Anna

2012-01-07
11:13:09

Ny skolåda

Det har inte blivit så mkt surfande osv för mig denna veckan. Jag har hållit på att flytta, jag fick nyklarna i tisdags. Men jag kunde inte flytta in förens på onsdag för att de regnade så mkt. Men allt verkar få plats nu, dock fick jag ta bort divan biten på soffan för min soffa är för stor men nu är de bra. Så slipper jag köpa en ny soffa som jag tänkte. Men vi bar bara ner alla möbler och kanske några små prylar. För jag tänkte att jag flyttar långsamt, för den andra lght är så nära så jag kan bara springa över och hämta saker. Annars blir de bara att man stressar för att man vill få upp allt så blir de inte bra och man orkar inte gå igenom alla saker. Nu kan jag sätta upp allt och slänga massa och gå igenom allt många ggr. Eftersom de är så lite plats i min nya lght så kastar jag runt allt mellan flyttlådorna hela tiden. Men de är bra tycker jag för då kan jag känna efter en gång till om jag vill ha det eller inte.

Min pappa kom på onsdagen och tapserade en vägg. Väggen var vekligen jätte ful massa hål och spakel osv. Så nu blev de tegel tapet, riktigt coolt blev de. Så färg temat i lghten blir Röd, Brun, Grön och Vit.

Dock är råttorna jätte skumma. Bianca bits i buren de har hon inte gjort förr. Penny sitter bara och trycker längst in i ett hörn, hon som alltid är så glad och frammåt. Men de är la mkt nytt hoppas de blir bättre snart.


2012-01-02
23:15:24

Sukker