Anna

2012-06-26
21:49:00

2012-06-26

Abstinens

 

De är sjukt galet!! Jag vill träna, jag måste träna! Börjar snart klättra på väggarna. Men jag KAN inte träna för att jag har ont i halsen och börjar jag flåsa så kommer de kännas som att jag drar sandpapper längs med strupen.

Men jag vill träna, träna bort all midsommar mat och skit. Har ju fått tillbaka allt jag tränat bort. Min mage är lika stor som en gravid mage (och NEJ ja är inte gravid) Jag har ätit för mkt mat så magen är helt sladdrig. Är så ledsen över detta, när man spenderar 3 timmar på gymmet och så kommer allt tillbaka efter en helg. Och jag försökte ändå att inte ta mkt mat på midsommar. Men NÄ äter man lite mer än vanligt då ska man GÅ UPP allt igen, a)(/%&#¤%/(/)!!!!

Så på torsdag skiter jag i all och SKA träna!! Och nästa vecka tänkte jag prov träna på Actic Sannarpsbadet. Kanske är mindre folk där än på friskis. På måndag ska man gå på uber tränandet igen. Hoppas man faller ner till den vanliga vikten fort. Att de ska vara så svårt. Fattar inte vad jag gör för fel. Är de något fel på mig eller?!?! Äter inte så jävla mkt ändå går jag upp så fort jag äter något som inte ingår i min planerade mat.

 

ARG VARG!!!

 


2012-06-18
22:23:00

2012-06-18

Jag klantade mig på jobbet idag. Jag klämde mina fingrar under en klamp och sen startade jag maskinen som en vana och lite av panik. Så hamnade ett lock över mig så jag klämde inte bara lång och -pek fingret utan även överarmen. Så jag fick blåmärken på överarmen och den gör ont nu. Fick ropa på hjälp för jag fick inte upp alla klampar och lock, klant!! Tur att folk var i närheten och kunde hjälpa mig. Men de konstigaste är att mina fingrar som gjorde mest ont vi den punkten inte gör ont nu inte ens blåmärken på nagelbanden eller knogen. Men armen som inte gjorde ont då gör ont nu och är lite blå nu, tyckte inte att de klämde så hårt där men antagligen gjorde den de. Allt är iof mitt fel eftersom jag drar bort handen sist när man ska dra bort den först. Så nu får man vara noga vart man har fingrarna.

De är skumt att man levt med sina armar hela livet ändå har man inte kontroll över dem ibland. Nästan som hjärnan beräknar avståndet och längden på armen fel. Så man lyckas smälla till handen mot något eller fastnar med ärmen i dörrhandtag och så. Eller lyckas välta ut dricka ur glas när man ska nå något jämte eller bakom. Eller som jag, klampar fast fingrarna haha.

Tur hade jag iaf, jag bröt inget. Lite får man stå ut med. De som inte dödar de härdar. Jag kanske får en jätte tålig arm och tåliga fingrar nu och kan bli värsta Bond skurken *evul laugh*

 

Peace!


2012-06-06
21:44:00

2012-06-06



Hoppas ni inte missat William Spetz vlogg. Han är sjukt rolig och har man en dålig dag så är han den bästa på att få dig att skratta. Synd att han varit lite seg på att göra nya vloggar på sista tiden, men jag hoppas de kommer fler snart. Men iaf Spana in honom på youtube! Fattar inte hur han kommer på allt.
Jag kollade runt lite innan och märkte att han vad med på "Godmorgon Sverige" i svt och pratade om sina videos. Verkar som att han ska jobba med svt i höst. De kan man ABSOLUT inte missa.
De roliga är att jag fick tips om honom via rått-vännerna på Facebook, för han har själv två råttor som är med lite då och då i vissa klipp, De gillas.

Will i am... Jag har en fråga till dig. Springer du med armen???



Länk --> "" http://www.youtube.com/user/lillabloggen ""

Denna vlogg klipp video sak är den bästa. Sen finns de en där hans råttor är med och blir helt tokiga i hans bär.

Länk --> "" http://www.youtube.com/watch?v=IlDZgUKdkao""
PEace!!

2012-06-03
21:45:00

2012-06-03
I lördags var de dags att gå upp kl 8 på morgonen, för att ta på sig sin outfitt inför 20km Hoffman. 20km Hoffman är en promenad på 20km (som jippot typ heter) Så ska man dricka en Carlsberg Hoff varje kilometer, fast tjejerna fick dricka varannan. Man går in i mål i Varberg och börjar i Dagsås, 4km utanför tvååker typ. Man samlades vid målet där bussar står och väntar för att köra oss till startplatsen. Sen när alla bussar kommit så var de dags att börja gå. Vi var runt 1300 pers som hade klätt ut oss och skulle gå denna promenad på 20km. Och längs med vägen hade dem skyltar hur många hoff man hade kvar att dricka. Kan säga att en mil gick lätt att gå, tog dock 3 timmar att gå den. Sen gick de bara segare och segare. Jag drack cider istället för öl. Och efter 7 började jag må illa för att de blev för sött och mina fötter började göra ont. Har ju inte dem bästa skorna. De blåste som satan och vi tappade våra hattar och kepsar ett X antal ggr. Man kände inte att solen stekte på så jag har en helt röd näsa och är lite röd i ansiktet är även lite röd på bröstet. Men vi tog oss in i mål efter om och men. De tog oss 6H40min att gå. Vissa var inne i mål 3h40min men dem måste ha tagit bussen. För jag och Johan gick en mil på 2h i rask takt en gång. Och här ska man gå 2mil och dricka 20öl, så man måste ju stanna och kissa då och då. Så 3h40min luktar fusk. Men men vi hade kul på vägen iaf. De skulle ha varit nice om de var sol och varmt så man kunde ha lite mer roliga kläder på sig. Temat var ju erotik men alla klädde ut sig till vad som. Vi var utklädda till pirater, Men killarna vi hade med oss såg mer ut som fotbolls supotrar. Och en sa att jag såg ut som Mästerkatten. Var väll mest Anika som såg ut som en pirat. Man skulle ha haft svärd också men vi hade bara en flagga.

De var en kul grej å göra men fy vad trött jag var sen och ville bara hem men vi fick sitta 2h på tågstationen för vi missade första tåget och de andra vet jag inte vart den tog vägen. Men sen kom ett tåg. Jag var hemma 23 något, de var skönt att få träffa Johan igen, saknade honom hela dagen.

 

De växte cider i skogen ^^

Alla väntar för att få börja gå.

bebis-tjurar och Mamma-Tjur ^^

Folket framför oss

hihi flatängsvägen ^^

Denne vej till dagens Hoff.

ÄNTLIGEN MÅL!!

Tog lite tid kanske, haha Vi fuskade iaf inte

Lite röd i fejjan?!?! Ska sola solarium nästa vecka så jag slipper de röda och får en jämn bränna...

 

Peace!!