Anna

2011-10-27
00:27:50

Mys weekend

Ååh!! Johan och jag har bokat en mys weekend på hotellet Sankt Jörgen Park i vinter. Där ska vi gå på spa och äta julbord och sen dagen efter blir de julmys på Liseberg. Jag längtar så mkt, kommer att bli helt underbart. Och hotellet ser så lyxigt ut. Jag har aldrig varit på spa förr eller hur man säger de, så de kommer att bli spännande. Jag har heller aldrig sovit på så fint hotell. De blir självklart shopping i götet med. Tycker de är så kul att vi hittar saker som detta. Finns mkt mer vi ska hitta på, är så glad!

 

 

Peace!

2011-10-25
23:35:56

Skrillex - First of the year
Denna låt är helt underbar att springa till. Jag råkade få på den när jag sprang här om dagen. Kämpade som bara den och jag hade håll och var jätte andfådd och trött å allt gjorde ont. Mitt halsband flyttade på sig, brösten guppade och de lät som satan när jag sprang. Men sen kom denna låt på och de var som att man hamnade i trans, all pain försvann och alla tankar försvann, de blev plötsligt så enkelt att springa, så härligt, kunde springa längre än jag trodde. Underbart var de, de gjorde de roligare att springa. Springa har blivit roligt nu, jag klarade att springa 14 min av 15 och en annan gång vart de 9 ½ min av 10. Jag vill gärna kunna springa milen under en timma som min bror, men jag måste köpa bättre löparskor. Jag använder skateskor nu. Tycker löparskor är så fula.

Vill bara berätta att jag ÄNTLIGEN fått sålt på min Sekretär ”Jonas” och min datorstol ”nominell”. Så nu har jag ännu mer plats i lägenheten och nu är de bara resten kvar. Haha när men i november ska jag gå igenom mitt förråd igen, rensa och slänga. Underbart!

 

Peace!!


2011-10-21
18:03:14

Idag idag idag!!!
Idag kommer Johan hem :D Lycklig Anna!!

Peae!!


2011-10-19
23:26:23

Känner…

Känner hur ångesten kryper sakta upp på mig, jag åt mat försent idag. Jag hann inte äta tidigare idag, för jag har städat mina burar, eller inte mina men råttornas. Borde ha låtit bli att äta. Har inte ätit så nyttigt som jag planerat denna veckan. Jag blir så arg på mig själv att jag inte kan hålla de mål jag sätter upp för mig själv.

Att städa burarna tog längre tid än planerat, tjejerna hade bitit sönder halva deras blåa kojja. Och kartong boet var halvt söndergnaget, de måste vara den nya tjejen (Bianca) för så här mkt har dem inte gnagit förr. Men nu ska jag sova…

 

 

Längtar tills på fredag <3

Peace!!


2011-10-17
00:18:10

Helgen som varit!
Tar de i morgon för jag vill sova nu.

mohahaha!!

Peace!!

2011-10-13
00:14:25

Ki-Ki

Jag körde en sväng inom Citygross idag efter jobbet för att handla lite. Plus att mamma ville ha något kött som var billigt där för dem ska göra god korv i vinter. Men iaf så gick jag runt där lite för att kolla om jag kunde hitta Ketjap manis (någon soja sak) tycker den är så svår att hitta. Hittar den bara på Maxi högskolan för jag vet vart den ligger där. Så vet jag att de brukar ligga bland den ”utländska” maten typ, liksom asså ba. Så jag gick runt på Citygross och hittade Ki-Ki godis från Kroatien, tror ni inte att jag blev lycklig! De är nog det bästa godiset som finns, nästan ^^. Har inte ätit de på flera år så jag var tvungen att köpa. Dem hade även smoki, de är typ ostbågar fast jordnötsbågar, jättegoda, dem bara smälter i munnen när man äter dem. Även dessa smoki åt jag massa i Kroatien men valde Ki-ki istället för dem.

 

Jag skulle googla smoki nyss, så hittade jag en hemsida där man kan beställa hem en massa saker. Godis och annat som man kan hitta i alla dessa småbutiker som finns överallt i Kroatien. Snacka om att man fick längtan att åka dit (fast jag tyckte de var döööö tråkigt när jag var liten) Men liksom värmen och minnen från då man var liten och allt de. Tycker pengarna är så söta där, dem har så många småmynt. Nä, men man saknar de lite ändå. I helgen ska jag banne mig äta mina Ki-ki godisar, njom njom

 

20 Min på Crosstrainern
15 Min på bandet (sprang 11min)
60 Min träning av Rygg, biceps och mage

Peace!


