Anna

2012-11-30
20:02:00

2012-11-30

Jag fick ett paket av Johan idag, bara för att jag skadade mig förra fredagen och annat skit hände. Och sen lite för att han började jobba på plattform och inte kommer hem som planerat. Så sammanlagt är han borta 5 veckor på raken, annars kommer han hem varje helg.

Men för detta fick jag ett paket med ett par skor, som jag trååååånat efter i säkert 1 ½ år. Men dem är ju så dyra så de är inget jag har råd med när jag har annat att prioritera. Önskade dem i födelsedags present men jag fick dem inte, men men, fick annat roligt.
Men iaf jag fick ett par Jeffery Campell skor av honom!! Ååh så glad jag blev, men jag tycker ändå inte om att han köper så dyra saker till mig. För jag har inte lika stor chans att köpa något så dyrt tillbaka. Men jag är så glad över skorna. Längtar tills jag kan använda dem och visa upp dem! Och dem sitter så bra på fötterna, helt underbara skor. Nu ska jag bara bli lite mer fitt så jag kan köpa ett par svarta tajta märkes jeans att ha till.

 

 

 

 

 
 
Den 12 November började jag min "hård" träning. Får se hur de håller i sig.
 

30 Min crosstrainer

30 Min träning av mage

 

= 509 Kcal

 


 
Peace!

 


2012-11-29
19:00:00

2012-11-29

För några dagar sedan fick jag reda på att en rått-hane, som jag hade för ett tag seden, skulle avlivas idag. Han har haft många fett knölar men nu har de blivit tumörer. De var inte lönt att operera honom för han var visst för sliten. Men hon som tog över 2 av mina 4 pojkar har gjort ett fint jobb med dem, hon är jätte duktig så han har haft ett fint liv.
Hoppas bara att hans bror inte blir deprimerad. Råttor blir lätt de, som min Penny blivit nu efter att Binki gått bort.
 


Vila i Frid Lennon

 

 
 

2011-02-10 - 2012-11-29

 

 

30 min cykling
20 min powerwalk
30 min träning av axlar
 
= 491 kcal


 
Peace!

 


2012-11-28
18:56:00

2012-11-28

Jag saknar att ta mina tränings piller. Jag kan inte äta dem för jag äter penicillin. Eller jag kan nog äta dem men jag vet inte om dem gör någon nytta för penicillinet tar ju ut typ alla andra mediciner. Och tränings piller är dyra så man vill ju inte slösa dem i onödan. Men snart kan jag äta dem igen. Nu ska jag köra stenhårt på gymmet!!

 


40 min cykling
20 min powerwalk
30 min träning av bröst
 
= 623 kcal


 
Peace!!

 


2012-11-27
22:39:00

2012-11-27

Jag saknar Johan så himla mycket. Så jobbigt att han är borta så länge.

 

Idag när jag skulle till gymmet så såg jag att en ambulans hade krokat med en lycktstolpe i en korsning. ^^ så pinsamt, man vill ju gärna se ambulanser som odödliga, skyddade av gud, men så är de inte. Men jag fick reda på vad som hade hänt sen. Denna ambulansen skulle till akuten med någon patient, så kommer en joggare och springer på rött med musik i öronen, så ambulansen måste vejja och kör in i stolpen. Och joggaren fortsätter springa som inget hänt, har varken sett eller hört något. Fy fan vad fult gjort!! Så den lilla ambulans föraren fick gå runt och plocka ihop sina bildelar medans han väntade på hjälp. Som tur var att patienten inte var akut döds skadad så en annan ambulans kunde hämta och köra vidare. Men fy vad hemskt för alla inblandade och skäms på dig joggar må karma ta dig.

 

20 Min powerwalk
20 Min crosstrainer
30 Min träning av rygg

= 578 kcal

 

Peace!!


2012-11-26
21:36:00

2012-11-26
Mitt finger har börjat att läka ganska bra. Mitt bandage började att bli smutsigt idag så jag fick ta av det. Men jag kände sen att de är lite känsligt där så jag får ha något plåster eller något annat mjukt över ett tag till.
 

 

30 Min crosstrainer

30 Min träning av ben

 

= 532 kcal

 

Peace!!


