Anna

2009-11-19
17:54:19

(29 dagar kvar) Humm
Idag har jag tränat med, blev rygg idag. Nu har jag tränat typ i 2 veckor, tror mig eller ej men jag böjar känna att det börjar gå åt det bättre faktiskt. Lite stolt är man iaf. :)

I mon är det Middad på wild west :) ska bli gott gott för jag har aldrig ätit där förr. Fast det ska typ bli buffe mat men det funkar nog det med :D ååh kommer bli gottigt. Jag måste dock komma på vad jag ska ha på mig. Men mina nya skor ska jag ha på mig iaf. För där behöver man inte gå så mkt eftersom dom är uber höga.



Yeah yeah längtar ändå till den 25:e då man kan shoppa lite ska försöka köpa alla jul klappar så jag blir klar snart jul ju! :)

Ska duscha nu
Over and out

2009-11-18
17:42:53

30 dagar kvar nu...
Det går ner iaf. som jag ska göra! jag har varit på gymmet idag igen :) 3 dagen på raken det ni. Jaa för er som tror ni vet allt, jag tränar olika kropsdelar per dag så ni behöver inte oroa er. Förra veckan tränade jag 5 dagar på raken, skit nöjd, JAG ska ner i vikt så är det bara eller kanske inte ner i vikt men bort med fettet och dit med muskler, HELL yeah! Känner redan att magen min har blivit lite starkare.

Idag har jag varit med mina barn hos doktorn. Dom fick sin sista Hår-säcks-lus-spruta. Alla utom lilly hon ska ha en till gång. Man märker resultat iaf det är nice. Ååh i går så tog jag ledigt från jobbet för att åka till doktorn med dom dom hade skrivit 17/11 på lappen men skrivit in 18/11 i datorn, blev lite besviken eftersom jag tagit ledigt från jobbet för detta. Så det var bara att ta ledigt dagen efter med, suck men jag fick iaf lite rabatt eftersom dom gjort fel. Äsch nöjd är jag iaf bara om mina små pälsbollar mår bra :) Dom var så duktiga när dom får spruta, men det lät så äckligt när hon stack igenom nålen, plick, usch.

Nä dusch dax.


2009-11-17
18:11:13

31 dagar kvar....
31 dagar kvar till julledighet och då det snart blir JULAFTON! :D jag går runt med julkänsla hela tin. det är jätte jobbigt.


Jag är skit sugen på en satio, men jag har jätte beslutsångerst :( det är hemskt. Jag har en bra mobil som funkar och är jätte bra. jag är nöjd med den. behöver ju inte en ny. Men sation är så sjukt cool. ååh vill ha!! men jag vill inte =/ jag ska se om jag ska köpa telefonen den 25:e eller något så jag har lite tid att tänka på det :) Skulle vilja ha den svarta då. men ååååh vill ha men ändå inte DUMMA DUMMA känslor!!!

Längtar även till den 25:e så jag kan shoppaloss lite ska köpa sån granslinga med ljus i som jag ska sätta på mitt balkongräcke så det kan lysa fint till jul. Hoppas det kommer snö snart med så det kan lägga sig så där fint på lampiorna <3.

BTW detta är 4:e veckan jag hostar, det vill bara inte försvinna. suck =/ men det är dock inte lika jobbigt som det var förra veckan. Yeah yeah. Ska kolla på lite tv nu :)

Over and out.