Anna

2011-06-26
22:46:25

Midsommar

Denna helgen har varit full av drama. Och de ända jag vill säga innan jag lämnar allt bakom mig är, att jag önskar dig all otur som du bara kan få, å må du brinner i helvetet. Tacken för att man litar på folk. Nu vill jag gå över till något roligt istället.

 

Idag så städade jag burarna hos mina råttor. Så började jag med Jerry för han är en liten speciell kille. Och han var så go idag, så mysig har jag aldrig sett honom, man kunde göra vad man ville med honom utan att han bet eller högg efter mig. Känns verkligen som att han har kommit över sin tonårs-fas. Men man kanske inte ska ropa hej än. Kan ju iof vara med att han har ont i höften som jag misstänker, men han verkar ha varit lugn på senaste tiden. Och idag så badade jag honom med. Men fick inte bort allt de oranga på längst in, så jag får bada honom snart igen så jag får bort de. Och idag verkade de som att han gillade att bada för han satt där helt avslappnat och kisade med ögonen. De var la bra värme på vattnet och jag fick vrida en massa på honom och tvätta magen och allt, min duktiga lilla pojk. Jag älskar verkligen doften av nybadad råtta, de luktar typ nyhyvlat trä på något vis tänker alltid på tändstickor av någon skum anledning. Sen sprang han runt på nederplan tillsammans med mig. Annars brukar han kuta upp men inte idag då chillade vi tillsammans. Sen är råttor så fina och fluffiga när dem är nybadade och mjuka. Åååh ni förstår inte hur fin och go min Jerry var idag. Hoppas verkligen att de håller i sig så, då kommer han bli en underbar gammel råtta.

Sen när jag skulle fånga in honom så la han sig i kattkorgen och jag började klappa honom lite SÅ började han knastra och typ drägla (låter skit äckligt) och slicka sig runt munnen (de betyder att han gillar de) de är första gången han gör så (tror jag), tror inte att de hänt förut.

 

 

Jag tycker om hans teckning så mkt. Han är så fin och på bilden är han så fluffig. Mitt lilla hjärte gull

Och lite fule bilder på mig. Men Jerry är fin och ren. Jag är bakfylle/nyvaken ful.

Peace!!


2011-06-24
15:59:26

Festival-shopping!

Igår så blev det festival shopping. Vi inhandlade oss tält, luftmadrasser och dylikt. Men de episka är att Jag, Yoggie och Sebbe kommer dela på ett 6-manna tält! Ooh ja du hörde 6 manna tält, där vi har varsina "rum" och typ av en hall. Partytältet x2000.
Vi köpte först ett 4 manna tält och tänkte att de skulle vara bra, men sen skulle vi bara gå in på Jysk för att kolla om dem hade billigare luftmadrasser (de hade dem) OCH dem hade ett epic tält som vi valde istället, så jag fick gå tillbaka till Jula och lämna tillbaka.

Så nu har man typ packat allt och allt ska vara köpt (tror jag) nu håller man bara tummarna att vädret blir fint.


Peace!


2011-06-22
12:08:20

Nelly Trend

Igår så fick jag hem min klänning som jag ska ha på en kompis bröllop. Jag har inte riktigt vetat vad jag velat ha för klänning men långklänning skulle de vara iaf. Så velade jag mellan blå eller rosa klänning. Men efter en massa om och men så hittade jag en billig snygg blå klänning på Nelly.com. Den kostar bara 599 för en klänning som är 100ggr snyggare än min balklänning. Kanske inte ser så bal aktig på bilden på deras hemsida. Men jag skulle nog lätt kunna ha den på en bal tror jag. De kommer ju bara vara en engångsklänning typ, så de var ju bra att den inte var så dyr. Tycker de är lite synd att de finns så få snygga långklänningar. Speciellt såna man kan använda på vardagen bara, jag har blivit lite frälst i långklänningar och kjolar nu känner jag.
När jag fick hem klänningen så var de ju en självklarhet att prova den direkt. Så tänkte jag fan något kommer ju faila. Men fan den satt som en smäck. Satt ju till och med bättre på mig än på modellen. Men sen när jag skulle ta bilder med den så ser jag typ fet ut. Men när jag tog bilder med iPhonen så såg jag smal ut. Men de är la kameran. Yeah yeah här har ni iaf bild på den fin fina klänningen. Tycker hon kan gifta sig nu så jag kan ha den på mig. Sen ska jag och mamma fixa mitt hår lite kommer ungefär se ut som på bilden fast lite bättre fixat. Ni får leva med att bilderna är bajs tog dem på kvällen efter jobbet. Den är iof lite förlång men de ska jag sy upp så de passar ihop med jävligt höga klackskor. Men jag är jävligt nöjd med den för den sitter helt perfekt, dock så måste jag även sy fast hasparna lite bättre. De är sånna som fins på BHar och dem sitter lite si sådär en åkte av igår och de är inget jag vill ska hända på plats sen, men de är ju en lätt sak att fixa.

 

Peace Sweathearts!


