Anna

2011-09-29
22:49:53

Dagen före Fredagen

 

20 Min på Crosstrainern
15 Min på bandet (sprang 5)
45 Min träning av Rygg, triceps och mage.

Peace!

2011-09-29
01:03:00

Old times

Peace!

2011-09-28
00:24:03

Blöt Bianca

Igår blev jag lite trött på att Penny helat tiden skulle vara på Bianca. Så tänkte jag att jag testar bada Bianca för dem känner nog igen doften av nybadad.

Det gick jätte bra att bada henne. Hon var helt tyst när jag badade henne, inte ett ända pip. Sen när jag hade badat klart henne och släppte henne lite så satt hon fint kvar i vasken. Dem andra ska alltid panika ifrån vasken, dem hatar att bada. För en gångs skulle fick jag bilder på en badad råtta, dock iphone kvalité men men. Såg att hon hade massa sår. Vissa har nog Penny gjort, vissa är nog från de förra hemmet. För jag märkte när jag fick henne att hon hade massa små skorpor lite överallt. Men de verkar inte vara skabb, men om de händer något på dem andra så får jag behandla med stronghold. Jag har sånt liggandes hemma.

 

Annars så har hon gått upp 50g. Så nu väger hon 320g, hon ska upp till 400 hade jag tänkt mig så väger hon som dem andra. Men vikten kan ju variera mellan råtta till råtta, precis som med människor.

 

Hon är så rolig när hon springer runt och undersöker. Hon är ju rödögd så hon ser sämre än svartögda råttor. Så för att hon ska få in hela omgivningen så gungar hon. Så hon ser ut som ett fyllo. Ibland så lutar hon jätte mkt åt ett håll och gungar, ser ut som att hon försöker hitta balansen haha. Mitt lilla fyllo…

 

 

 

30 MIn på Crosstrainern
15 Min på bandet (sprang 5min)
60 Min träning av Ben, axlar och mage.

Peace!


2011-09-27
01:21:40

26 September...

30 Min på crosstainern
15 Min på bandet
60 Min träning av bröst, biceps och mage

 

Peace!


2011-09-26
00:48:24

Plötsligt kändes mina problem så små...
Imorse fick jag reda på att en gammal vän tagit livet av sig. Så de har varit en väldigt sorlig dag. Kan seriöst inte tänka mig att just han gjort detta. Han av alla!! Han var den mest underbaraste personen någonsin, alltid leende på läpparna och alltid trevlig. Men de har väll bara varit en fasad antagligen. Jag trodde först att han hade varit med i en olycka eller blivit hastigt sjuk, inte att han tagit livet sig, de är helt overklighet. Om en sån underbar person kan göra detta, då frågar man sig lite vart håller världen på att ta vägen. De är sjukt synd att en så ung och underbar person försvinner från oss. Man finner inga ord…

 

 

Vila i frid Vladimir.

Du har skänkt så mkt glädje till oss alla, hoppas du har de bättre nu...


2011-09-23
00:50:43

FREDAG!!!

Peace!


2011-09-21
00:08:57

Jao...

Tränade idag, det var 5dagar sen sist. Men de var lite skönt att vila upp sig, speciellt när man har ont i armbågen. Men de har lugnat sig lite nu så jag får hoppas att de håller sig lugnt. Träningen gick la bra idag, körde inte så mkt kondition men de får bli en annan dag. Men jag sprang 8min av 20min så de är nice. Jag springer nämligen aldrig, jag powerwalkar med olika lutningar osv, men nu på sista tiden har jag haft så mkt spring i bena, till och med efter mitt hårda Crosstrainer pass.

I morgon är de onsdag och halva veckan har då gått. Till helgen blir de "Fest hos Mange" haha En Fd. arbetskompis och hennes man har BBQ-party ska bli sjukt skoj. Aja nu är det dags att sova.

 

20 Min på crosstrainern
20 Min på bandet (sprang 8)
55 Min träning av Ben och mage

God natt


Peace!


2011-09-19
22:56:13

Nu kommer hon släpandes…

…med en till jävla råtta

 

Nu vill jag förklara varför jag köpte mig en till råtta när jag hela tiden säger att jag inte vill ha fler. Nu är de så att jag har 2 gammel tanter som båda har tumörer. 1 av dem ska jag till veterinär och låta henne somna in. Den andra har med en tumör men kan leva liten stund till. Dessa tanter bo tillsammans med Penny som är 10mån. Och om tanterna dör så kommer Penny vara själv. Hon är ung och frisk och jätte busig. Och tro de eller ej men de är LAG PÅ ATT RÅTTOR SKA LEVA MINST 2 OCH 2. Därför köpte jag en kompis till Penny.