2012-11-25
20:33:00

2012-11-25

Idag jobbade lite övertid idag mellan 06-12, tänkte att Johan sover ändå fram till 12 då kan jag lika gärna jobba och tjäna liten extra slant. Iof så kommer inte Johan hem denna helgen, jobbigt nog, men roligt för honom för han ska jobba på plattform.

Älskar verkligen övertid, när någon frågar om jag vill jobba övertid så är det alltid JA! Att jobba och få extra mycket med pengar vid lön är alltid gött! Cash is king!

När jag kom hem så sov jag 4 timmar, de var sjukt skönt när allt känns värdelöst.

 

Nu när Johan är borta så länge. Så kan jag hinna med att göra en massa här hemma som jag skjutit fram hela tiden. Tog tummen ur och fixade Johans byrålådor som han råkade dra sönder. För botten hade glidit ur och fastnat i varandra så att man inte fick ut dem. Och sen städade jag lite i våran tvättstuga och lite sånt smått och gott.
 
Blev ingen träning idag. Jag är så ledsen och trött och de har varit så mkt problem i helgen så jag orkar inte.

 

Först ström av brott på jobbet, sen borrade jag mig i fingret och fick åka till akuten och sy, sen ringde Johan och sa att han inte kommer hem som planerat. Han har redan varit hemifrån i 3 veckor och nu 2 veckor till. Men de blir nog bra med plattformsjobb, han kommer att jobba 14 dagar i streck sen vara hemma i ca 3 veckor. Vi kommer få mer tid tillsammans och när han köper hus kommer han ha mer tid att renovera än att bara vara hemma på helgen.

 

Peace!!

 


2012-11-24
13:27:00

2012-11-24

Idag fick jag blommor av Johans familj. Dem tyckte synd om mig att Johan inte kommer hem som planerat, så blir de att vi inte träffats på 3 veckor. Och när han kommer hem har han varit i Norge i 5 veckor. Och på allt detta så skadar jag mitt finger. Jag fick fina rosa rosor av dem, är jätte glad för dem. Satte dem i en vas vid min dator.
 
Jag hade planerar att åka till Gekås vid middag idag. Min bror hade åkt dit tidigt och de var jätte lång kö. Så jag velade hela tiden om jag skulle dit eller inte. Kollade då och då på Gekås kö- webkamera och såg sen vid 15 tiden att de inte var någon kö och dem har öppet till 20. Så jag tutade och körde. Köpte lite julklappar och en massa hemma prylar. Blev ganska dyrt, Johan skulle ha massa underkläder till Norge så de blev lite där också.

Köpte en litet gossedjurs bi som hade vete i sig, man värmer biet i micron så är den varm och go när man ska sova, plus att den luktar lavendel, så man somnar gott när man luktar på den.

 


 
Jo, igår när jag skulle hämta min penicillin så hade de inte kommit in i apotekets -system. Men de visade sig att dem antagligen hade glömt att lägga in och skicka mitt recept till apoteket. Jag var inte ens inlagd i deras system att jag varit på akuten. Så jag fick hjälp av Johans pappa lite, han fick ringa och påminna dem att lägga in mig så jag kunde köpa min meducin. Jätte snällt att hjälpa mig :)

 

30 min crosstrainer
30 min träning av axlar
 
= 515 kcal
 


Peace!

 


2012-11-23
19:24:00

2012-11-23

Fy fan i helvetes jävla skit dag!

 

Dagen började med att vi hade strömavbrott på jobbet så att maskiner och allt stannade. Som tur är så har den häftiga maskinen backup el, om den inte hade de så skulle de bara bli en massa problem.

 

Sen när jag skulle hoppa över till en annan station och hjälpa till för att de var lite stressigt, så skulle jag bara fixa en liten sak för att en annan avdelning ville ha hjälp med en sak vi missat. Vet ni vad som händer då??

JO, borr fanet knäcks och jag slingeter in med skiten i mitt finger och jag hinner inte reagera så borren snurrar på. Jag släppte allt och svor lite, gjorde inte så himla ont. Men sen när jag kollade på mitt sår så var de djupt, tror jag såg ben. Så min bror fick lite panik och jag fick linda in mitt finger hårt och åka till akuten. Fick sitta där i ca 5 timmar, så himla onödigt. Nu i efterhand kanske de var lite overkill att åka till akuten, jag skulle nog bara tejpat fingret lite och kört på. Men de är något med försäkringar och stuff och därför var jag tvungen att åka till akuten. Fick 2 stygn och dem röntgade mitt finger eftersom de vart så nära benet men de hade inte skadat benet som tur var.

