Anna

2012-02-29
23:53:39

Fast Anställning!!
Äntligen fick jag fast jobb igen. Hoppas denna håller längre än ett år som de annars brukar vara. Men jag är hemskt glad att man nu vet att man har lön varje månad fram över och slipper a-kassa. Nu ska man bara lapa åt sig all övertid man kan så man kan spara ihop lite pengar. Jag är iaf en Happy Panda nu.

 

På fredag ska Mamma färga och klippa mitt hår. De har börjat bli lite långt eller asså jag gillar längden på håret. Men själva frisyren måste trimmas till ca 2 cm, ska bli skönt. Sen på fredagen ska jag försöka packa upp mer i min lght. Börjar bli så hemskt trött på allt. Jag vill kunna nå mina blommor och sätta upp mina gardiner och sånt. Suck.

 

Idag har Penny varit på jätte dåligt humör och Bianca retas jätte mkt. Stackars min lilla Penny. Usch, jag vill ha en städad lght så jag slipper jaga dem vid lådorna. Dem hittar sånna fina gömställen och dem drar ut saker ut lådorna, genom handtagen.

 

Aja nu ska jag sova iaf.

 

Peace!!


2012-02-27
21:47:20

ZOMBIE APOCALUPSE!


2012-02-27
00:03:58

Ny smak!

Jag har ju en sån där cool Kaffe kapsel maskin sk. Tassimo. Nu har dem kommit ut med en ny ”smak” Chai Latte. Johan köpte den förr förra veckan så fick jag smaka. De var sjukt god, den var lagom varm och dem smakade jul. De är typ Te med mjölk, men de kanske man fattar för Chai betyder te och latte är la typ mjölk på franska eller något sånt flummigt, dem är ju som dem är, haha. Men iaf de var toppen, så jag rekommenderar starkt denna smak. De lilla negativa med Tassimon är att de inte finns då många smaker egentligen. För jag vet att de kaffemaskiner som har Nescafé som kaffemärke har ju Jul kaffe, apelsin kaffe och massa andra smaker. Tassimo har typ de enkla vanliga. Kaffe, cappuccino, Latte Macchiato, te, varm choklad och extra starkt kaffe typ och ja nu har dem Chai Latte. De vart ju några st men de är typ grund smakerna och inte massa extra smaker typ apelsin osv. men jag är njöd ändå. Dricker inte så ofta, får nog börja göra det. Fick ju en massa latte maccihato i julklapp. Men jag tycker man får så dålig andedräkt av kaffe.

 

Usch, jag har bott i min lägenhet i 2 mån nu och jag har fortfarande inte packat upp alla mina flyttlådor. Det skulle ha varit sjukt skönt att få göra de och kunna sätta upp mina nya gardiner och klistra fast mina insynsskydd. Jag har bara gjort de på ett fönster. De var lite svårt att göra de själv, eftersom jag inte ska ha de hela på fönstret. Man får ju börja nerifrån och då måste någon hjälpa mig att hålla filmen och dra av skyddet medans jag trycker fast. Annars brukar man gå uppifrån till ner.

Sen skulle jag hemskt gärna vilja koppla in min tv, sterio osv. Så jag kan få bättre ljud och kan kolla på lite tv. Se om kanalerna funkar här, för dem ville ju inte de i den gamla lägenheten. Har inte kollat på tv nog på ett halvår om man räknar bort de små stunder jag kollat hos mor och far.

Sen ska mina privata elektriker hjälpa mig att sätta upp en lampa åt mig och bära lite stuff. Men jag tror att min lägenhet blir riktigt mysig när den väl blir klar.

 

Peace!


2012-02-25
18:37:05

SWEDES


2012-02-24
19:53:42

Åååh jag älskar verkligen råttor!!

Peace!


2012-02-21
23:44:16

Lmfao Rock the beat and rock the show!!

 

 

I söndags bars de av till Oslo för att se LMFAO på måndagen. Måndagen var uber skön tyckte jag, för jag låg kvar i Johans rum och sov ända tills han kom hem från jobbet typ. Jag var vaken några ggr och spelade wordfeud och åt macka, sen somnade jag igen och vaknade när han kom hem. Så åt min man och sen åkte vi buss till Spektrum, de är så kul och åka buss i Oslo. De finns så mkt att titta på. Och jag glömmer alltid att de är en storstad. Fast de ser ut som en arbetsplats överallt. Sen är de så ovant att se så många som använder högklackat på vardagen. De borde tas till Halmstad med! MER KLACKAR TILL FOLKET!!

Men iaf förbandet till LMFAO var Far east movement. De är dem som gjort den låten Like a G6, om någon fattar. Dem var grymt bra, och de var så mkt bas så att strupen vibrerade och Johan kände hur byxorna fladdrade. GRIIIIIIMT vart de! Och Alla hoppade och var uber pepp. Man kände sig lite old dock. De var typ 16-19 åringar där mest och alla var så finklädda med klackar och korta kjolar och robotar som shufflade. Smala och fina och långa var typ alla tjejer men långt vågigt hår, åååh inte alls avis. Men det är inte så konstigt när alla är under 20 och går i skolan och bor i Oslo, som är en ganska dyr stad. Då har man tid att vara smal och snygg och äta behöver man inte, för dem jobbar ju inte ändå så energi behövs inte. Sen har dem la föräldrar som payar. MEN IAF!!

