Anna

2012-12-29
20:34:00

2012-12-29

Idag efter gymmet så stack jag ner till stan och skulle kolla rean lite. Tyckte de var mer skyltar OM rean än vad de var rea. Men jag hittade lite saker för rea-pris och original pris
 
Svarta tajts, för att mina två par har gått sönder så att jag behövt sy dem. Tyckte de var dax att köpa nya ^^ tajts är de bästa att ha på sig. Så jävla skönt med en lång tröja över
Pyjamas byxor, har två par pyjamas byxor även dessa har jag haft länge och fått lappa ihop dem några ggr nu.
Långarmad t- shirt, använder dessa till jobb, till träning och till vardags och även dessa börjar bli slitna. Så de blev en ny sådan. Borde köpa någon mer.
Lila/Svart kort kjol med dragkjedja på baksidan
Turkos tunika med V ringad hals
Fjäder öronhängen
Uggle armband
Ren halsband
Öronhängen med stjärna, örn och kors
Silvrigt ren-halsband med diamanter
Svart spets kjol, som är längre bak och kort framtill
 
Senare idag var man tvungen att packa saker inför nyår på Björnö. Ska ta med min el-filt, det är säkert kallt där. De är så svårt att veta vad man ska ha med sig, man vet ju inte hur kallt de kommer att vara.
Jag ska inte dricka så mycket på nyår. För jag ska köra hem dagen efter för att jag skall jobba på onsdag.
 
Idag så plundrade vi vår gran. Den dog... över en natt. Grenarna hängde och kulor hade grillat ner. Räckte att man bara kollade på den så föll all barr av. Så vi dammsög upp alla barr, så ska vi klippa ner granen och slänga den. Jag som tyckte vår gran var så fin, jag hann dock inte göra allt julpynt som jag ville. Men jag får pynta mer nästa år.

 

 

Lyckades trycka sönder en glaskula, Fail, Rest in pieces (fattar ni pieces = delar, ååh gud jag borde bli komiker^^ )

 

30 min crosstrainer
30 min träning av armar
 
= 532 kcal
 


Peace!

 


2012-12-28
18:27:00

2012-12-28

Jag har fick ganska många Disney filmer i julklapp. Jag samlar nämligen på alla Disney klassiker filmer. Jag måste dock få tag på nr 1 och 2 som är utgående, men borde komma in efter ett tag. Jag försöker att köpa och önska mig filmer med låga siffror. För de är ju större risk att dem slutar tillverka dem och då kanske dem är svårare att få tag på eller att dem blir jätte dyra. En dag ska jag ha alla, eller ja alla och alla, så att jag alltid väntar på den senaste filmen. Mina barn kommer få kolla på alla Disney filmer. Bra film, inte sånt animerat shit mojs ^^

 

20 Min cykling

20 Min crosstrainer

30 Min träning av rygg

 

= 577 kcal

 

 

Peace!!


2012-12-27
17:26:00

2012-12-27

Nja, jag tycker att Friskis börjar bli sämre och sämre tyvärr. Idag kändes de som att de var nog.
Dem har för lite motions- maskiner, typ trapp maskiner och cyklarna utan "dator", står nästan alltid oanvända. Dem borde bytas ut mot crosstrainer's, eftersom alla slås om de två som finns där. Och en av dem är små trasig, låter och vibrerar skumt.
Cirkel-fys stationen gymmet används endast när de är pass. Som idag när de var massa folk som var de ingen som använde dem maskinerna, väldigt sällan jag ser någon använda dem. Bort med dem och dit med motions-maskiner eller något. Gillar inte heller när dem håller cirkel-fyss-pass, för dem höjer musiken till max och pausar musiken så att dem ska passa dem, så man får ingen egen ro i sin egna träning. Jag fick köpa nya in-ear lurar för att jag inte hörde min egna musik, fast jag hade hög musik. De är för mkt folk nu så man får vänta på maskiner eller göra annat tills man kan träna den muskel man planerat. Och så skall dem höja priset på allt detta?!?! Bör inte priset minska om de blir mer folk där? Eftersom de är en förening där pengarna ska gå tillbaka till medlemmen. Och på sommaren kan man inte se vad motions-maskinerna visar, för att solen skiner in för starkt.
 
SÅ, nu har jag fått klaga av mig. De var bättre för ca 1-1½ år sedan. Och dessa instruktörer som jag tjuvlyssnade på innan idag, tycker tyvärr samma. Så jag är inte helt ute och cyklar.
 
