Anna

2011-08-28
23:19:43

Brist på annat...
...så kör vi en sån här fjortis grej men de passa ju mig. HAHA...

FEM SAKER JAG INTE KAN VARA UTAN

1. Min iPhone

2. Min bil

3. Musik

4. Spel

5. Träning

 

FEM SAKER JAG VILL

1. Åka till Norge och jobba

2. Köpa hus

3. Träna till mig en fin kropp

4. Starta ett eget företag

5. Att komma till den punkten i livet där man har de man behöver och bara kunna leva och vara nöjd, lycklig.

 

FEM SAKER JAG ÄLSKAR

1. Mina Ratz

2. Lönings dagen

3. Höga skor

4. Lukten av nyklipp gräs (gräsmatta då)

5. Känslan av att kunna umgås med någon och bara kunna vara tysta tillsammans utan att det ska kännas obekvämt.

 

FEM LÅTAR JAG TYCKER ÄR BRA

1. Skrillex – Scary Monsters and Nice Sprites

2. Hoffmaestro - lullaby

3. Sick puppies - you're going down

4. Movits na na nah

5. Lmfao - party rock anthem

Finns så sjukt mkt bra musik, nu tog jag bara de första jag såg när jag kollade igenom min musiklista. Är allätare av musik så Indie rock, Metal av olika slag, dupstep, pop, hiphopp, jazz och allt annat man kan hitta lyssnar jag på.

 

FEM SAKER JAG OGILLAR

1. Dubbelmoral

2. Regn och åska

3. Skitsnack

4. När man råkar ha ont i magen och mår illa som tjej och alla ska hålla på och säga att man är gravid. JAG ÄR LIKA MKT MÄNNISKA SOM ER MÄN FFS!!

5. Veliga människor

 

FEM SAKER JAG ÖNSKAR

1. Långt eget hår

2. Att bli färdig tattuerad

3. Fixa till boobs och näsa

4. Äga en stycket vit Audi R8

5. Arbeta på ett ställe där jag trivs

 

Peace!


2011-08-24
23:30:10

Hur fan klarar folk av de??

 

Ja, att klarar av att hinna med att leva när man jobbar till 16.00. De är sjukt och sen ska jag köra 40min från jobbet. Jag är inte riktigt van vid att jobba till 16, jag är van vid mina lyx skift tider. Men nu är de slut på det. Sen är jag helt slut när jag kommer hem inte för att jobbet är tungt utan att jag är ovan att jobba till 16. Sen ska man träna som jag gör ca 2 h och sen duscha och sola och hälsa på mamma och pappa gosa med råttorna, laga mat, äta och massa. Så är jag är klar vid 22 tiden på kvällarna, annars är jag klar kl 19 typ. Sen är de lite små jobbigt för jag vill inte äta efter 19 men de måste jag göra nu när jag kommer hem från träningen så sent. Och efter allt detta så är jag helt slut, tänk om man vill umgås med någon? Eller hinna handla? Eller städa? (som jag för övrigt måste göra). De var jätte länge sedan jag jobbade till 16. Aja man ska la inte gnälla för mkt, de kommer ju ändras snart ändå. 16 16 16 16 16

 

 

Träningen går bra för övrigt, men kroppen vill ändå inte som jag vill, men man får la ge den en stund att fixa till sig. Är ganska besviken på mig att jag gått upp i vikt och cm och allt sen juni. Fy fan, vad nöjd jag var då sen kom sommaren och pajjade allt. Sen ville jag uber dieta en liten stund för att komma jätte i form inför vi skulle till Helsingborg jag och Sandra. Men de failade totat vill jag säga! Jag var nykter och allt i 3 veckor mitt i sommaren som jag små ångrar. Fast ändå inte helt eftersom jag insett att de är ganska skönt att kunna festa nykter och ha kul plus att vakna dagen efter och faktiskt må bra.

Har börjat med mina ”tunga” vikter ett tag nu och de börjar små synas tycker jag men de är lång väg kvar till min juni kropp jag hade. Har ökat lite vikter på vissa grejer och har satt mål att höja allt med ca 10kg till nästa sommar. Vissa övningar kommer de att gå lätt med men vissa kommer jag få kämpa med. Min bror sa något med att höja med procent, bla bla tjofräs, men jag orkar inte räkna, men de kommer att sluta med att han har rätt ändå. BLÄ!