 

Sen kom LMFAO eller de var Redfoo med Partycrew. Skyblu hade skadat ryggen så han vart inte med, men Redfoo klarade showen bra ändå. De vart en tjej som var med och dansade, GOOSH vad snygg kropp hon hade, njom njom, dock var fejan inte så njom. Redfoo var lika het som alltid, MEN Johan är alltid hetast <3

De var massa ombyten och mycket show, de var över förväntan iaf. Bästa biten var slutet när dem körde ”Im sexy and u know it”. Då dem dansade i små badbyxor och wigglade, haha så kul de var! Så drog dem av byxorna som manliga strippor, de var nästan som i videon. Och så körde dem så klart ”Party Anthem och champain showersEFTER varandra som de ska vara. Ååh så underbart! De lilla jag störde mig på var en gitarrist som var med som skulle köra jobbiga FÖRlånga solon, jag ville ha mer Redfoo.

Sen slutet var mer som en start på en förfest haha kanske var meningen så. Men Redfoo styrde musiken från sin Iphone och mixade musiken för fullt. Och så började dem hoppa ut i onepices och VET NI VAD!!! Hihih Q hade en sådan onepiece på sig som jag har!! Sådan man kan vända ut och in på. Så de är blå eller rutig, gissa vem som blev glad. Jag och Q har likadana onepicecs. Fast den satt lite bättre på honom, jag beställde en XS fast jag skulle ha behövt en S. yeah yeah. Jag är förälskad i den ändå!



Glömde skriva att när dem körde ”Champange Showers” så började dem spruta ut massa Champange på publiken. Så jag är ganska glad att jag inte stod längst fram, och stackars alla 16-åringar som kommer hem och luktar alkohol. Om de nu var alkohol, men de var de nog för dem drack ur dem sen. Och massa alkohol vart de på scen med, dem drack typ hela tin ur sånna slangar med tratt och Redfoo fick nya drinkar och öl hela tin.

 

Jag var helt på en annan planet när jag var där guu vad kul de var. Synd att jag inte hade min kamera med mig för någon bild. Men de stod iof på biljetten att de inte var tillåtet. Men alla små hade med sig.

 

Tack Johan för en epic konsert! Puss Puss!

 

 

Och ge FAN i att klaga på min stavning, Pallar fan inte kolla igenom efter särskrivningar och felstavningar.

Gjorde iof en snabbkoll men jag har nog missat lite. PALLA!

Peace!!


2012-02-18
00:17:33

I'm fat

 

Gu, förlåt att jag glömt att skriva. Men jag lovar de kommer...

Peace!!


2012-02-01
00:19:32

Äntligen träning
Ja precis äntligen har jag kört årets första träningspass, i måndags. Och jag kan säga att se var sjukt skönt. De var 6 veckor sedan jag tränade sist och de var tuft i början att ha den känslan att inte hinna träna. Och nu började jag må dåligt av att inte träna. Jag har iaf fått massa tips och trix ang. träningen så nu ska jag kö stenhårt. Årets första pass bestod av 45min kondition och 50min träning av rygg och bröst.

Anledningen till att jag inte hunnit träna är för att jag haft fullt upp med att flytta från 70 kvm till 30 kvm. Men nu är den gamla lght tömd och städad och väntar på att mupparna ska hitta någon som kan ta över den. Om dem ens orkar... Muppikus. Så de är bara en jobbig månad kvar, sen kommer nog min ekonomi upp på banan igen, de gillas
På sista tiden har jag även haft sjukt mkt tankar i huvudet, vad kommer att hända?! Vad ska jag ta tag i först?! Kommer allt lösa sig?! m.m men se finns även roliga saker på G. Jag ska till London med Johan. Kommer att vara första ggn jag flyger, är livrädd. Men de kommer nog gå bra, jag har ju min honey jämte mig.

Jag vill säga att min nya lilla skolåda är jätte mysig, jag måste bara göra mig av med massa saker. Problemet är att jag inte har hjärta att slänga saker jag fått osv. Men jag vill inte ha kvar de heller, jag kan ju inte släpa allt till mor och far, bara för att jag inte kan ta ett beslut. Men om jag slänger de så blir dem sura för att jag inte frågat dem och för att jag slängt en helt fungerande mojäng.

Jo, Jag får ju inte missa att säga att jag fått truckkort nu. Har längtat i 2 år efter detta. Men de är lite små läskigt att köra. Men man blir la van sen. Jag ska nog få köra på retlog nästa vecka. Dem är snälla där, så jag får köra i min takt. Dem är så snälla på retlog (biltemas lager i halmstad)




Jag såg i min mobil att jag hade massa småinlägg som jag missat att lägga upp. Så de kommer nog gamla händelser snart :P men SPÄNNANDE! Ooooooh!

PEACE!!