35 min crosstrainer
30 min träning av mage
 
= 615 kcal


 
Peace!!

 


2012-12-26
19:29:00

2012-12-26

Idag fick de bli sovmorgon, för att jag drack lite igår. Vi var hos några kompisar på lite Juldagen -fest, de var trevligt. Men jag och Johan har nog blivit gamla så fick stack hem tidigt. Vi spelade lite wow och diablo sen somnade vi gott.
Gymmet öppnade inte förens vid 15:00. Så jag stack och körde lite motion och sen hem fort och duscha, för sen var de middag med fam. Kubica och Ramnemark. De gick jätte bra tyckte jag. Och mamma gjorde awesome mat, som vanligt. Men vi fick sticka hem tidigt för jag ska upp och jobba i morgon. Efter jobbet ska de bli lite vanlig träning för en gångs skull.

 

35 min crosstrainer
 
= 450 kcal
 


Peace!!

 


2012-12-24
18:27:00

2012-12-24

Jao, nu har julen varit. De var en ganska bra presentmässigt.

Jag fick 10 Disney klassiker filmer, en el-värme filt, En bok "vinnarskalle", reflex väst, en pingvin, en liten ängel, bio biljett och två små handdukar och ett par glittriga pumps.
De roliga med dem pumpsen var att på julaftons morgonen så satt jag och beställde hem dem. För jag hade sagt till Johan att han inte skulle köpa dem men de gjorde han ändå. Så jag fick avbeställa dem. Dem var lite för höga så jag kommer definitivt bryta mina anklar. Jag var så duktig förr att gå i klackar men inte nu. De gör mig så ledsen.
Julafton var mysig och de var väldigt mycket mat. Först öppnade jag och Johan klappar här hemma. Sen åkte vi till mina föräldrar vid 13 tiden och åt julmat och sen julklappar och sen fika med godis och gröt. Sen åkte vi till Johans föräldrar vid 16 tiden, då blev de fika, sen julklappar och sen julmat igen ^^. Vi var hemma någon gång efter 00.

 

 

Och innan vi åkte och firade jul var jag iväg en snabbis på gymmet. Måste träna så man får plats med all fet och salt mat. Så de var full rulle hela dagen.


35 min crosstrainer
30 min träning av ben
 
= 610 kcal


 
Peace!!

 


2012-12-22
17:21:00

2012-12-22

Hej... Ni kommer nog inte fatta något av mitt inlägg. Men jag måste skriva av mig. Lite tjafs uppkom idag och jag blev skit förbannad på folk som inte kan så hemskt mkt. Jävligt förvirrad text men jag ville skriva av mig.

 

Blir galen på folk som inte förstår...
Folk som skäller på personer som inte mår bra. Folk som tror att dem vet allt om personens problem. Folk som lämnar personer när dem behöver hjälp som mest...
 
Blir så ledsen att folk säger att jag är för smal och bör äta mer. Jag äter de jag behöver så de räcker och blir över. Dem ser bara ytan, jag är inte ens benig. Jag har fett på kroppen. Jag har muskler (inte så stora eller jätte starka) jag ser mig som tränad (inte jätte tränad, men ändå tränad).

Stör mig på den där besserwissern, han tror han vet allt. Man ska inte skälla på folk som har ätstörningar, att äta. Ni vet ingenting!!! Inte ens Johan tycker att jag är smal och han vet hur jag mår och hur jag har ångest ibland. Ni vet inget!! Jag må vara liten tjej men jag är fan inte smal och benig!
 
Ni tror ni vet allt. Har åsikter om allt och ska alltid vara med och säga något. Men ni vet inget. Man ska inte skälla och tvinga en med ätstörningar att äta. De är som att ge en ännu vassare kniv till ett emo.
 
Och denna besserwissern kan heller inte läsa de jag skriver och svarar på något helt annat. Säger att jag trodde de var på annat vis och ville få reda på hur de låg till. Sen svarar besserwissern att om man inte äter så kommer alla vara smala. MEN de var ju inte de jag ville ha reda på!!! Jag trodde de var på annat VIS och ville ha tips och trix!! Läs de folk skriver och svara på de istället!
 
