Anna

2011-07-31
21:25:50

Kort inlägg...

Först detta…

Jag är besviken på denna helgen och nu förstår jag varför folk säger att man inte ska vara så jävla nyfiken (för jag är alltid lite för nyfiken) men denna helgen förstod jag varför man inte ska vara för nyfiken. De vart inte jag som var för nyfiken men andra var. Och tror de pajjade lite för mig. Men jag hoppas de löser sig. Och jag skulle inte ha skämtat, men om folk inte var så nyfikna så skulle nog inte mitt skämt ha varit så farligt, kanske… vet ej fel vart de av mig med iaf. Sen bör folk inte lägga näsan i blöt så ofta…

 

Över till annat…

De är sjukt vad tomt de kan kännas utan dem två vettigaste killarna. Vill bara säga att Henke och Matin är hjärtligt välkomna hem och jag har saknat er. Jag var nyss och åt på Bulls med Matin och snart kommer Henke hit på besök hoppas jag.

 

Över till träning:

Imon börjar man IGEN. Gör om gör rätt. Nu i 2 veckor har man ätit lite för mkt skräpmat igen. Så de Failade att gå ner i vikt till HGB resan men denna veckan får man göra de bästa man kan. Så ska jag se hur länge jag kan leva utan skräpmat, jag borde komma på något pris för att få mig att kämpa men vet inte vad. Om ni har tips så skriv.


2011-07-24
14:47:24

Du lyfte fingret, sukker...


2011-07-22
17:40:31

Shopping!!
Min dag började lite smått fail som de gjort många dagar denna veckan. Min mobil har nämligen börjar fukkkka sig och väckarklockan ringer inte 3:e ggn denna veckan. Så jag missade min tvätttid i morse. Så jag fick åka hem till mamma och tvätta, tur att man har henne.  Fick även lite mat där njom njom. Men iaf hon flätade mitt hår på sidan som jag ville. Och många har undrat om jag rakat håret på sidan men de har jag ikke. Jag drar bara upp den och sätter fast med klämmor och sprayar massa. Så de nästan ser ut som att man rakat de.

Men sen så skulle jag möta Sandra på stan för att shoppa lite. Och hon var vist uber på att hitta billiga bra saker typ. Vi gick in i någon rea butik för dem hade utförsäljning och där hittade jag 2 Replay byxor och ett par andra byxor och detta kostade 200kr sammanlagt, sweeeeeeet. Och dessa byxor kostade kanske mkt original (?) 1600+1300 och 900kr och jag fick de för 200 pengar! Sen gick vi in på Scorett så hittade jag ett par skor jag spanat in för en billig peng med. Och sen hittade jag en väska med. De blev en bra runda på stan idag. Hel nöjd och bara att veta hur mkt byxorna kostade egentligen gjorde mig lycklig.

 

NU ska jag mata skadedjuren och sen byta om.


2011-07-19
23:39:25

Skrillex – Scary Monsters and Nice Sprites
Idag tipsar jag om Skrillex. Vet inte hur man ska förklara dessa. De är typ lugn med oljud, kaos med lugn, Du kan chilla till detta och men ändå bara släppa loss för en hel vecka. Härliga ljud som man bara kan lyssna till. Jag jobbar till dessa och man sätter sig i en egen värld.

Jag har typ aldrig gillat denna typ av musik men efter P&L så har jag blivit förälskad i denna kaos men ändå chill musik. Finns även typ deadmau5, Dubba jonny, flux pavilion och massa fler som är väldigt lika dessa. Men idag tipsar vi om Skrillex.

Peace!

2011-07-19
02:08:52

I <3 Shoes
Vill bara skriva ett litet snabbt inlägg innan jag går och lägger mig om mina nya skor jag fick hem förra veckan från Nelly.com. Nelly har nämligen värsta rean och jag kunde inte låta bli att köpa 2 par skor.

De vita skorna kostade 149kr (bajs billigt) kostar 299kr annars. På dessa skor är klackhöjden är 11,5 cm. Dock såg jag efter att jag beställt att de bara var 11,5 cm klack, fail. Men jaja kan vara trevligt med lite lägre skor ibland. Fina är dem och sitter jätte skönt.

