdags kl 16 och de åskar fortfarande, hoppas de slutar tills i morgon för de är hemskt. Jag är livrädd för åskan. Vet ej varför men jag får panik i hjärtat varje gång.

 

Min bil började strular i går igen… förvånar mig inte. Men de var bara bromsoljan som var under minimum nivå. Så pappa fixade så nu är Lilla blå hel igen.

 

Och min cykel har jag cyklat till Mor och Far igen så jag har 2 nyklar mindre i nyckelknippan, skönt de. Punka på bakdäcket var de också men jag hade medvind hem så de klarade jag lätt.

 

Shoppade lite på rean idag (av det som finns kvar efter turisterna) Men jag hittade ett par rosa shorts, en röd paljett kjol och ett par tiger tajts-shorts på Gina tricot. Fanns typ inget annat i dem andra butikerna, synd men de spelar ingen roll för jag behöver inte köpa så mkt kläder.

Sen var jag inne på Lagerhouse och köpte en te-sil som ser ut som en liten badanka och ett läppbalsam i en badanka och en ny lunch- påse för råttorna hade gnagt sönder min förra när dem bodde hos mamma, när jag var i London.

 

Peace!!


2012-07-30
23:48:40

2012-07-30
Undra om jag börjar bli gammal. Jag har blivit galen i phiadellfia. SJUKT gott på frökusar ^^ De är bara mammor som äter de ^^
 
Då har man äntligen flyttat in hos sin man. Dock är han i Oslo nu så jag är helt själv hemme, eller ja råttorna är här med. Men dem har fullt upp med att äta sin kvällsmat. Jag åt macka innan, med leverpastej på, jag ångrar mig. För jag tänkte ta en macka med leverpastej på och en med philadellfia. Men sen tänkte jag att jag kommer bli as mätt på två mackor. Men då hade jag redan brett leverpastejen fast jag helst ville ha phiadelfia, Fail. Får bli till fruskost istället.
Men iaf. de är sjukt tomt i lghten nu. Känns lite skumt att vara här när Mannen inte är här. Han är alltid här när jag är här, men inte idag.
 
Aja Djuren har fått promenera lite idag i nya lyan, possitiv respons på dem. Och mat å meducin har dem fått så nu kan jag få sova... själv utan någon Johan som petar på mig för att jag tar för mkt plats.
 
Orkar förövrigt inte fixa designen på bloggen för de är något buggat så jag orkar inte lägga ner energi på skiten. Bloggar ändå inte så ofta, haha
 
 
Peace!!

2012-07-09
00:39:00

2012-07-09

Söndagen har gått i färgernas namn! Idag har jag provat min nya cupcake-maskin. Kan säga att den är uber bra. Dem blev verkligen perfekta, runda och fina och mjuka som skumgummi. Jag testade att göra rainbow-muffins. De jag gjorde var att jag tog ett vanligt muffins recept. Jag delade upp smeten i 6 lika stora delar och blandade i karamell färg i alla. Jag tog blå, röd, grön, gul, sen mixade jag röd och lite blå för att få lila och gul och lite röd för att få orange. Sen var de bara att klicka i lika mkt i varje form, men man skulle bara fylla formen till hälften, men min smet räckte precis som de skulle till 18 muffins.

Dem blev döö goa så jag ska nog göra fler. Och sen vill jag prova göra lite brödmuffins och pizzamuffins osv. PUMPAmuffins måste ju bli as gott. Har iaf värsta muffins boken jag köpte på Ullared en gång så den får äntligen komma till användning nu.

 

 

Senare på kvällen åkte jag hem till Mor och Far för att tvätta min bil (igen) för den har stått under ett träd pga. min lathet. Så de var massa koda på hela bilen, skit äckligt. Men ren blev den, fin liten blå.

Men iaf sen började jag och mamma snacka om mitt hår och beslutade oss att färga de. Så skulle jag lära mig att färga de själv. För hon blandar ju färgen själv, vi köper helt enkelt inte sådan färdig färg i butik. Så jag fick iaf lära mig att blanda och sen att smeta i skiten på mig själv med. De var ju bara utväxten jag skulle färga. MEN nu kommer vi till det som är nice. Jag har varit intresserad en tid att färga topparna till någon rolig färg t ex rosa. Så vi testade att göra det med sådan färg som tvättas ut efter några duschar.

Vi tog håret och snurrade topparna och färgade sen för att få färgen lite ojämn, som jag ville ha. Och jag kan säga att jag är sjukt nöjd. De var väldigt lätt att fixa håret så. Nu har jag både vågat raka sidan av håret och färga topparna rosa. Nu ska jag bara fixa till håret lite, jag ska inte ha de uppklippt på det sättet jag har nu och så vill jag ha ca 15cm längre hår. Tar väll ca ett år tills jag lyckas få 15cm längre hår. Jag saknar mitt löshår jätte mycket. För man får lite fluffigare hår och tjockare (när man har de i så klart^^) men när man tar av det så är håret helt slitet.

 


Peace!!