Man ska inte bry sig om vad såna personer säger men det går inte att inte störa sig. Att dem tror dem vet så jävla mkt. Och att andra lämnar, när problem kommer in i spelet, är personer behöver mer hjälp och stöd än någonsin!!

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Bara till en liten sak. Idag var jag iväg i stan en snabbis och kollade runt lite. Alltså SHIT vad med folk de var i stan. Men vad kan man annars tro när de är julafton om två dagar. Jag ville gå in på BR- leksaker och köpa en liten dansande julmus. Har velat ha en sådan ett tag och nu tog jag tummen ur, för jag såg att en annan tjej hade en sådan. Men jag hittade inte sån hon hade, hon hade typ tomtemus mor. Men jag hittade en som hade blinkade lampor och sjöng.

Johan gillar inte den för att låten musen sjunger fastnar på hjärnan så lätt. Så när vi gick fram och tillbaka i lägenheten så satte jag igång den och han stängde av den. Men han tycker att den är söt, men störande. ^^ Synd att man inte kan ha den framme hela tiden.

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------


30 min crosstrainer
30 min träning av bröst
 
= 510 kcal

 

Peace!!


2012-12-21
16:18:00

2012-12-21

IDAG börjar min lilla julledighet. Så himla härligt att ha ledigt lite, sova lite och julmysa med Johan och familj.

Idag ska vi till Johans familj och äta lite middag. Men skippa träningen skall man inte göra för det. Hann dock inte träna så mycket men 35 min är mer än inga minuter.

 

Jul Jul!!

 

35 Min crosstrainer

 

= 450 kcal

 

Peace!!


2012-12-20
18:02:00

2012-12-20

Börjar bli lite less på folk! Ska man gå in i en diskussion på nätet, så får man absolut inte stava fel! För då ser folk ner på en och man förlorar rätten att tycka de man tycker, om de ämnen som man började diskutera om. Shit happens att man skriver fel när man skriver fort och klickar på "enter" innan man läser igenom. Och jag som är dyslektiker läser igenom mina inlägg några ggr men missar ändå saker. Och ska jag hoppa in i en het diskussion så måste jag börja skriva "Jag är dyslektiker och jag försöker skriva så rätt jag kan och jag kan förstå att mina felstavningar kan sticka folk i ögonen".

 

OMG SLUTA VARA SÅNA JÄVLA ORD-NAZI!!

 

I och med att jag inte skriver bra, då förlorar jag plötsligt min rätt att tycka saker. Till sist skriver folk t ex "ja du kan tycka så, men du särskriver (eller stavar fel osv.)". De är som om man har en diskussion i verkliga livet och till sist klämmer personen ut t ex "Ja du kan ju tycka så men att du bryter på svenska" De man tycker SKALL INTE bero på hur man talar eller skriver! De är lika idiotisk som om man ska tappa rätten att tycka saker pga att man har röda skor på sig. Fattar man vad personen skriver, så behöver man inte ta upp de i diskussionen för att försöka trycka ner personen. Skäms på er!!

 

 

35 Min crosstrainer

30 Min träning av axlar

 

= 610 kcal


2012-12-19
19:00:00

2012-12-19

Dagens I-landsproblem;

 

Jag kommer till gymmet, så är crosstrainern jag vill ha upptagen. Och den andra är "trasig" (låter, skrapar, vibrerar, skakar.... exploderar väll snart också). Dåligt av dem att inte köpa in fler crosstrainers när typ alla vill ha dem eller de löparbanden där man kan ändra hasighet fort och inte hålla in hastighets knappen tills man är uppe i rätt hastighet.... Friskis.....

 

5 Min cykling

30 Min crosstrainer

30 Min träning av ben

 

= 590 kcal

 

Peace!!


2012-12-18
20:59:00

2012-12-18

Ingen uppskattar konstnären konst förens konstnären är död...

 

Varje gång en person är försvunnen, då ska alla vist ha varit personens bästa vän. Och bry sig så mycket om personen. Men anledningen till att personer är försvunna är för att dem inte mår bra. Då kan man fråga sig... om ni nu är så bra vänner varför har ni aldrig frågat personen, hur mår du? Vill du snacka? Jag är här om du vill något osv.

De är när personen är borta som folk bryr sig...

 

Vila i frid och hoppas du har de bättre, känner dig inte men de är synd att de fick sluta så...

 

35 Min crosstrainer

30 Min träning av rygg

 

= 616 kcal

 

Peace!!


