Anna

2010-12-29
00:25:17

The big bang theory

 

Jag har blivit besatt av att kolla igenom alla The big bang theory avsnitt. De jobbiga är att de har hindrat mig får att göra andra saker som jag planerat att göra nu när jag är ledig. Jag orkar inte göra annat eftersom de är så soft att sitta i soffan och kolla på serier. Måste kolla klart på hela... Jag är inne på 3:e nu så de är inte mkt kvar. Men ändå. Jag badade iaf mina råttor idag de är iaf en sak som man kan stryka från min lista.

Sen de jobbiga med detta är att jag äter som en jävla gris, för att jag är så rastlös. Jag är INTE hungrig ändå ska jag stoppa i min saker när jag sitter och kollar på serien. Idag har jag ätit Middag, popcorn, FÖR mkt choklad pudding, 6 klementiner och 1 energi dricka. Bara onyttigt, och helt onödigt för jag har ju inte varit sugen på något av de. Vill bara ha något att tugga på. Sen gör inte saker bättre av att dom äter KINA och THAI och PIZZA hela jävla tiden.

Åh Penny som är så jäfla snygg. Hur kan man ha sån kropp? De är då man får ångerst feukk! Att man inte tränat mer. Hon är så fin. Men de kommer la en dag snart :D

De får bli kina mat på fredag OM jag tränar hela veckan de är ju ändå nyår då. Ska ju ändå bara sitta hemma SJÄLV och jag vill de. Jag ska gosa med min nya pojk då. Blir väll att kolla på Big bang theory då med haha. Måste lägga in nya avsnitt på iphonen så jag kan kolla på de i mon på gymmet haha.

Glömde skriva att jag vet att Penny inte bara äter kina mat osv. som dom gör i serien. De är ju bara en serie... De blev lite skumt skrivet. Borde vara typ ett radbryte eller något bla bla. Så nu ändrar jag lite.

 

Fast jag får ju inte glöma den bästa barnvisan som Sheldon Coopers mamma sjunger till honom när han är sjuk. Den är jätte söt.

Soft kitty, warm kitty

little ball of fur

Happy kitty, sleepy kitty,

purr, purr, purr



2010-12-21
09:41:13

21:e December
Igår fick vi julklapp från jobbe. Jag tackar så hemskt mkt för den. Vi fick "noblecard", de är ett presentkort där man får välja ut något från en hemsida. När jag flyttade hittade jag förra årets julklapp, ett noblecard, valde ingen förra året bara för att de inte fanns något kul.Men man kunde spara de för vissa saker "kostar" 2 presentkort. Men detta året fanns mer roligt, eller så missade jag bara de förra året :S MEN iaf. Jag valde ett chokladfondue set, med 6st dessertskålar + metallgafflar och 4st värmeljus och snygg svart serveringsbricka. Jag kommer ju äta mig fet =/ jag får tänka på att de är jobbigt att diska bort chokladen som är kvar haha. Då kommer jag ju aldrig vilja äta :P Lat som jag är.
Och sen så vade jag en klotgrill. Jätte smart tänkte jag, nu när man inte har balkong längre. Då kan man bära ner den på gården och grilla med vänner, mys mys. Plus att jag har en stor fins gräsmatta utanför mig så där kan man har grill piknik pluss att de är sol där på dagen. Kan de bli bättre?? GE MIG SOMMAR!!!

Tackar igen för julklapparna jag fick.





















2010-12-17
19:18:39

17:e December
Jag vet mitt skriva-varje-dag-innan-julafton-sak failade. yeah yeah...

Idag blev min fina El Loco Ratzo skylt klar. Visserligen var de jätte lätt att göra, min tanke är att den ska ge någon slags gammal vägskyllt i mexico. Nu ska jag köpa 2 tequilas bara för att få hatt korkarna som jag ska sätta på sidan av skyllten. PROBLEMET är att jag inte dricker Tequila =/. Yeah yeah...

 

De var min kära vänn Jonne som började kalla mina råttor för "El Loco Ratzo" bara för att dom bara var till problem i början när jag fick hem dom. Dom började få sina ryck vid mat tiden på kvällen, gnagade sönder mina  kablar, soffa, blommor, tapeter. Klättrade där dom inte skulle och trilla ner, oj oj vad dom var jobbiga. Men nu är dom dö lugna. Nej inte döda men väldigt lugna. Nu tycker man om dom, Älskar dom.

 

Vill bara säga att jag tycker de är så sjukt att Lilla söta gubben Kim jong jil är så ond... Han ser ju så söt och snäll ut. Som en gubbe som ger karameller till barn som ringer på dörren.

Jag kollade på Oprah idag när några hade gått över någon flod till Nordkorea från Kina och spang tillbaka sen blev dom släpade till Nordkorea över isen och ja massa shit, inlåsa på ett arbetsläger för de. Dock var dom journaliser dessa töser. Iof är Oprah ett jäfla program från Usa där dom formodligen vrider på allt bara för att man ska tycka mer illa om Nordkorea. Eller något :S Usa är dålit på sitt sätt och Nordkorea på sitt sätt. Men man har nog mer frihet i Usa. Äsch dont care! Min poäng var iaf att han ser söt ut men är så ond.

Men ändå.. Sen är de helt sjukt att dom är bort låsta( :S ) från all media, internet. De är ju synd om dom att dom är så efter i all utvekling, bara för att denna lilla söta gubbe vill ha makt. Sen är de la Kina en flod bort så har dom allt överdrivet över teknologiskt. NU kan jag inte allt men vad jag fattat.