Sen har jag ju tyvärr en ensam hane så jag går mot lagen liten där. Men Jerry KAN inte bo med andra hanar. Han är allt för aggro han kommer totalt döda dem. Han var jätte aggro mot mig innan med, men nu kan jag göra EXAKT vad jag vill med honom och han verkar iaf lycklig i mina ögon när jag kollat på alla tecken och beteende han visat. Men jag funderar om man skulle kunna kastrera honom så han kan bo med tjejerna för att tjejerna har han inga problem med. Dem älskar han, han bor i en mindre bur jämte töserna, dem bor så nära så hans bästa ligg plats är i samma nivå som deras mat hylla så dem kan nå varandra med nosen och ta på varandra med tassarna. Men han är 1år nu så jag vet inte om de är lönt att kastrera honom. För de känns som att råttor får tumörer så lätt efter 1år.

 

Nu till lilla Bianca.


Efter en massa om och men så hittade jag en hona i gbg skulle hämtat henne i falkenberg men de blev ändrat. Hon är till och med dumbo (öronen sitter på sidan av huvudet inte på som är vanligast) Sen färgen/teckningen är lite tveksam, tjejen som sålde henne till mig säger att hon är siames men folket på rif säger att hon är himalaya.

Bianca är en dö gosig tjej, fortfarande lite rädd men de kommer att bli bättre sen. Hon är alltid först till gallret så snabbt hon hör mig. Och igår så låg hon i soffan med mig och somnade i mitt knä sen jämte mig under min filt. Kunde klappa henne och allt utan att hon vaknade. Dock är Penny lite elak mot henne och ska försöka visa henne vem som bestämmer. I rått världen så är rank en viktig sak. Millie är min afla hona, sen kommer Amy och sen Penny. Men Penny har de där Beta beteendet där hon ska hävda sig hela tiden som Millie hade innan. Och eftersom Penny är längst ner i rank måste hon visa Bianca att hon nu är längst ner. Så hon ska hålla på och jaga henne bita henne osv. De var lite roligt i går när Penny var på Bianca jätte mkt så kommer Millie ner springandens (eftersom Bianca skrek massa) Millie springer mot Penny fluffar upp sig till dubbelstorlek och hoppar på henne. Penny skriker till sen är de lugnt och Penny gör inget mot Bianca på en stund haha.

Både Amy och Mille är stört kära i Bianca, de trodde jag verkligen inte skulle hända. Efter att jag hade gosat med Bianca så la jag tillbaka henne till damerna och båda började vända och vrida på henne och tvätta henne och alla tre knastrade och ploppade med ögonen. Och jag blev så lycklig att hon blivit accepterad så fort. Tog ju över 1mån innan Penny blev accepterad av Millie.

Jag har inte sett mina råttor så här glada på jätte länge alla blev sugna att gå ut ur buren och leka och nosa. Alla har börjat knastra hela tiden, när dem knastrar betyder de att dem är glada. KAN betyda vissa fall att dem när nervösa eller har ont osv. men man ser detta via andra beteenden med då. Men jag tror att en lite större grupp råttor är en gladare grupp råttor.

 

Peace!

 

 

 


2011-09-13
23:28:13

13:e today!

Idag är de ingen bra dag. Hela veckan är inte bra (dock är de bara tisdag) Absolut inget fel på jobbet, stortrivs där (nytt jobb nämligen) Men jag har tandvärk, för att min visdomstand håller på och växa lite. Min hud bränner av någon anledning, längs med nacke, axel och hela höger armen. På samma arm har jag fått tillbaka min ”tennisarmbåge”. Så jag ska iväg i morgon och köpa sånt armbågs-stöd och voltaren gel på apoteket. Jag lyfter ganska tunga lyft på jobbet så därför jag har ont, har haft de nog i 6mån nu, till och från. Men jag gör olika övningar för att motverka men när allt blir bra så glömmer man att göra sina övningar. Jag är ganska orolig att jag ska få lika illa som min bror. Han har fått sprutor osv för sin pain. Jag har oxå ont i tungan vid piercingen, känns som att den är nygjord. Äter som att den är nygjord. Äter som en hamster petar in maten i kinden, precis som jag gjorde när den var ny. Men de är lite bättre nu än vad de var förra veckan. Nu kan jag röra tungan mer och vågar "räcka" ut tungan.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Annars har jag nog tagit ett jobbigt beslut ang Amy. Hon har en ganska stor tumör som är i vägen för henne när hon går. Ser sjukt jobbigt ut för henne att gå med krökt rygg. Men hon är pigg och äter osv som en vanlig råtta och är sig smala och goa (bitska) jag. Men när jag får lön, så tyvärr hjärtat så får du förenas med dem andra älsklingarna. Hoppas inte Millie och Penny blir deprimerade över att hon försvinner.