2012-12-15
21:57:00

2012-12-15

Kände mig lite krasslig idag så jag tog de lite lugnt på gymmet. Jag är så inne på att jag måste träna 5-6 ggr. Gör jag inte de så kommer jag inte nå mitt mål. Och tränar jag inte 5-6 ggr så kommer jag bara dra ner på de mer och mer.
Men de är roligt att träna så mkt, för man märker resultat så mkt mer än 3ggr veckan.
 
Igår julpysslade jag lite till, granen måste ju kläs klart. Gjorde såna röd/vita hjärta. Så satte jag en bokstav på dem. J för Johan, P för penny, T för Tjocksson och A för Alfa. Gjorde ingen till mig dock, får göra de idag. Sen gjorde jag min lyckt-uggla julefin, han fick en stjärngosse strut och en stjärn-stav. Så nu passar ugglan och Göran fint ihop.
Märkt att penny tycker om att springa runt vid granen, kul när hon är lite glad.

 

 
 
 
 
 

30 min crosstrainer
30 min träning av armar
 
= 535 kcal
 


Peace!!

 


2012-12-14
18:31:00

2012-12-14

Jao, snackade med chefen idag. Varsel it is, hoppas de är tredje gången gillt och att jag slipper råka ut för fler varsel och bara kan få ha fast anställning ifred!
Aja, de är bara å kämpa vidare igen, turen vänder väll hoppas jag.
 
Träningen gick helt ok idag, vill inte ta i för mkt för jag har ont i halsen. Har dock missat två träningspass så de blir träning hela helgen. Måste hamna runt 5-6 pass/veckan. Märker redan lite nu att kroppen blivit bättre, jag kanske når mitt mål ändå.

 

35 min crosstrainer
30 min träning av axlar
 
= 611 kcal
 


Peace!

 


2012-12-12
18:22:00

2012-12-13

Idag blev man en aningen orolig, chefen ringde och sa att man ska komma på ett obligatoriskt möte på måndag. Nervös som satan, det är ju inte precis bra tider nu. De var många andra som fått samtalet också. Vi diskuterade lite vad det kan handla om eftersom dem inte vill säga. Vi misstänker varsel eller julklapp. Jag vill verkligen inte bli varslad, jag trivs verkligen jätte bra på Lernia!
 
Nu till något lite roligare. Beställde lite julklappar på bluebox, de är verkligen något att rekommendera. Fick hem mitt packet idag och i lådan fick jag en liten liten godispåse. Och själva lådan är jätte fin, allt i lådan är fint och prydligt packat.
 
Igår, den 12/12-2012, gifte sig min bror med sin sambo. Dem har varit tillsammans i 12 år så de var lite kul. De blev mkt 12:or, 12/12-2012, min bror fyller år den 12maj, dem har varit tillsammans i 12 år och om man räknar med prästen så vart vi 12 pers på vigseln^^ Båda två var jätte fina och allt gick bra. Sen fotade jag dem i en park och på kvällen åt vi på wild west steak house.
Grattis till er!

 

35 min crosstrainer
30 min träning av ben
 
= 611 kcal


Peace!!

 


2012-12-11
17:10:00

2012-12-11

Igår kom Johan äntligen hem. Han har inte varit hemma på 5 veckor och vi har inte träffats på 3 veckor. De är så skönt att han är hemma igen.
 
Och igår påbörjade jag mitt nya förbud. Måste slå mina 25 dagar. Hade en lite syndar helg nu i helgen pga. julfesten. Men igår började min dag 1 och idag är de dag 2. Så de är godisförbud hela julen,  snacka om att folk kommer gnälla och titta konstigt på mig.
 
Gud vad stressigt de var på eftermiddagen, men de löse sig tillslut. Vi klädde vår första gran tillsamman idag, den blev så fin. Men den saknar lite polkagris-stänger och hemmagjorda tomtar. Den blev verkligen jätte söt.

 


 
25 Min crosstrainer
10 Min powerwalk
30 Min träning av rygg
 
= 577 kcal

 


Peace!!


2012-12-09
16:07:00

2012-12-09

Andra advent idag, så de den vanliga advents-middagen hos mina föräldrar. Min mamma tycker de är något jätte speciellt med advent och jul. Hon pyntar huset inomhus och utomhus till max. Men de är lite mysigt, jul är mys, men de är inte lika kul nu längre när man är äldre. Men de är nog bara jag.
 