Aja tur att de gick så bra, men de jobbigt är att jag skulle ju hjälpa till den sista stunden på dagen, så skadade jag mig istället...

 

 

Sen när jag var och hämtade min bil och allt sånt så ringer Johan. Han är kvar i Norge nu för de är bara halvskatt där nu så han jobbar lite extra. Han har varit där i 3 veckor men jag har hälsat på en gång. Men iaf, vi snackar lite och jag berättar vilken skit dag jag haft och vad som hänt. Sen kommer han med den stora dåliga nyheten (eller dålig och dålig) Han ska börja jobba på plattform och ska vara där i 14 dagar till!! Så han kommer ha varit i Norge i 5 veckor. Sen är jag nervös över just plattforms jobbet, vill ju inte att något skall hända honom. Han har diabetes så man vet inte hur de är med de om något händer.

Så när man skadat sig och vill ha hans tröst så ska han vara borta ännu längre, så de blev lite gråt på det.

Men de blir nog bra ändå, bara jobbigt att han är borta extra länge när man bara vill krama om honom. Men han kommer jobba i 14 dagar i sträck och sen vara hemma i ca 3 veckor. Kommer bli bra om vi flyttar till hus, plus att jag får ju ändå träffa honom mer.

 

Men fuck skadan, jag stack i väg och tränade ändå. Jag hade ju inte ont och vill man bli fit så får man kämpa. INGA undanflyckter...

Skulle till en jobbar kompis och festa på kvällen men jag kände att jag var trött, chokad och ledsen så jag stannade hemma istället.

 

30 Min crosstrainer
30 Min träning av mage

= 565 Kcal

 

Peace!!


2012-11-22
16:43:00

2012-11-22

Det gick bra på gymmet idag, var faktiskt lite pepp idag. Jag ökade vikten på vissa övningar, kändes riktigt gött. Nu när jag börjat att försöka träna 6ggr i veckan, så tycker jag att kroppen redan fått lite bättre former. Kanske bara jag som inbillar mig.
Jag missade att träna igår eftersom de blev lite virrigt med vilka tider jag skulle jobba, men men sånt händer. Min fredags slapp-dag blev onsdagen istället. Jobbet går ju först anser jag.
 
Jag har tänkt på en sak.
De är att jag märkt att fler och fler börjar använda reflexvästar. Och jag måste få säga att de är ruskigt bra. Egentligen borde alla använda såna västar, nu när de börjar bli mörkt. Jag kan själv säga att jag inte har någon reflex alls på min jacka. Så jag ska skaffa sånt reflexband och sätta på armen eller något.
Tycker att alla jackor egentligen bör ha reflex, men jag kan förstå att fin jackor inte passar i det. För jag skulle inte vilja ha de på min fin jacka, men de skulle varit bra om alla hade.
Jag tycker nästan att reflexvästar och band får ett att vara extra uppmärksam än en cyklist med bara lampa, tycker jag.
Jag har heller ingen reflex väst i min bil, ifall någon olycka händer. Men när jag åker till gekås nästa gång (snart) så ska jag köpa mig 2 st. Utifall jag har någon med mig som kanske behöver hjälpa mig.
 
De jag ville med detta är att ni som använder reflex, DUKTIGT av er!!
 

30 min crosstrainer
40 min träning av armar
 
= 611 kcal


Peace!!

 


2012-11-20
19:40:00

2012-11-20

Jag besiktade bilen idag, de gick bra. Den gick igenom med blankt papper, som den inte gjorde förra året. Då var de något bromsrör som var rostat sönder. Sen glömde jag boka tid för ny ombesiktning. Så jag fick körförbud och utskällning av mor ^^. Men inte detta året, dock var jag orolig att bromsarna inte skulle bli godkända eftersom pappa hade nämnt att dem började bli slitna. Men de ända besiktnings mannen sa var att de var lite för höga HC halter i avgaserna. Och frågade om jag hade bytt olja nyligen och de hade jag fast inte luftfilter så jag ska göra de.