2011-10-11
20:01:59

Äntligen!
Så äntligen blev de träning efter helgen, mådde inte så bra igår så jag skippade men idag så. Underbart kändes det och jag TROOOOR att de börjar gå åt rätt håll. De är oftast starten som är jobbigast. Vi får la se.

20 Min på Crosstrainern
15 Min på bandet (sprang 10½ min)
60 Min träning av Ben, axlar och mage.



Kämpa kämpa...

Peace!!!


2011-10-11
01:16:49

Soft kitty, warm kitty...

Little ball of fur
Happy kitty, sleepy kitty
Purr purr purr…


Tror jag somnade med lite feber igår och vaknade med huvudvärk och tjock i halsen. Trodde att jag skulle bli bättre under dagen men de blev jag inte, så jag bestämde mig att skippa träning och bara vila idag. Hade heller inte så värst mkt lust att träna. Har varit lite små ledsen idag. Så jag stack hem till mamma efter jobbet och pratade lite. Jag fick en fin brosch av min henne, en liten pälstuss. Jag ju gillar lite creepy things.
Men jag stack hem och solade solarium lite och sen somnade jag i sängen, sjukt skönt. Men jag vill sova mer, och bli frisk. Men jag ska nog träna lite lätt imorgon ändå. Måste ner i vikt innan december! Mycket viktigt. Längtar till december och hoppas att de blir av.

Dock är jag så glad att Penny och Bianca blivit så bra vänner. Nu för tiden har Penny börjat gå utanför råttrummet och dem två springer runt tillsammans hela tiden och leker. Innan höll hon sig nära buren och i rått-rummet och hon verkade inte ha så jätte kul. Men nu springer hon runt med Bianca och busar, jagar och undersöker. Penny har även gjort Bianca lite säkrare så hon vågar komma fram till mig mer och springer inte iväg om jag rör mig.


Idag så skänker jag en extra tanke till Vladde som begravdes idag. Kan inte sluta tänka på det. Du borde vara ett helgon och stå med i alla heliga böcker. Vila i frid

 



2011-10-10
00:30:01

Mys helg till MAX!!

Jag blev bjuden på mat på Pio’s i lördags av min awesomea boyfriend. Jag fyllde ju år i måndags (3:okt). Så han ville bjuda mig på fin mat och fin mat blev de och gott vin. Jag har aldrig ätit på Pio’s förr men de var sjukt god mat där och de var jätte mysig stämning där. Magen fick man ganska fort med mkt snabbare än typ Bulls osv. Iof är Pio’s en mkt finare restaurang än Bulls. Sen han vi äta upp maten i god tid till bio, de blev Järgarna 2. Jag är inte så glad i svenska filmer. Jag tycker att svenska språket är så weird och ganska B. Tyvärr måste jag erkänna att slutet på filmen var ganska bra, jag skäms att jag gillade slutet. Detta var nog den mysigaste födelsedagspresenten jag fått.


Denna helgen har blivit jätte mysig. Så jag är jätte nöjd. Kan ni tänka er, jag kanske blir nöjd en dag, de närmar sig iaf…

 

Och idag (söndag) stack jag över till Sandra för lite chill. Asså hon är helt underbar, denna tjej. Hon hade fixat fram massa grönsaker och dipp som vi satt och åt och snackade lite skit och gjorde planer. Hon överraskade mig med en present med. Den var en sån där fin ”kruka” som är formad som ett hjärta med sand i och en lite ängel och ljus. Jätte fin är den. Så den ska stå på mitt vardagsbord. Och den kommer att bli välanvänd nu till vintern, jag älskar verkligen levande ljus på vintern. Jag fryser alltid så mkt och lägenheten är alltid så kall och ljus gör de lite bättre. Vad är de dem säger? Ett ljus utger lika mkt värme som en människa gör.

 

Denna vinter kommer att gå jätte fort, hoppas jag. Har massa planer nu under vintern så den kommer inte att bli lika lam som alla andra vintrar. Nä, nu ska jag la ta och sova Jerry är rastad, så nu kan jag sova.

I morgon fortsätter jag på min ”diet” om man får kalla de så. Gjorde lite ändringar så jag hoppas på de bästa.