 

Så såg jag ut i Maj, och ännu bättre i Juni. Och nu är jag tillbaka på Januari NÄSTAN. Känner mig som januari iaf. Men de börjar gå mot de bättre man måste bara ha ork och tålamod!!

 

Nu började de bli höst och sånt crap känns de som. Så vill jag bara önska att ni alla är försiktiga när ni kör bil och inte kör på alla smådjur som bara vill hitta till ett varmt ställe och sova. Bara för det kommer jag säkert köra på en kotte imorgon (ta i trä) Tycker så synd om alla överkörda djur gör mig ledsen i hjärtat…

 

Ska på bröllop på lördag, ska bli spännande. Mamma ska fixa mitt hår på fre och färga de och hålla på så jag blir fin. Sen har hon tvättat min klänning som var jätte smutsig efter midsommar. Aja nu ska jag mata djuren och sova.

 

Peace!

 


2011-08-18
11:10:31

Pepparkaks tjuvar!

Usch har varit så nervös inför det nya jobbet hela veckan och har varit nervös för lite annat också. Så på tisdagskvällen så tog jag mig ett glasvatten med sån där järn brustablett och satte mig ner med råttorna på golvet och åt pepparkakor.

 

Guuu vad tosiga dem blev. Penny gömde kakor under buren så märkte Amy de sen så hon började att snodde dem till sitt gömställe så märkte Millie Amys gömställe så hon snodde upp dem till sitt ställe. Sen märkte dem att dem tog varandras kakor så började dem bråka (bråka, snällt, typ bus) och började sno tillbaka sina kakor. Och sen var dem i min pepparkaksburk och snodde massa. Först fick dem små bitar sen orkade jag inte ge mer så märkte dem min burk med hela kakor så började dem plocka ur den hej vilt. Och snabba är dem fast dem har en stor kaka i munnen och de är inte alltid bara en kaka. Usch, vad man fick skratta. Men jag plockade bort pepparkakorna från buren sen. De blev ju lite för många. Jag hittade 15 hela pepparkakor plus massa små bitar.

 

Och sen lilla Penny, hon ska hela tiden vara vid mig, hon vill inte att man ska lyfta henne eller gosa med henne. Hon vill bara vara i närheten kolla på vad jag gör och klättra på mig nosa mig i örat och så. De gör mig så glad ibland att se hur djur beter sig, de är spännande .
Måste dock hitta en ny kompis till Penny, en liten tjejkompis runt halv året typ. Eftersom både Amy och Millie har fått tumörer som växer jobbigt fort så de är ju bara en tidsfråga tills dem får somna in. Och Penny måste ha en kompis. Gärna innan dem somnar in så att hon inte blir deprimerad. Som råttor lätt kan göra när deras kompisar försvinner.

Och så här söt var Jerry när han fick sin tur att komma ut lite. Han har blivit sånt litet gosetroll nu och så har han även hittat sin favoritplats. En kattkorg som ligger på massa lådor och har massa handukar och filtar i sig. La korgen där för att dem inte var i den så ofta men nu är den vist alla råttors favorit.
De är så roligt att Jerry blivit så gosig, han trycker verkligen mot mig som en katt när jag klappar honom och slickas sig runt munnen och knastrar. Min lilla söta pojk.

Peace!!

2011-08-11
01:09:47

Volkswagen bubbla + Widscreen = TT

Kom på här om dan att dem där på volkswagen måste ha råkat öppna upp en bild på en bubbla så att den blev i widescreen. Och sen kommit på ooooh kolla här vi kan göra en ”sport” bil av detta, vi ändrar bara lite här och där och så låter vi låter Audi tillverka den. För om man tänker efter så ser TT:n lite ut som att man tryckt ner en bubbla lite. Och de pinsamma är att jag inte tycker om bubblorna alls, tycker dem är jätte fula. MEN TT:n ser ju ut som en bubbla i widscreen. Så jag var tvungen att kolla lite i photoshop hur de såg ut om man tog bubblan i wide och om man trycker ihop TT:n lite om dem är lika. Jag tycker att dem blev ganska lika, sjukt. Man kan se lite på formerna på bilarna att de är samma ”bolag” som äger både volkswagen och audi. GAH!

 

Likt va? VA va??

 

Som mamma säger till mig. Hata inte något för mkt får du kan få de själv sen!!! Jag har köpt en ihop tryckt bubbla!! Har till och med ordspråket tattuerat på mig och likt förbannat lär jag mig aldrig.

Peace!