Pappa förklarade att HC halten var förmodligen hög pga att bilen har stått still över 30 min. Fick ju komma in för sent till min besiktnings tid. Kom dit tidigt för att få chansen att komma in tidigare istället gick de över tiden med 20 min. Lite nervös var man när man jobbar kväll och de var snart dax för jobb...
 
Nöjd Anna och nöjd lilla blå.
 
Idag är de 8:e dagen utan godis/socker/chips och sånt.
 

30 min powerwalk
30 min träning av bröst
 
= 404 kcal


Peace!

 


2012-11-19
23:32:00

2012-11-19

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!!!

Fick jag hem min iphone 5. Efter att ha ringt och tjatat X antal gånger och blivit lurad fram och tillbaka och efter 8 veckors väntande fick jag äntligen min iphone 5.

Dem tänker inte så värst mkt på miljön kan jag säga. För dem skickade telefonen från Karlskrona UPP till Jönköping och sen till Halmstad. En jävla om väg, men nu är den äntligen hos mig.

MEN kan säga att efter allt strul och efter att dem lurat mig så mkt så kände jag inte mig så pepp på att starta telefonen. Man har tröttnat lite på att vänta så länge så man bara blivit ledsen. Tråkigt när sånt händer, så jag orkar inte starta den. Får göra de till helgen eller något. För om den inte funkar så blir det jobbigt eftersom jag måste ha en fungerade telefon på jobbet.


 
 
 

Jobbar kväll idag, så jävla gött. Älskar verkligen att jobba skift, saknar de som fan...

 

Jo, NI måste smaka pepparkake-glassen, om ni hittar den. Den är sjukt god.
smakar pepparkaka (så klart) med små kakbitar i. FEM stjärnor!
Jag smakade dock bara 1 matsked för jag har godis/snacks/socker- förbud.
Men jag var tvungen att smaka innan min man äter upp den ^^

 

 

30 Min Crosstrainer
30 Min träning av ben

= 551 kcal

 

 

Peace!!


2012-11-17
20:13:00

2012-11-17
De gick otroligt DÅLIGT på gymmet idag, trivs mindre och mindre på friskis nu...
 

30 Min powerwalk

10 Min cykling

30 Min träning av mage

 

= 543 kcal

 

No matter how you feel everyday. Get up, dress up and show up

Peace!!


2012-11-16
23:55:00

2012-11-16

Lyssnade lite mer på P3 dokumentär om dioxinfisken i östersjön. De är hemskt vad Svenska staten tillåter...

 

Nu kopierade jag bara texten från Sverigesradio hemsida.

 

I Östersjön är laxen och strömmingen så full av miljögifter att de är farliga att äta. I 30 år har myndigheterna kämpat för att få bort gifterna. I 30 år har de misslyckats. Nu vill regeringen att vi äter fisken ändå. 

 

I början av 80-talet började forskare upptäcka att det var något fel i svenska vatten. Från industrierna släpptes gifter rakt ut i Östersjön, Vänern och Vättern. Pappersindustrin som blekte pappret med klorgas pekades ut som den stora boven.

 

Miljökampen växte. Oberoende forskare kämpade sida vid sida med Greenpeace och konsumenternas köpbojkott fick industrin att backa. Men det var något som fanns kvar i vattnet och som inte försvann. Dioxiner och PCB:er fortsatte sippra ut till vattendragen. Och de finns kvar än idag.

 

Giftet samlas i de feta fiskarna, strömmingen och laxen, och när vi äter fisken följer giftet med. Forskarna varnar för att tusentals svenskar riskerar att drabbas av sjukdomar, barn kan få lägre intelligens och männen få försämrad fertilitet.

 

Men svenska regeringen har fattat ett beslut – fisken ska säljas ändå.

Det här är berättelsen om miljögifterna som gjort den svenska fisken farlig att äta och om det politiska spelet som gjort att den finns på menyn ändå. Trots att den är bannlyst i resten av Europa. Historien spinner över fem decennier. Från arseniktapparna i Rönnskärsverken i Skellefteå på 70-talet via Greenpeace-aktioner på 80-talet till 2010-talets lobbykampanjer i Rosenbads korridorer.