Dessa bruna stövlar eller vad man kallar kostade bara 179kr, också jätte billigt. Dessa kostade 599kr före rean. Och klackhöjd är 13,5 cm, platån är 4 cm och skafthöjden är ca 22 cm. Dessa skor sitter också väldigt skönt och är fodrade så de betyder att man kan ha dem på sig på vintern. Jag har spanat in denna typ av sko länge men tyckt att dem varit för dyra. Men nu vart dessa jätte billiga så jag köpte dem, dock är inte kanske inte så snyggt med ormskinn, men lyckas man med rätt kombo på kläder och skor så kan de funka skit bra.  De lilla jobbiga med dessa är att man måste både snöra upp skorna och dra ner dragkedjan för att få på och av skorna så de kommer bli jobbigt på fyllan. Men dem kommer att sitta kvar på fötterna iaf.

Nu ska jag sova iaf. Vist är mina skor fina :)

Peace!

2011-07-18
00:47:49

Omplacering 4 hanar

Tråkigt nog måste jag göra mig av med några råttor. För jag har insett att jag inte har tid att jobba med mina 4 nya gose pojkar. För min Jerry tar allt för mkt tid och jag vill gärna hinna lära Penny lite trix innan hon blir för gammal och de hinner jag inte om jag har för många råttor som ska rastas. Jag älskar verkligen mina 4 pojkar och dem är jätte vackra. Men eftersom dem är nyast så blir de lättast att dem får omplaceras. Frank och Lasse ska till en tjej som jag anser är den bästaste dem kan nog inte få ett bättre hem än hos henne, nästan så att de är bättre än mig. Och Leon och Lennon ska till en annan underbar tjej som kommer att ge dem ett kärleksfullt hem. Och de sköna med att omplacera dem till personer som hänger på Rif (http://rattor.ifokus.se/) är att jag kommer få veta hur de går för dem, så de blir inte helt avklippta band. Och den ena tjejen hänger mycket på bilddagboken som jag gillar att göra med. Hon har redan lagt ut en massa bilder på Leon och Lennon. De är skönt och jag får se dem lite ändå. Men de gör lite ont i hjärtat att lämna bort dem, jag vet att dem kommer få de bra. Men de är tomt utan dem, men ändå skönt det är inte lika stressande nu när man har mindre och alla ska hinna ut och rastas. Men finns både positivt och negativa känslor. Synd att jag måste lämna bort dem. Bra att dem kommer till bra hem med personer som har tid. Synd pojkarna måste splittras, men dem kommer få nya vänner. Dessa 4 killar luktar lite mer än honorna och Jerry för dem märker revir i buren och 4 killar på samma ställe så blir de mkt kiss tycker jag. Och jag tycker de är så drygt att städa så många burar. Jerry och tjejerna kommer få mer tid och jag får lära känna dem bättre. Allt är både bra och dåligt men de löser sig. Råttor behöver ju sin stimulans och hjärngympa mer än hamstrar, man ju har massa hamstrar utan problem dem har ju deras hjul men råttor måste ut och leka mer.

Saknar mina pojkar men ni kommer ha de bra. Love you my boiz Frank Lasse Lennon & Leon.

De var lite jobbigt att lämna över killarna till en tjej som skulle ta tåget upp till sthlm. Men de är tur att killarna bara somnar i transportburen när men lägger dem där i. Först fick killarna åka upp i en katt-transportbur och sen när de var dags så fick dem hoppa i den lilla buren som är FETT för liten. Dem fick bra plats i den när pojkarna var små men dem ligger ändå på varandra och sover så de fixade dem lätt, jag slängde i lite gurka till dem också så att dem kunde få lite mat och vätska under resan. Sen ville hon att jag skulle lägga buren i någon påse/kasse för hon hade mer djur med sig än tillåtet så jag la buren i en blomsterlands pappkasse. Sen när man gick där ifrån och bak så gjorde de jätte ont och se den där påsen med mina killar i bara stå där med all hennes packning. Men jag vet att dem är på väg till något bra. Men ändå…

Eftersom vi ändå var i Ggb så åkte vi inom IKEA. Så jag fick shoppa bort sorgen lite. Så de blev lite filtar och handdukar till råttorna som är kvar där hemma. Och lite luckor och lådor till min Bestå hylla som kommer bli en garderob när jag flyttar till mindre. Ni får hålla tummarna att jag får skolådan som lght som jag vill ha. *hoppas hoppas* Jag är pengarKÅT okey! därför jag vill bo mindre haha. Sen köpte jag lite andra små saker som ljus (som man alltid gör) och en golvblomma och två små. Och tro de eller ej man får plats med ganska mkt i en liten Audi TT ändå. Älskar den bilden fast den FUKKADE upp min dag förra veckan. men de fixar sig allt fixar sig.
Mina 3 oturs saker har kommit nu så nu kan de bara bli bättre. Men även... De blir var man gör de till.