2011-08-08
18:13:17

Arbetsintervju och Sia-glass

Idag vart jag iväg på arbetsintervju och de lät riktigt lovande. Kommer att bli kul men även mkt ändringar när de gäller de schema jag är van vid, inget dåligt men en förändrig, De kommer alltid att finnas något att göra på detta arbete så de kommer aldrig att bli lamt. Så de är kul och kul att träffa nytt folk, de är mestadels tjejer där också.

Sen när jag var klar där så åkte jag och min bror (han körde till arbetsintervjun) inom Sia-glass fabriken för dem har ju utförsäljning av andrahandsglass där så vi köpte massa glass. Jag köpte 10 glassbåtar, 10 trollis (tror jag att dem hette) och sen 0,5l äppelpaj glass och kladdkaka glass. De jag kan tipsa om är Äppelpaj glassen DEN ÄR SJUUUUUKT god! Asså detta med äppelpaj smak är bara för bra idé. Finns ju sånt vin ”varm och kall” som smakar som äppelpaj med vaniljsås och kanel. Den kan man dricka både varm och kall precis som den heter.

 

 

Jag han till och med träna idag och de gick sjukt bra. Jag skulle lätt kunna köra ett till gym pass efter de jag körde. Jag har så jätte mkt energi i kroppen den senaste veckan. Jag skulle egentligen till måndagsklubben idag men de verkar inte vara så många som ska dit så jag stannar hemma och spelar lite på ps3an istället.

En sak som jag alltid tänkt på när jag kommit på är att jag alltid har så sjukt många skor i min trapp. Jag har 8 par skor som ligger helt huller om buller i trappen. Men de roliga är att jag använder alla ofta. Jag gillar alla skor lika mkt men de ser ut som att jag har fest eller något men de är alla mina.

 

 

 

Peace!


2011-08-06
23:52:29

Humm?!?!
Asså nu är de såhär, jag inte intresserad av teorier ang. 9/11 alls gillar inte teorier alls. Men detta var lite coolt som jag nydligen hittade. Dock har jag inte sett en 20 dollars sedel på riktigt så de kan ju vara fake men iaf, lite häftigt iaf.

1)  Vik ihop en ny  $20 dollar sedel enligt nedan...

2)  Vik ihop den igen som bilden nedan visar:


3)  Vik den andra sidan enligt nedan och jämför med bilden til höger:


4) Vänd sedeln upp och ner, och jämför med bilden på Twin Towers till höger...




Genom att vika en 20-dollarsedel på ett enkelt geometriskt sätt så visas en katastrof.

Först: Pentagon i flammor...



Sedan Twin Towers



Sen om man tar datumet 9/11 och plussar ihop dem, 9+11=20, Och de är ju en 20 dollars sedel man viker, de ni. Detta är säkert jätte gammalt men jag hittade iaf detta nu.

Slumpen?!

Peace!

2011-08-04
00:14:09

Grattis!!!

Grattis till min bror som fyllde år idag (3 aug) Så de firades med tårta hemma hos mor och far. De var härligare att sitta där, ute i trädgården än i en lägenhet. Men sen hamnade jag i en fet matkoma men jag kände att jag ville hem istället för att somna på soffan hos mamma. Kan ju säga att jag dog fort i soffan när jag kom hem, men jag sov inte så länge, men de räckte. Så nu har jag matat djuren och nu ska jag sova. För vet ni vad? I morgon jobbar jag sista dagen och sen tar jag semester i 10 dagar. Sen om man plussar ihop eftermiddagen i mon och för middagen den 15:e så blir de 11 dagar.

 

Grattis bror nästa år blir du en riktig Old guy, hihi <3

 

Eddie bjuder på popcorn. <3


 



2011-08-03
00:58:05

Party Rock Shoes!
Asså de är jobbigt när jag får idéer sent på kvällen. Jag lever på kvällen och är zombie på dagen. Men iaf jag har gjort mina egna Party rock skor. Jag tyckte dem var så häftiga som LMFAO har så jag fick ryck och gjorde egna. Jag måste bara vänta till i morgon så jag kan tvätta av dem lite. För jag tänkte att jag kunde köra efter en mall men de gick inte som jag ville så jag fick free handa texten. Så nu är de massa blyerts på skorna. Men de gick ganska bra att kolla på en bild på datorn och rita, tycker de blev helt ok ändå. Eftersom jag egentligen är jätte dålig på att rita. Nu ska jag sova iaf.

Peace!