 

 

I dokumentären är de en tjej som berättar att hon bar tvungen att flytta från sitt hus nära kusten med stor trädgård. För hennes hundar blev sjuka när dem slickade i sig leran från sina tassar, efter att dem lekt på en äng som hade dessa gifter i marken. De ledde till att hennes hundar blev sjuka och dog, valparna hon avlade fram dog av konstiga anledningar, som sedan visade sig vara dessa gifter, så hon var tvungen att flytta från sitt drömhus, där hon egentligen skulle varit perfekt om inte giftet var där. Och inga skyltar var uppsatta att de var gift i marken.

 

Sen tycker staten så synd om dem som håller på med småfiske, så dem tillåter dem att fortsätta fiska denna giftiga fisk och sälja den. Och argumentet fiskarna har är att vi ätit fisken i urminnes tider. Jag de kanske må vara sant, MEN de tänker inte på att fisken är nu mera är giftig som de inte var förr.

 

Så EU fortsätter tillåta Sverige att äta och sälja denna sjukt giftiga fisken. Men fisken får inte säljas utanför Sveriges gränser.

Men de sjuka är att EU vill sätta stopp på en massa annat löjligt som t ex snuset. Är de inte bättre att sätta stopp på cigaretterna? Dem skadar inte bara den som röker men även dem runt om.

 

Nä fy fan för Sveriges idiotiska beslut och även EUs.

 

P3 Dokumentär är sjukt intressant att lyssna på. Man lär sig så mycket som man inte får lära sig i skolan. Mycket intressant!

 

30 Min crosstrainer

40 Min träning av armar

 

= 579 kcal

 

 

Peace!!


2012-11-15
21:55:00

2012-11-15

Fortfarande, de är sjukt att julen kommer snart. De har redan börjats pyntas överallt. Börjar känna panik över vad man ska köpa för julklappar. I min familj ska vi bara köpa saker till varandra för 100lappen. Så nu ska man bara komma på vad man ska köpa, vad vill dem ha? De är så svårt att köpa något för 100kr, saker för 100kr kan man ju köpa själv. Men Johans familj kör ju på med massa julklappar. Så detta året har jag och Johan julklappar till två familjer att inhandla. Lite panik redan nu för de kommer att gå fort fram till jul.

 

Jag räknade ut att jag kommer att gå på tre julbord i jul. Ett med Johans familj, en med jobbet och en med några vänner på wild west. Kommer bli kul med så många julbord.

 

30 Min crosstrainer

35 Min träning av bröst

 

= 544kcal

 

Peace!!


2012-11-14
22:35:00

2012-11-14

Jag har tänkt på de där med socker. Jag lyssnade på p3 dokumentär om Vipeholmsexperimenten. Där berättar dem hur Sverige använde (öömh, vad är de bästa ordet) handikappade, efterblivna, för att se vad socker gör mot tänderna.

De är så hemskt att Sverige använt människor som försökspersoner.

Dessa efterbliva människor lämnades på ett mentalsjukhus av deras familjer, för att ingen ville ha något med dem att göra. Dem var bara till problem, där lämnades dem och de ända sättet att komma ut var på bår. Dem fick aldrig besök så därför var de ett jätte bra ställe att göra ett experiment där inga familjemedlemmar kunde blanda sig i.

De efterbliva började att få olika sorters godis, så som extra stora och extra kladdiga kolor. Så att dem fick tugga och ha dem i munnen extra länge. Vissa fick vetebröd, vissa fick socker strött på sin mat, vissa fick bara choklad, vissa större mängd vissa mindre OCH ingen av dem borstade tänderna. De efterblivna blev ju glada för dem fick ju mer uppmärksamhet och godis, för ingen blir ju ledsen av godis.

Men man kan ju tänka sig hur ont dem måsta ha haft i munnen. Jag själv hade hål när jag var liten och de gjorde fruktansvärt ont. Och de var bara en tand, tänk då att ha de i hela munnen och inte få hjälp.

Detta var Svenska staten som gav tillåtelse att få utföra detta experiment. Dem övertalade godis-företag att göra speciella godisar, dem lurade dem att de var för deras skull dem gjorde detta. För skulle svenskarna upp täcka att de var godiset de var som gjorde att man fick hål skulle ju folk inte köpa godis. Så detta skulle leda till ett försprång för godisfabrikerna. Men de slutade med att staten och experimentet vände ryggen.

MEN de lilla ljusa med detta experiment är att detta är en grundlära för tandläkare. Och de var Norge som kom på att de är fluor som skyddar emaljen mot socker.