Men igår så fixade och städade jag lite här hemma, så att de blir extra fint när Johan kommer hem, efter 5 veckor.
Mina apelsiner med nejlikor har torkar lite, så jag fick knyta om dem så att dem såg lite snyggare ut. Jag bytte plats på dem också, dem hängde i lampan i köket men nu hänger den på ett bättre ställe i köket.
Jag tvättade, städade i hallen och tog bort verktyg osv. Jag dammsög i hallen (och hela lägenheten) bakom en massa hyllor, dammsög upp en gammal död groda, stackaren. Tycker så synd om alla grodor som hoppar in i lägenheten. Men nu bor jag här också och kan rädda dem. Vi hade en groda på fönstret utanför tvättstugan men när jag skulle rädda den så hittade jag inte den. Så jag hoppas att den lyckades hoppa ut på något vis.
Jag var även lite nördig och inventerade frysarna, frostade av den lilla frys och ändrade om i frysarna för att få mer plats.
Jag har även tagit tummen ur och slagit julklappar. Var tvungen att göra de, så att Johan inte skulle få se sin klapp.
Johan och jag fick en gran av hans föräldrar idag. Hans föräldrar eller släkt (något) äger skog. Så vi önskade oss en liten gran, så nu får man vänta tills Johan kommer hem så vi kan pynta den. Måste även åka till mina föräldrar och hämta mitt julpynt.

 

35 min crosstrainer
35 min träning av armar
 
= 607 kcal


 
Peace!!

 


2012-12-07
15:04:00

2012-12-07

De blev bara en snabbis träning idag, för idag är de julbord med jobbet. Är ganska så pepp inför detta. Ska först hem till en jobbarkompis på förfest och sen i väg till hotell grand.
Maten var jätte god på hotellet, men de var lite för salt mat så jag blev sjukt törstig på just vatten. Så jag blev inte så full, men de var trevligt ändå.
Vi var på hotellet och åt sen stack vi fort tillbaka där vi förfestade och fortsatte. De blev väldigt mkt folk och lite tjafs blev de när en person kom. Sen var de lite blatte bråk med ^^ men mitt i allt så kommer Sandra till festen helt random. De var jätte kul att se henne, har inte träffat henne på jätte länge och hon har blivit så smal och så snygg. Lite avis blir man.
 
Men sen blev de utgång på stan också, de blev lite fail dock. Alla splittrades. Och sen är de de där jobbiga nu på vintern att man MÅSTE hänga in jackan på krogen. Så man kan inte ens gå en runda och se vilket folk som är där inne förens vakten kommer och gnäller. Så jag tycker inte om att gå ut på vintern, för man måste hänga in jackan, jackan förstör outfiten, om inte man tar den tunna snygga men då fryser man istället, man inte ha högklackat för att de är kallt eller halt. Ge mig sommar!!
 
Julfesten får 5/5 ankor!!
Mycket trevlig  fest, Reza!  Tack

 

 

30 min crosstrainer
 
= 471 kcal
 


Peace!

 


2012-12-06
22:47:00

2012-12-06

Hände inte så mycket idag, men jag fick lite inspo av tatueraren jag börjat åka till. Han har oxå en uppstoppad iller, som han gjort en stjärngosse hatt till. Så jag blev jätte inspirerad och gjorde en egen till min Göran. Men jag hade inte ingen guldfärg eller penna, så jag fick ta nagellack som jag hade i guld. Hatten blev jätte fin, så nu måste jag göra en finare vardags-partyhatt. Nu när de är jul så har jag fixat glitter, så party hatten ska vara blå med vita prickar och rött glitter.

 

 

Min Penny är lite deprimerad. Hon saknar nog Binki, stackars lilla Penny.
 

30 min crosstrainer
30 min träning av axlar
 
= 536 kcal


Peace!

 


2012-12-05
17:43:00

2012-12-05

Har tänkt på detta med julen och att man inte får säga eller göra saker som har med julen att göra. Och detta gör mig väldigt arg. Som te x på vissa företag får julbord/julfest inte längre heta så pga att de är muslimer och Jehovas som jobbar på företaget. Så då måste företaget döpa om festen till vinterfest för att dessa med annan religion ska få komma. Men även om de nu heter vinterfest så är de ju ändå jul-dekorerat och det är den mat kristna äter till jul som serveras. Så de är bara så fjöntigt att man måste döpa om festen, det är ju inte som att dem konverterar om för att dem går på en JULfest.