Gubbe lilla....


2010-12-10
00:02:45

9:e December
Idag har man gjort ännu en tattuering. Denna gången blev de 2 diamanter på typ höften, en på varje sida. Kommer bli snyggt till sommaren när man har bikini på sig (och tränat till magen). Bild kommer senare. Kan säga att de är lite fel ställe att ha dom när dom är nygjorda och man ska ha tunga arbetsbyxor på sig.

Sen är man lite skum av sig, haha. Först tänker, man när man bokar tid, fan vad snyggt de kommer bliiiiii!! Sen när man ligger där ångrar man sig för de gör så jääääävla ont, speciellt när de går över ben. Sen när man är klar och nöjd så börjar man planera nästa. Sen börjar ju samma visa igen...

=/

De är nästan som mina humörsväningar, dom är helt freaky. Som en gång på maxi när jag fick en sommarskiva
-JEEYYY!!! Jag fick en skiva :D
- VAH!!?!?! bara 5 låtar?!?!
- ÅÅÅH!! Linda Bengtzing :D

=/

Men till hösten ska man dit och plågas igen. Ska försöka få klart min arm då. Kommer bli nice.


2010-12-08
12:08:43

8:e December
Jag står i kön på Maxi och hör några tjejer snacka om foto och kameror bakom mig. så säger en

"Man kan inte ta så fina bilder med en vanlig kamera som med en system kamera"

Kan va för att DIN "vanliga" kamera är DÅLIG! Jag har inga problem med att ta bra med min kompakt.

Du är dålig....

="(#&¤%"(#@£€{££€!!!!


När sånna här saker händer, så saknar man en viss person ganska mkt. Då man kan vräka sig ur allt möjligt och hon hänger bara på. Goda tider....


2010-12-07
21:30:15

7:e December

 

Nörd som jag är så stod jag naturligtvis utanför Game i Halmstad och väntade på mitt förbannade spel. Och äntligen fick jag Collectors edition.

 

När vi kom till Game var de typ bra 7 pers som stod där. Lite besviken vart jag för jag trodde de var fler som skulle vara där. Men haha sen när vi gick därifrån med våra fina Collertors editions, jag och min bror, så var kön ganska lång. Och så började de att snöa, så vi slapp snön. Men tårna var kalla, men resten av kroppen var helt ok. Så var de bara FORT hem och in med skivan :D. Poster fick jag med hihi.

 

De jobbiga är att jag skulle spela på min Mage "Shegoo" men de är bara att jag har inte spelat på den gubben på länge så allt var nollställt kan man säga. Ivrig som man var ville man ju spela direkt men de funkarde ju inte. Fick ju hålla på att leta upp alla addons osv som kunde funka till Cataclysm. Spelade lite men sen blev jag för arg och trött så jag gick och la mig. Vaknade sedan vid 5.30 igen och letade upp allt och sen en powernapp till och sedan var man på spelandet.

 

Min bror stack till Mount Hyjal, där jag var först. Men jag ville göra några quest i orgrimmar så de ledde mig till något undervattensland. Först tänkte jag detta kommer ju vara ett helvete, eftersom man bara kan "hålla andan" en liten stund under vatten. Men sen fick man någon bubbla så man slipper tänka på de, så allt löste sig. MEN VET NI VAD?!?!?! Jag fick en sjöhäst att rida på som mount. Plus att när man går på botten av havet så ser de ut som att man går på månen.

 

Jag hoppas att jag kommer till lvl 85 fort så jag kan lvla upp min Hunter för de är den jag vill spela på egentligen. Men de är bara att jag varit så förbannat lat och haft andra prion än att lvla upp den. De ångrar man lite nu.

 

Som jag vet har de kommit 4 nya ställen man kan sticka till men jag har bara varit på 2. De andra kommer la snart. Man ska väll starta en ny lite Goblin snart med så man får se hur de är att starta som en sån liten sak.

 


2010-12-06
13:19:40

6:e December
IKVÄLL!!! så gäller de :D wihoooo

Ikväll runt 21 så kommer man stå och köa inför World of warcraft - Cataclysm.
Hoppas tiden går fort och att de inte är så värst kallt ute. Sen dagen efter är man leeeeedig :D Så då ska man sitta och nörda hel dagen.

Har dock inte spelat på ett tag nu men fick igång mitt wow igår och Orgrimmar är helt annurlunda. Hittar ingenting längre, de är som att börja om på nytt. De är hemskt! Men börjar man spela så lär man sig de nya. Men Orgrimar och goa gamla X-roads är borta!! Innan kunde man allt innan och utan till när man lvlade upp som low lvl men nu är allt borta. Man var ju så mkt i X-roads. ååhh

Ska bli kul iaf. VI ses utanför Game!!! :D



2010-12-05
19:40:05

5:e December
Känner att jag inte skrivit på länge. Men jag skyller på att min dator för den har inte funkat normalt på ca 2 veckor. Men så tänkte jag att jag ska skriva något kul varje dag fram till julafton :D Denna veckan kommer bli rolig iaf.

5:e December!

Idag vill jag presentera min nya pojk som kommer att komma hem till mig efter nyår. Fast jag hoppas på tidigare. Som jag längtar efter honom.

Kipp
Födelsedatum: Juni det här året
Färg, teckning och hårlag: Slät, hooded Agouti
Öron: Topp-örad

Men jag ska döpa om honom till Jerry Hoff.