Jag har nämligen en ny råtta på G. En liten kompis till Penny, eftersom Millie också har en tumör men den är liten så hon kommer vara kvar en liten stund till. Men problemet är att Pennys kompis finns i sthlm. Och jag hittar ingen som ska från sthlm till gbg/Halmstad eller skåne osv. Och snart började de bli lite panik.

Håller tummarna att de ska lösa sig.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


30 Min på crosstrainern
30 Min på bandet (sprang 6min)
30 Min träning av Rygg, triceps och mage

Peace


2011-09-08
00:02:55

träna eller inte träna...

De blev träning idag ändå, jag kom hem idag och så vilade jag lite för länge. Ända fram till 19:30 sen låg jag där i sängen och velade lite om jag skulle träna eller inte. De vart ju lite knappt om tid eftersom dem stänger 21. Men lite kunde man hinna med. Så jag var där, nöjd är jag att jag tog mig dit. Denna vecka blir lite små seg med träningen för jag måste hinna städa på fredag eller i morgon och i helgen hinner jag ikke. Min lägenhet luktar råtta, de är inte mys. Jag vill städa och ändra om lite. De skulle ha varit lite roligt faktiskt.


10 MIn på crosstrainern
10 Min spring på band
30 Min träning av biceps och triceps och lite mage


Peace!

2011-09-06
20:33:42

Sheldon for the win



Första bilden funkar inte som jag vill men men.
Peace!

2011-09-05
23:31:25

Flum Trassel Knas WTF?!

Usch så dålig stil av mig att inte ha skrivit på ett tag. Men jag har inte ork eller tid känns de som, fast jag vill. Har ju nytt jobb som sagt och jag kör typ 35min till jobbet varje dag (as lamt). Jag hoppas att 2012 blir ett bättre år. 2011 har inte varit så jäfla bra ändå, eller kanske en sak har varit bra men de hålls hemligt. Jag vill så gärna byta lägenhet till en mindre och billigare men de är så sjukt svårt. Ingen kan byta med mig för ingen har typ lght att byta med, alla vill ha min lght men ingen har något att erbjuda. Sen vill jag ju ha lght i ”stan”, ”centrum”, ”city”, ”rätt sida av nissan”, Kärt barn har många namn. Så de är la bara att fortsätta leta och hoppas. Vill gärna ha en mindre lght för att de är lättare att städa och så kan jag göra mig av med massa saker, slänga och sälja för billig peng (bara för att bli av med de) Har ju fått en sån fetisch att gilla att bli av med saker, slänga saker osv. Vill ha så lite saker som möjligt. Sen kanske man kan hinna städa lite snabbare och lättare om man har en liten lya och mer pengar över i månaden att leka med. Resa med, tattuera sig med, pimpa bilen med och shoppa med. Men de kommer la bara att hoppas, nu börjar de bli höst och snart vinter så de är bara att pina igenom detta så kommer våren och massa nytt nya hopp osv. 2012 snälla bli bättre.

 

Ja annars mår mina ratz bra, om ni nu bryr er. Jag skulle bada min Jerry för någon dag sedan (hanar blir gärna lite smutsigare än honor) Så hade jag badat klart honom så släppte jag honom. Så klättrade han upp och kröp bakom kranen och fastnade. Som lille Jerry pep och skrek, han kom inte fram för att höften var i vägen, han kunde inte backa för att magen var i vägen. Så jag fick vända lite och vrida lite och trycka lite så han kom loss. Usch sån panik jag hade och han skrek, min lilla vän. Men jag är så sjukt glad att han blivit så snäll och go så han bet inte eller hög mig inte. Han har blivit så go. Ska bada honom någon gång denna vecka med för de är så svårt att få bort allt de orange längst in på hanar tycker jag. Dem blir så lätt smutsiga för att dem har några körtlar på ryggen/sidan av magen som dem märker revir med så de blir lätt kletigt och äckligt.

 

Denna helg som har varit, har varit helt underbar. På fredagen blev de en tripp till gekås, mat på restaurang sen bio. Lördagen blev matlagning, muffins bakning och bio och massa mys. Söndagen blev de pizza bakning med Sandra. Och vi gjorde den godaste pizzan som man kan göra. Vi hade skinka, bacon, lök, anmanas, svamp och ost på, så gott de var!! Vill ha mer.

 

I morgon blir de fika dejt med Kusin vitamin Emma och städning av burarna. Nu ska jag iaf mata djuren sen sova. Jag önskar att helgerna vore längre så man kunde hinna med mer. JO, jag har fixat nytt pass idag, tror nog att bilden blev bra, för en gångs skull. Nu ska man bara ha en snyggare bild till körkortet, haha. Det kanske blir en resa snart, hoppas jag, om de blir de så, så längtar jag som bara den!!

 

Allmänt babbel

Dagens Tränings notis

25 Min på Crosstrainern
25 Min på Bandet
60 Min träning av Rygg, axlar och mage

Peace!