 

NU KÖR VI SANDRA!! INGET FUSK DENNA VECKAN!

Peace!


2011-10-09
23:33:57

LMFAO - Im sexy and i know it.
Nu har LMFAO kommit ut med en NY video. Ingen ny låt men en ny video. Den är verkligen klockren, att dem kommer på allt. Älskar dessa dudes!



Peace!

2011-10-08
14:51:09

MysMiddag?!

Peace!!

2011-10-07
22:44:49

Skor!!!

Ja som ni vet är jag TOKIG i skor. Så var jag hos mamma igår, så sa hon att de hade öppnat en ny skoaffär vid rusta, inte den som finns utan en till. Och att de fanns massa HÖGA skor där för hon vet att jag är kär i såna skor. Fast hon sa att de var väldigt många skor med öppen tå, och de gillar jag inte för mina tår är lite freaky. Men ja, så var jag där idag efter jobbet, OJ vad många fina höga skor där var, lycka, paradis! Dock som mamma sa, massa skor med öppen tå. Typ sandaler eller vad man nu kallar de, dö snygga men öppen tå, sadface. Men jag hittade iaf 2 par skor, ett par blå ”ormskinn” 99kr 10,5cm klack och ett par blå med små stenar på för 399kr 13cm klack. De blå med småstenar på har jag dreglat över i kanske ett år. Vet när man ska in till stan på fyllan så brukar vi går förbi scorett och dem har stått där i fönstret jätte många ggr. Och dem har varit på rea många ggr, MEN INTE I MIN STORLEK!!! Idag fanns dem, kärlek. Jag kollade runt lite på olika kängor för jag vill köpa ett par gärna fodrade men jag vet inte vilka jag vill ha, Jag tycker att kängor är så sjuuukt fula men när man kombinerar dem med kläder så blir de istället sjuuuukt snyggt. Så jag vet inte. Jag vet hur klack skor ska se ut för att dem ska passa mina fötter. Så när jag går in i en skoaffär så går de ganska fort för mig att kolla efter skor. Men har svårt för kängor, vill gärna ha ett par bruna med några spännen på, de vet jag iaf men sen tar de stopp.

 

Men jag tipsar iaf alla SKO glada människor att gå till Scorett outlet på stena lyckan.

 



2011-10-07
01:25:27

6 Oktober
Tränade med min bror på gymmet idag. Gick så där, de var precis att jag orkade mig igenom 20 min på crosstrinern. Sen skulle jag springa men jag dog en stund.

 

20 Min crosstrainern
60 MIn träning av Bröst och mage

Peace!!


2011-10-05
23:54:20

Before and after Gaga






2011-10-05
23:19:09

H&M

Igår var de en sån där tråkig och seg tisdag. Så jag tänkte göra den lite rolig och sticka inom eurostop och shoppa lite. För jag hade spanat in en tunika/klänning och en mössa jag ville ha. Jätte söt mössa, ser ut som en lite grävling. Nu ska jag bara lyckas kombinera den med några kläder, Men de jag köpte på H&M var klänning, mössa, halsduk och ett par fjäder öronhängen. Jag ville ha blå men de fanns bara svarta, lite surt.

Snart är de helg, Underbart!

 

 

25 Min på Crosstrainern
20 Min på Bandet (sprang 11 Min)
60 Min träning av Biceps, triceps och mage

Peace!!


2011-10-05
00:00:38

4:okt

 

25 Min på Crosstrainern
20 Min på bandet (sprang 10min)
60 Min träning av Ben, axlar och mage

Peace!!


2011-10-03
20:00:17

3 okt, My fukking b-day...
Jao då vart man 24 år, Tant på mig. Fick till och med en Kaffemaskin "tassimo" idag, iof så önskade jag mig de. Jag dricker inte så mkt kaffe men lite då och då kan de vara gott :) och de är så lätt med maskinen och man får perfekt kaffe varje gång.



Helgen har varit jätte mysig och rolig. Den är alltid lika mysig men denna helgen har den varit extra. <3












För övrigt bör alla gilla KoRns nya låt med Skrillex <3 Jag är tok förälskad i denna låten.



Jo ni kommer bli tokiga för jag har precis fått förklarat hur man lägger ut Youtube klipp på bloggen. Så de kommer att komma massa klipp i framtiden :D

Peace!