Anna

2010-09-27
23:52:42

Can we pretend...
...that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now...

De jag vill ha mest av allt kommer jag aldrig att få... tills dess kommer jag aldrig bli nöjd...


2010-09-25
00:27:40

El Loco Ratzo
Jag tror att den bästa kärleken man kan får är faktiskt från mina råttor. Dom gör mig verkligen underbart lycklig när jag känner mig deppig och arg. Och dom är verkligen bäst, dom frågar inte mig vart jag varit, vart jag ska, vad jag gjort, vem jag varit med osv. Dom bara är överlyckliga när jag kommer, ren äkta kärlek! Och nu när jag flyttat in hos mamma och pappa så har dom bara visat ännu mer hur mkt dom gillar mig. Som ex.

Mamma Råtta:
Badade henne och alla andra förra helgen. Alla andra pep och ville ut medans hon mest bara satt där och väntade tills hon vart klar. Sen när jag badat klart alla så kommer hon fram till mig när jag sitter på golvet och sätter sig i mitt knä och vill bli kliad. Eftersom hon alltid får kli efter att hon badat. Men denna gången räcker de inte att sitta i knät, då försöker hon på något sätt komma mig så nära hon kan. De ser man på hennes beteende, så hon klättrar upp och lägger sig på mitt bröst med huvudet på axlen så lutar jag mitt huvud mot henne och så sitter vi i ca 20 min medans jag klappar henne. Att se detta hur hon gör, gör en så varm på de kommer en massa knaster och ploppande med ögonen. Underbar känsla.

Maja:
Släpper ut mina råttor i hallen för att dom ska få springa lite. Så medans dom flummar runt ligger jag på golver och spelar Bubbels på min mobil. Så kommer min Maja fram och sätter sig mellan mina arma och väntar på att bli kliad. kliar henne medans jag spelar och så lägger hon sig med tassarna och huvudet på min arm och myser. Samma sak i går sitter i hallen så kommer hon och lägger sig i mitt knä och bara vill ha uppmärksamhet och gos! Älskar mina små töser.

Nour:
Även hon kommer fram och vill bli kramad och vill gärna klättra upp på axlen och sitta där. Hon är en liten vild råtta annars. Men när hon kommer fram till en så vet man att hon vill ha gos. Dock är de synd att hon har någon slags fettböld. trodde de var tumör, kan fortfarande vara tumör men hoppas de är abcess.

Millie:
En av två problem råttor jag har som jag jobbar med att få normala. Och med denna råtta har jag lyckats ganska bra. Hon har slutat pipa för ett tag sen när jag lyfter henne och jag kan börja dega med henne och lyfta vrida krama och massa annat utan att hon biter eller stretar emot. Duktig Millie <3

Amy:
Min andra problem råtta, henne får jag jobba mkt med. Hon är sjukt rädd och biter mig väldigt ofta, sjukt ont gör de. Men denna senaste veckan har hon ändrats sig sjukt mkt. Hon har slutat pipa när jag lyfter henne, även slutat HUGGA efter mig när jag är i buren och håller på. Nu lägger hon bara tänderna som varning eller något som Millie gjorde och slutade med. Och de är lättare att få tag på Amy nu och hon är mer ute och springer med don andra. Hon börjar helt enkelt bli en lycklig råtta. Men de är massa kvar att jobba med. Men de känns som att med kärlek från mig så löser allt sig.



Ibörjan ångrade jag mig att jag skaffade råttor och sen ångrade jag mig smått att jag tog hand om Millie och Amy men jag kan inte älska dom mer. Dom är verkligen mina små ögonstenar som jag längtar hem till varje dag. Är sjukt nöjd att jag skaffade råttor, bättre djur kan man faktiskt inte skaffa sig.

2010-09-03
16:07:19

<3 Skor <3
Jag ÄLSKAR verkligen skor. Är helt galen i dom. Har snart en hel bokhylla full med högklackade skor. Nu är jag ute efter så höga skor som jag kan. Fick ett par skor av Emma när jag fyllde år förra året som är 11cm, köpte slynskor som är 12cm, fick ett par av mamma nu i veckan 12cm och nu de finaste.... 14cm klack!!! köpte jag på Nelly.com för 299kr. Jag tyckte de var sjukt billigt för så höga. Dom är jätte sköna att gå i oxå, lätta är dom och sitter perfekt. Längtar tills jag får gå med dom ute. De är sjukt trevligt att kunna bli lika "lång" som andra människo haha. Synd dock att dom inte fans i svarta skin, så de fick bli grå men de kan vara trevligt med annan färg än svarta. Love them!!