Anna

2010-11-20
19:30:36

Skor igen...
Ja, nu har hon köpt skor igen...

Blev ett par vita med små nitar på. 14cm klack och jag kommer fett trilla i dom helt klart. Jag får spara dom tills de inte är snö och slask ute. Dock ska jag ha dom på mig på julfesten med jobbet. Passar prima in med de jag ska ha på mig. Ville bara visa mina nya älskingar.

 

Kolladade runt lite och fick reda på att de typ är kopia av christian louboutin skor. Jag önskar att jag vore rik och kunde köpa christian louboutin skor.... Men jag tycker mina vita är snyggare för jag gillar inte med öppen tå.

 

 


2010-11-15
20:25:49

Förbannad på mig själv
___________________________________________________________________
FÖRST!!!
Vill jag skriva att jag vet att jag är smal och liten och inte väger så mkt om man jämför med andra som är större osv. Så jag vill inta ha någa komentarer där de står men du är redan smal osv. Jag bantar inte jag försöker komma i form genom träning och nyttig mat så jag kan ha en fin och fast kropp till sommaren. Jag vill se fin ut naken,  med hjälp av kläder så kan man klä sig så man ser smal ut, helt enkelt gömma sina "små" fel. Men jag vill ha en TRÄNAD kropp inte bli en benrangel. JAG är nöjd med mig själv jag har bra självförtroende osv. plus. Men jag är fortfarande tjej och jag har mina små fighter med mig själv med saker jag skulle vilja förbättra. Och nu till mitt inlägg...
sí sí??
___________________________________________________________________

Förbannad på mig själv är jag. Jag har varit fast på 52kg jätte länge nu och innan helgen vägde jag mig och då vägde jag 53kg bara för jag mumsat på choklad hela veckan. Men idag efter helgens svineri och resan till eksjö så ligger jag på 54kg! 1kg på en helg! och 2 kg på en vecka sammanlagt! WTF fan händer. Kan erkänna att jag inte varit så pepp på att vilja träna men nu är de ändring.

Min bror och en arbetskompis har gjort en pakt att inte äta godis/ chips,snaks/ kakor/ tårtor/ läsk/ saft/ skräpmat på 14dar. Om någon av oss fuskar så får man betala 100kr till dom andra så 200kr böter blir de för fusk.

Men jag är väldigt pepp på detta och har börjat dricka mina äckliga proteindrinkar igen och äter ÄNDAST 200g mat per måltid. Jag körde på de viset då jag rasade i vikt tidigare i år, och de gick jätte bra. Så nu är jag så arg på  mig själv så jag tänkter köra hårt på detta i 14dar och om de går bra så fortsätter vi 14 till och sen 14 till osv. Mitt mål är att gå ner till 50kg innan nyår och nästa år har jag till sommaren på mig att gå ner till 48kg. FÖR de är de jag vill väga. Jag tror inte att jag kommer se benig ut eftersom jag tycker själv att jag ändå har muskler nog så jag kommer se fett tränad ut.

Idag dock gick de bra att träna. Jag la till ca 10 på allt jag gjorde och de känndes till och med bra. Jag hade jätte mycket ork. Hoppas de är så i morgon med.
Jag skulle köra 20min cross men de blev 30min med högre hastighet.
Sittande benpress +10kg (är uppe i 80kg nu)
Vader +10kg (är uppe i 50kg nu)
Ben spark +8kg (är uppe i 30kg nu)
Squat +10kg ( är uppe i 160kg nu)

Tror de bara var de jag körde idag men jag kommer nog ha träningsvärk i morgon.

IN YOUR FACE!


2010-11-14
15:35:49

Lillie "Mamma Råtta"

Idag så avlev min Lillie " Mamma Råtta"

 

Hon orkade inte mer. I början av veckan så hade jag bestämt mig att jag ger henne en vecka till eftersom jag hade medicin i 4 dagar till till henne. Sen ville jag se om de blev något bättre utan medicinen. I tisdags tror jag att de var så vart hon pigg och skuttade lite på golvet osv. Men sen onsdag och torsdag blev hon bara värre. Igår kväll så gav hon smått upp, hon började rossla satan och de ända hon gjorde var att andas ville inte änns äta och hon om något älskar mat. Dock har jag fått mata henne med spruta den senaste veckan, dock åt hon från tesked i tisdags. Men i morse så gjorde hon sina döds ryck 2 ggr men 3 ggn så gav hon upp. Hon har de antagligen bättre nu, nu slipper hon lida.

 

Tycker dock om man får vara elakt att de var fel råtta som avled, hon var verkligen den bästa. Men sen jag fick hem henne så nös hon och sen började honom rossla lite. Hon fick medicin sen fick hon rossel igen och löss och sen vet jag inte om de var stroke, eller sneskalle eller öroninflamation hon fick, hon blev bättre sen föll de igen. Veterinären ville inte ge mig mer baytril så jag gick till en annan veterinär och fick annan medicin men jag tror skarpt på att hon skulle behövt baytril en sista gång. Sen vet jag inte om möglet i min förra lght påverkade henne så hon blev sämre. För även jag hade problem med möglet. Men jag tog hand om henne iaf så mkt jag kunde. Men ibland är de bara dax för vissa. Hon hade de iaf bra hos mig och man såg verkligen på henne hur hon älskade att umgås med mig och dom andra råttorna. Min kära lilla Mamma.

 

Vila ifrid Mammsen