Anna

2008-08-12
22:05:51

Nytt hem till hammisarna :)

Jao...
Blev så trött på hur det såg ut med alla mina hamster-burar och bestämde mig att göra om lite. Så jag åkte till IKEA med min bror och hanns tjej. Där letade vi upp en snygg hylla som min bror tyckte skulle passa. Den blev i samma färg som min tv-bänk och soffbord och från samma serie Bestå, färgen är bokfaner. Den hyllan jag tänkte först var mindre och jag skulle ha så mkt mer jobb med att bearbeta den, skulle vara tvungen att lacka och måla massa. Men till bestå serien finns de så mkt tillbehör så man kan göra om hyllan när jag tröttnat på hamstrar. Köpte till 4 hyllplan och två lådor till hyllan. Och med det ihop plocket och lite annat små skit blev det ändå billigare än den första hyllan jag ville ha, verry nice.



Humm vad mer har hänt mig. Jag har börjat jobba skift, lite tungt på morgonen jag inte ingen morgon människa. Men det är skönt att sluta tidigt. Men jag sover ändå på soffan när jag kommer hem. Jag är helt slut.

Haha jag har fått någon senknut i handen under långfingret som gör jätte ont. Fick reda på att man ska trycka på den hårt morgon och kväll för att få bort den. Om man inte försöker göra detta så kommer den stanna där.


Ååh jag har beställt två hamster böcker också. :D typ lexikon böcker på eng med svåra ord. Men man lär sig en massa mer om hammisar än det man redan vet. Jätte nöjd är jag. Ne nu är det hammis-mat-dags, dom är nog hungriga.