Annars har helgen varit helt ok. Andra helgen jag varit nykter, nu är de bara 2 till. Helgen i hgb kommer bli AWESOME! Nu kämpar jag att jag ska komma i min röda klänning som jag planerar att ha på mig då så som de går nu kommer jag lyckas helt klart.

Sen har jag nog blivit lite kluven efter denna helgen ibland blir de för mkt tankar i huvudet och för mkt att göra så man tillsists bara kör på autopilot typ. Men som allt annat de fixar sig....

PEACE!



2011-07-14
23:31:28

LMFAO – Sorry For Party Rocking

Denna skiva är PORRIG! Jag Älskar den!! Ännu en gång har jag hittat en skiva där jag gillar alla låtar och man kan bara inte sluta röra sig till musiken. Båda killarna är hel sköna skulle ALDRIG tackat nej till att få umgås med dem en hel dag, helst av allt skulle man ju vilja vara vän med dem och umgås med dem ofta. Hel softa grabbar, Skyblu och Redfoo. Skyblu är min lilla favorit tycker han dansar bäst. Redfoo är soft med, hans hår skulle man vilja platta haha

Men iaf skivan är helt underbar eller nej porrig som jag skrev innan. Och de är många låtar från skivan som blivit populära som t ex Party rock anthem och Champagne showers. Sen är finns deras gamla skiva Party rock där en bunt med bra låtar finns med som La la la och  I’m in Miami bitch och shot

Sen har dem gästat i en massa olika låtar som jag blev paff över att dem var med i.

Klädstilen ska vi inte snacka om den är UNDERBAR! Inte riktigt min stil men jag skulle lätt börja använda den.

Och deras röster och beteende och rörelser ska vi inte heller snacka om. Finns inte ord för e, mhmmmm love it!

Och deras videos på Party rock anthem och Champagne showers, La la la och yes är jätte bra och roliga och klockrena. Finns en robot som är med i många som dansar jätte bra. Och sen är Jesus med och sen finns de en tjej som shuffel dansar i säkert 15cm klack, underbart. Och sen älskar jag deras miner och dans i videosarna. Dem verkar vara så bra vänner och bra musik gör dem med.

 

Vet inte vad jag mer ska säga älskar allt med dem just nu. LYSSNA på skivan! Nästan så att den är värd att köpa bara för att stödja dem.

 

Kärlekt till Skyblu och Redfoo


Jag började läsa lite om dessa grabbar senare. Och fick reda på att Skyblu och redfoo är släktingar. Skyblu (25år) är brorson till Redfoo (36år)m de är ganska kul faktiskt. För jag kollade på lite olika klipp med dem och tänkte fan vad bra kompisrelation dem har. Men sen när man fick reda på att dem var släkt och umgåtts massa sen dem var små så fattade man varför dem hade så bra relation.

 

Här är förövrigt en länk till en massa klipp och videos som måste ses! (måste ändra färgen på länk skit saken ska bara orka...) ---> http://www.youtube.com/user/LMFAOVEVO <---

Peace!


2011-07-14
23:27:01

Sv: Anonym
Jag har tränat på friskis i snart 2år tror jag att de är. Har inte hunnit träna så jätte mkt nu på sista tiden för de händer så mkt och har varit på festival m.m. Synd att du inte kom fram och hälsade, dock vet jag inte vem du är men de kan vara spännande haha.

Peace!

2011-07-12
00:29:07

LMFAO!

Älskar robboten och just denna biten i videon :P

PEace!


2011-07-10
20:02:30

VIT HELG!! HELL TO THE YEAH!