När vi ändå håller på och döper om saker kan vi ju döpa om Jultomten till Herr Vintergubbe, som kommer med vinterpresenter, ingen "julbonus" utan vinterbonus.

Snögubbar bör man inte få göra heller, snö är vitt och är stötande för mörkhyade. Snögubbar är oftast av den större modellen så feta tar ju illa upp av att barn gör feta vita gubbar...

Sen fick visst inte en liten ungen klä ut sig till pepparkaksgubbe i lucia tåget, för att de är stötande. OMFG vart är världen påväg? MIN unge ska vara pepparkaksgubbe när de är dax.

Svenska barn får inte ha julavslutning i kyrkan längre pga alla andra religioner. Liksom är de inte bra att barn lär sig att vi alla är olika och att de inte finns bara EN religion. De kommer ju lära sig de förr eller senare. Vi ska acceptera andras religioner men vår kristna ska vi skita i.  De om något borde ju vara stötande mot kristna.
Precis som med "hen" bara för att några är transexuella så måste alla vara en hen. Bara för att vissa är muslimer? Jehovas, judar osv. så måste de kristna Sverige anpassa oss efter dem. De är ju kränkande mot kristna.
Tycker man ska vara öppen och villig att lära sig om alla religioner och traditioner. Om svenska-kristna barn inte få ha skolavslutning i kyrkor så skall inte kristna svenska lära sig om muslim judendom Jehovas osv. i skolan. För de kan ju göra att barn ändrar religions tycke...
En tradition som avslutning i kyrka ska vi ta bort. Men fisk från östersjön som är förgiftad som skadar människor de är en tradition som måste absolut vara kvar.
 
Så jäääävla löjligt!!! Skäms på sig svenska staten Skäms! !

 

Nu har jag fått klaga av mig på detta, väldigt osammanhängande och argt men jag fick ut det.

 

20 Min cykling

20 Min crosstrainer

35 Min träning av bröst

 

= 575 Kcal

 

Peace!!

 


2012-12-04
16:41:00

2012-12-04

Fy vad kallt de var på gymmet idag. Tänkte att de är nog bara mig de är fel på. Så tänkte jag att om jag säger till någon att jag fryser på gymmet, så kommer dem bara säga att man ska träna sig varm. Sagt och gjort jag försökte träna mig varm, svettades som en gris, men man kände ändå att de drog kallt och var väldigt kyligt. Sedan såg jag några biffiga killar börja ta på sig sina tjocktröjor och visa tecken på att de är kallt. Så de var inte fel på mig iaf, gött. Jag sa till i receptionen att de var för kallt på gymmet, så sa dem att fler har sagt till och de hade något strul. Hoppas de är varmare i morgon, dem hade någon mysig fläkt som var på häromdagen.
Jag är ju sjukt frusen av mig, idag på jobbet hade jag underställ (byxa+tröja), arbetsbyxor, linne, långarmad-tröja och min jobb-fleece. Jag tyckte de var lagom varmt då, vanliga fall fryser jag sönder och skakar och mina fingrar blir helt vita och blod lösa.
 
Jo idag fick jag hem några böcker jag varit intresserad av. Nu när man börjat att läsa boken "socker bomben" har man börjar fatta hur illa de är med socker. Så nu tog jag ett steg längre, vad finns de egentligen i maten?!?

Ska bli intressant att få läsa om alla E-ämnen och andra kemikalier som läggs i maten för att den t ex ska se bättre ut, smaka mer eller hålla längre osv.
Tycker jag blivit lite duktigare på att välja "renare" mat. Men jag är långt ifrån att välja ren och rätt mat.

Men de jag hållit på med ett tag är att jag köper alltid mjölk från Vapnö, ägg från frigående hönor, tycker om någon juice/saft som kommer från Kvibille och de godaste vinet som smakar äppelkaka med kanel och vaniljsås tillverkas i Kvibille och Brämhults juice och smoothies är utan konserveringsmedel och massa skit säger dem.