Så borsta era tänder, tänk vad många oskyldiga människor ha fått stå ut för att DU ska få bra tandvård och slippa ha ont av hål.

Detta pågick mellan åren 1945-1955, de är bara 58 år sedan dem slutade med det, de är inte så länge sedan ändå.

 

Inte nog med att socker är dåligt för tänder, så skadar de vägen hjärna och kropp. Ät inte så mycket socker...

Har ni tänkt på att förr så åt man bra "socker" när de var högtider eller speciella dagar. Men nu äter man de stortsätt varje dag. Viste ni om att de fick socker leverpastej? Och hur folk gömmer när dem äter godis och snack? Snöar in på så många rutiner bara för att få äta socker? De är då de gått till ett seriöst beroende precis som med cigg, alkohol och andra droger. Har ni tänkt på de?

 

Därför skulle jag vilja att godis ska kostar mer i Sverige. För jag har märkt när man går i butiker hur dem sänker pris på godis och hur billigt de egentligen är.  Jag försöker ha ett slags godisförbud, men när man ser så billigt godis vill man så gärna köpa. OM godis skulle varit dyrare så skulle de inte leda till så mycket beroende och besvär. SKATT PÅ SOCKER!!

I Norge är godiset väldigt dyrt just för att dem vill att man ska vara hälsosam och dem har insett hur dåligt godis är. Jag vet att allt är dyrt i norge för övrigt men godis är dyrare pga att de inte är nyttigt.

 

 

Mitt tips är att gå in på P3 dokumentär och ladda hem deras poddar och lyssna på dem. De är riktigt intressant och lärorikt. Man får lära sig en massa sjukt som Sverige gjort, även andra länder men mest är de om Sverige.

 

 

30 Min crosstrainer

30 Min träning av axlar

 

= 545 kcal

 

Peace!!


2012-11-13
22:34:00

2012-11-13

De är jätte läskigt att de snart är jul. Eller nja snart är det December och de betyder att julen kommer med stormande steg. De är lite läskigt att tiden går så fort. Jag och Johan hittar på så mycket på sista tiden och de händer något nytt varje dag.

Snart är de tid att fixa ihop alla julklappar till alla. Och i år har jag en till familj att köpa julklappar till. Men de kommer bli en bra jul tror jag.

 

15 Min löpning

15 Min power walk

30 Min träning av rygg

 

= 559 kcal

 

Peace!!


2012-11-12
22:28:00

2012-11-12

NU jävlar är de krig!! Slut på godis, glass, chips och dålig mat osv! Och mer träning. Nu på i sista tiden så har jag bara gått upp i vikt och blivit mer och mer svullen! 3 ggr i veckan och dålig mat hjälper fan inte! Arg är jag, ARG! Så nu så ska de bli träning 5-6 gånger i veckan! NU är de slut på socker och snask!

 

Let the war begin!!

 

25 Min löpning

5   Min power walk

35 Min träning av ben

 

= 656 kcal

 

Peace!


2012-11-08
23:19:00

2012-11-08

De blir lite stressigt med träning idag för jag måste hinna packa inför min lilla Oslo resa. Jag ska iväg till Johan och hälsa på honom för att han ska jobba lite mer nu i november, för de är bara halvskatt i Norge nu. Så istället för att han åker hem kommer jag upp till honom och hälsar på. Jag tycker de är lite mysigt i Oslo, de är en fin stad fast de är så mycket som byggs så att hela staden är en byggplats.

 

Jag kom även fram idag att jag skulle vilja börja "hård" träna nu. För jag börjar bli lite trött på att inget händer med min träning. Så jag bör kämpa lite nu annars kommer jag bli helt emo. Så NU jävla ska jag försöka träna 5-6 gånger i veckan, helst 6 gånger. Jag vill så gärna lyckas att få en mer tränad kropp. Jag vill att när man går runt i linne eller något så ska folk tänka, HON, hon tränar... De är mitt mål. Jag vill inte tävla i något eller bli uber biff utan bara väldigt tränad/ fitt.