Ja denna helg har jag inte druckit någon alkohol, stolt över mig själv är jag. Fast jag tog en mini klunk i fredags för jag träffade en gammal barndomskompis och hon hade någon ”Sommar drink” med färska bär i. Den var som någon juice smoothie med färska bär i kunde lite låta bli att smaka för den var ju lite annorlunda, sjukt god var den. Men de var de ända alkoholen jag fick i mig denna helg men jag flummade runt med Coca clola ZERO istället. Men iaf

I fredags så firade vi Söt Ida för hon hade fyllt år. Utav mig fick hon en stor korg med massa gott i, eller ja förutom dem där konstiga fukterna men dem är fina att kolla på och dekorera med. Men jag tyckte inte de var så många som gav henne något fast de var hennes födelsedags. Dålig stil tycker jag, tycker dem mest bara snyltar för att få förfesta någonstans (oooh snap)

Men iaf nykter vart jag men jag hade sjukt kul iaf. De gäller bara att bjuda lite på sig själv och de blev massa dans och flumm och ös, fast vissa på festen mest bara satt ner och gjorde inget. Så klart dem tycker att de inte är något ös då, tycker inte man ska klaga då liksom asså ba. Vi dansade i ring så fick vi turas om att dansa i mitten. Men jag har så dålig fantasi och kom inte på hur jag skulle dansa haha. Men de var rolig att så många var med och dansade. Måste göras om.

 

Lördag vart lite lam tror jag. Fast jag var iväg och inhandlade mig en ny kamera, Den är förövrigt MAXAT UBER JÄTTE bra och den kostade bara 1000 riksdaler. Den är blå och fin och matchar min bil haha.

På kvällen hade jag fest hos mig, skulle ha festat med Sandra men de blev inte av *ledsen* för hon hittade ingen barnvakt, men de tar vi igen sen när vi ska ner till Helsingborg. Men festen hos mig var små lam för jag saknade flickorna. Vist var de folk där, eller vet inte de kanske var för att jag inte drack så tyckte jag inte att de var kul. Eller så är jag så himla nervös när jag har fester hemma för att folk ska alltid sno saker, idioti. Så jag får alltid gömma mina bästa saker. Och låsa datorn för att folk inte ska byta låt efter 10sec och köa dåliga låtar haha.

Men iaf mina fina pojkar hjälpte mig att bära ner saker och ”kasta” ut folk. Väl ute hade jag kul träffade Ida <3 och lite andra vänner.

 

SPLACHHHH säger jag bara.

 

Helt OK vit helg vart de. Hoppas nästa blir lika rolig. Ska se hur länge jag klarar av att avstå från alkohol. Vill gärna hålla 4 veckor (3till nu) utan alkohol som jag satt som mål.

 

Orkar inte skriva ner.

 

haha är jätte nöjd med denna bilden och med min nya frilla som jag testade nu i helgen, love love

Peace!


2011-07-04
12:59:36

to be silly...

Wish you were mine...


2011-07-03
18:33:52

Hejsan
jag har...

* ont i min stor tå. (blåsa Höger fot)
* ont i tån jämte lill tån (blåsa Höger fot)
* ont på/i hälen (blåsa/skavsår Höger fot)
* ont i mina vader (efter krampattackerna i förgår natt)
* ont i ryggen
* ont i nacken
* ont i halsen
* svullna mandlar
* Hosta
* ont i tänderna (pga för mkt socker, gnislande och visdomstand)
* ont i huvudet
* snorig
* har ont i näsan
* mina öron gör ont
* mina öron brusar

Sick Puppies, All time low, Deadmau5, Movits!, Timbuktu, Maskinen, 30 seconds to mars och Kings of leon var svin bra på Peace and Love. Såg även Kodjo och filip och fredrik. Dock SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG Campingen de var bara en stor jävla fjortis "student fest camping" ingen koll på ungarna. Fan vad gammal man låter. Dock tänker jag inte köra dit igen.

Nu ska jag pussa sönder mina råttor och sen trycka i mig en massa äckligt gjos för idag är de sista dagen för sötsaker osv i morgon börjar jag dieata.
Jag slänger upp 3 fula bilder från festivalen å mig. Min kamera suger, så min nästa önskelist pryl blir en ny kompaktkamera. Nästan alla bilder är suddiga om inte jag tar närbilder då är de P R O



Kul att jag haft många läsare fast jag varit borta en vecka kärlek till er.
Har förövrigt saknat några personer. Hoppas ni vet vilka ni är <3

PEace!