Jag skulle vilja ta steget till ekologiskt odlat frukt och grön, men jag är så sur över att de är så dyrt. Ska man vara rädd om naturen osv. så kostar de. De är fel, de borde vara tvärt om på något vis. ALLA ska ju vilja ta ekologiskt ju, vet att ekonomin spelar en stor roll i tillverkning och odling osv. men ändå.
Men de ska bli spännande att läsa och lära sig. De är väldigt intressant att söka på wikipedia på de ord man är osäker på. Så blir de att man fortsätter att läsa om andra saker som har med saken att göra. Lär mig så mycket och de är jätte intressant, lär mig nästan mer nu än vad jag gjorde i skolan, haha.
Man vill nästan ha något papper på att man lärt sig något nytt. Ett diplom vill jag ha, haha. Får göra ett själv med guld text och sån stämpel.  "A-M Kubica's learnitbyourself academy"

Jag julpysslade lite idag. Jag gjorde apelsiner med nejlikor i, så de kan dofta lite jul här hemma. Jag satte upp en vid råttornas bur, en i köket och en i hallen. Längtar tills vi köper hus någon gång så att man kan hänga apelsiner i fönstret. Satt och gjorde dessa apelsiner undertiden jag skypade med Johan som just nu är i norge och jobbar.

 

 

30 min crosstrainer
30 min träning av rygg
 
= 544kcal


Peace!

 


2012-12-03
22:36:00

2012-12-03

Idag kom snön, jag trodde den skulle komma i lördags men så blev det inte. Eller jo de snöade pytte lite i fredags, man kunde se att de glittrade när man kollade upp i en gatulampa.  Och i lördags snöade de lite med, de la sig lite vitt på marken. Men idag så har de snöat sen ca kl 8 och sen hela dagen. Får se om de fortsätter i morgon, mamma sa att de skulle fortsätta. Hoppas att snön håller sig på marken och inte blir slask eller is. Och hoppas att jag kommer upp för garagebacken på morgonen. De är väldigt gött med att kunna parkera i ett parkeringshus gratis, s slipper man snö och frost på bilen. Nackdelen är bara att man måste gå några min extra hemifrån.
 
Jag är lite orolig för min råtta, Penny. Ända sen Bianca dog så har hon bara blivit mer och mer deprimerad (ja, kan ni tänka er råttor kan också bli deprimerade) och jag vet inte vad jag ska göra, för att få henne glad. Man ser i hennes ögon att hon är ledsen, hon har inte lika stora och pigga ögon, endast när leverpastejen kommer fram. Då jävlar är hon med på noterna, hon tuggar inte ens utan hon sväljer bara.
Problemet är att jag inte vet vad jag ska göra med henne. Jag försöker pilla med henne lite extra än med dem andra så att hon ska känna sig lite mer speciell.
Men idag var hon lite glad, hon väntade på mig vid buröppningen och hoppade ut ur buren , kors i taket. Hon fick mysa i mitt knä lite när jag skypade med Johan.
 
Jo i går plockade jag och mamma bort mina två stygn. Dem ville att jag skulle till city kliniken och pilla bort dem, men de var så lätt att göra hemma. Kan jag göra hål i mina öron och sprätta upp vårtor och blåsor så kan jag pilla bort två stygn. Fast mamma fick göra de för de var lite svårt att hålla pincett och sax samtidigt med en hand. Men de gick fort och lätt. Men jag har ingen känsel på såret och ca 0,5cm runt om såret. Mitt finger luktade verkligen jätte illa, typ svett, gammal hud och blä. Har ju inte tvättat fingret på en vecka, plus att jag tränat och jobba utan att tvätta. Men de ser bra ut, känseln bör komma tillbaka säger mamma, men kan ta tid.

 


 
30 min crosstrainer
35 min träning av ben
 
= 578 kcal


 
Peace!

 


2012-12-01
20:04:00

2012-12-01

Idag ska jag till mamma efter gymmet för att få min utväxt färgad och min sid-cut rakad. Jag önskar att jag var naturligt blond, skulle varit så mycket lättare. Sen börjar min lilla sid-cut att bli för lång, lite jobbigt när man är på gymmet och kör lite motion så droppar de massa svett från sid-cuten, när de är ca 1cm långt, usch usch.

 

De känns lite som att träningen börjar att ta sig. Tror jag. har börjat träna lite oftare nu så de borde ha hänt något tycker jag. Men jag har mina uppåt dagar och neråt dagar, idag är det en uppåt och jag känner mig pepp och gott självförtroende.

 

 

 

15 Min powerwalk
20 Min crosstrainer
30 Min träning av armar

= 509 Kcal

 

Peace!!