 

Tänkte på en annan sak idag, den är inte helt ut tänkt än. Men alla politiker suger röv och ljuger och går bakom ryggen på folket och bestämmer jätte konstiga och dåliga förslag (ja, de blev många OCH i meningen men JAG vill ha de så) Men iaf så tänkte jag om man inte har något "moderat" styre eller Sosse styre osv. Utan ett MIX parti. Så att man har typ 3personer från varje parti som företräder de dem tycker är viktigast och vad dem jobbar för. Så kanske dem kommer med ett förslag så får alla rösta andra partier rösta för eller emot förslaget.

För de är så många små partier som är antigen moderat eller sossens sida, men med mix styret så fins de ingen höger eller vänster. Alla är sitt egna håll. Så kanske man kan få fram bättre beslut och inte bara vad moderaterna vill. Tycker jag låter as bra OBS!! jag har inte tänkt igenom allt helt ^^

 

Peace!!

 


2012-11-07
19:10:00

2012-11-07

Jag har börjat att jobba skift nu ett litet tag framöver. Då jobbar jag kvälls pass och de är så sjuuuuukt skönt. Då kan man sticka till gymmet på morgonen när alla är iväg och jobbar. Jag saknar skift jobbet jätte mycket, trivdes som satan med att jobba skift. När man jobbade "morgon" så slutade man tidigare så man hann till gymmet innan allt folk slutade. När man jobbade "kväll" så hann man träna på morgon när alla jobbade, jätte smidigt och lugnt. Och när man jobbade "kvälls" vecka så var man ledig på fredagen, hur underbart som helst. Som jag saknar det.

Så nu är de ett helt smörgårdsbord av maskiner man kan använda när alla är och jobbar. Man vet ju knappt vilka maskiner man ska använda för att alla är ledigt, haha...

 

15 Min löpning

15 Min powerwalk

45 Min träning av axlar och mage

 

= 585 kcal

 

Peace!!


2012-11-06
19:55:00

2012-11-06

Idag inskaffades det nya gym-prylar här hemma. Jag såg att en tjej kompis hade en sådan pinne man satte i dörrkarmen så man kunde göra chins osv. Jag har velat ha en sådan ganska länge men har inte velat att betala mycket för en. Så sa hon att hon hade köpt den på Rusta för 99 kr så gick jag runt där och hittade ett sånt hjul som man ska använda för att träna magen. Jag är dålig på att förklara men den kostade också 99 kr. Skulle vilja ha ankel vikter men jag är inte ute och går så mycket för att behöva köpa det. Men de finns mycket amatör tränings tillbehör på rusta.

 

 

20 Min Löpning

20 Min powerwalk

30 Min träning av rygg

 

 = 627 kcal

 

Peace!!


2012-11-05
19:52:00

2012-11-05

Det är sjukt synd att så många börjat att träna på Friskis. Bra för Friskis då bör de bli billigare i månaden nästa år. Dock blir de mer kvantitet eftersom man knappt får lediga maskinner eller stationer. Men vi får se hur de går, tycker de är konstigt att folk kommer nu och tränar de är nu de ska vara en neråt tipp och vara tomt på gymmet.

 

30 Min crosstrainer

10 Min power walk

35 Min träning av ben oh lite mage

 

= 655 kcal

 

Peace!!


2012-11-03
20:48:00

2012-11-03

Idag åkte jag iväg till Göteborg och tatuerade mig. Jag hittade en ny tatuerare som jag vill testa på som gör mkt cartoon tatueringar. Och eftersom jag inte riktigt var nöjd med vad han i halmstad gjorde så letade jag upp en ny. Plus att han i halmstad ville inte göra något av mina motiv typ.

Så idag blev de en skepps- råtta på insidan av armen. Den blev inte som jag hade tänkt mig men dem blev jätte häftig ändå, så jag är hel nöjd. Kan säga att de gjorde ont som satan att göra den på insidan av armen och jag låg så konstigt så jag tappade blod i handen och frös och kallsvettades osv. men den blev fin. Och den döpte jag till Kapten Bernard. Han har ju en liten skeppar hatt på sig.

Kan säga att de var sjukt jobbigt att köra hem sen. Så jag fick stanna till på coop jämte Ikea och köpa lite godis och glass så jag piggnade till.

När jag kom hem märkte jag att jag glömt att raka armhålan, PINSAMT! så de var lite stubb, fy fan.

 

 
 
Lite suddig bild men vist är Kapten Bernad söt???

Peace!!