2011-06-20
11:57:43

Har tänkt på…

Jag har tänkt (tror de eller ej) en massa på att när man går ut och festar och klär sig jätte snyggt, kort klänning, tajta kläder, högklackat, porrigt och är jätte taggat så blir kvällen aldrig rolig. Jag tror man försöker vara för pryd eller något. Sen så vågar typ inga killar snacka med en och man sitter bara där i ett hörn och är lam. MEN sen när man bara dra på sig något skönt, lätt men ändå snyggt så har man äckligt jädra kul. Man släpper loss mer tror jag också eftersom man inte behöver vara så pryd i de där lätta sköna kläderna. Och så vågar killar och massa andra gå fram och snacka. Jag tycker de är sjukt skumt. Undra vad folket (mest killarna) tänker, vad är skillnaden med att vara snyggt klädd och skönt klädd? Är de för att man vågar släppa loss mer? Men vill man inte snacka och stöta på en snyggt klädd tjej? Jag hänger inte riktigt med där. Men jag har kul iaf när jag vågar släppa loss även så är de skönare men bekväma kläder??

 

Sen har jag även tänkt på. När man umgås med killar så blir de alltid att dem spanar in den där Blonda med bröst och är smal. Men dem blir tillsammans med den där tjocka fula sen. Inte konstigt att vi tjejer strävar efter de blonda när alla killar spanar in dem. Och säger en massa saker som att den där vill man ha osv. Men som jag skrev innan SÅ BLIR DEM TILLSAMMANS MED DEN FULE FAN! Jag må vara blond men jag har inte stora bröst men jag är som den fule inombords. Jag är fin, man får allt med mig haha. Fast iof är jag ganska kräsen har allt för många krav på killar. Sen är de ganska soft att vara singel woop woop.

 

Snart är de midsommar och de ska man fira hos fin fina Milan <3 Sen efter de så blir de en tripp till Dalarna så vi får hoppas att de regnar klart till dess så att allt vatten i himlen tar slut och att solen kommer fram och bränner sönder oss.

 

Hade förövrigt en rolig helg igen, hoppas nästa blir lika rolig om inte roligare. Fast till dess har jag en massa att göra inför festivalen. Usch usch.

 

Peace!


2011-06-19
19:27:54

Nintendo Goes Converse.

Oh yes! Detta är skor att för. De är så jävla tuft att Converse samarbetar med Nintendo. Skorna ska typ komma ut i Juli- Augusti men förmodligen inte i Sverige, lite surt. Men man kan säkert hitta dem på någon amerikansk sajt eller något sånt. JAG VILL HA DESSA!!! Jag skulle vilja ha dem som man kan vika ner så de blir svart. Love love love!!

Kommer dock typ inte våga gå ut i dem. Tänk om dem går sönder eller blir smutsiga :O Dem kommer säkert vara svin dyra med.

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace!


2011-06-16
23:18:28

Timbuktu - Sagolandet
Tänkte börja med musik tips med musik jag fastnar för och blir förälskad i.

Så jag börjar med Timbuktus nya skiva "Sagolandet". Har aldrig riktigt fastnat för honom men han är ju riktigt bra och med denna skiva är jag helt fast. Gillar nästan alla låtar men jag gillar mest "Resten av ditt liv". Där har man en låt med rent hat, en äkta låt hur man känner ilska för någon. Och detta är ingen låt med fuck you, die osv. Så här brukar jag tänka, så som han sjunger, man önskar dålig karma till personen.
De härliga är att jag ska sa honom på Peace & Love med LÄNGTAR som bara den <3

Kärlekt till Jason!

 

Och här får ni den vackta texten till "Resten av ditt liv"

 

Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

 

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig

 

Hälsa till satan
Vi hörs

 

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

Jag hoppas
Du får leva med dig resten av ditt liv


Att du lever med det i all evig tid

 

Jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

 

Så..hoppas jag,
Så..hoppas jag,
Så..hoppas jag,
Så..hoppas jag

 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig

 

Hälsa till satan vi hörs

 

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

Jag hoppas du,
Du får leva med dig,
Du får leva med dig,
Du får leva med dig,
..resten av ditt liv


Du får leva med dig..

 

Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsåkning går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart

 

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

 

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig

 

Hälsa till satan vi hörs

 

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha

 

PEace!



2011-06-15
22:18:48

VITT Bröd!!

Igår så gick jag och la mig INNAN kl.22 de är helt otroligt, när jag egentligen går och lägger mig efter 00. Men när jag låg där och inte kunde somna för att jag hade ont i magen, så började jag tänka på massa mat. Och då kom jag in på bröd och jag blev sjukt sugen på vitt bröd, jag äter nämligen inte vitt bröd eller ja, jag undviker vitt bröd. De är onyttigt och de blir bara som en DEG i magen som med ost. Men jag älskar verkligen vitt bröd. Så började jag fantisera om…

 

* Nybakad limpa med smör på! Bara smör.

* Eller färskt bröd med leverpastej och gurka på.

* Eller fralla med ost och skinka på.

* Eller en räk baguette

* Eller kyckling baguette

* Eller ost och skink baguette

* Eller med rostbiff och potatissallad baguette.

* Eller Toast med ost skinka och tomat.

* Eller dessa små baguetter man gräddar själv i ugnen med smör och skinka och så att smöret smälter.

* Eller en fralla med massa goa saker på. Så som paprika gurka tomat sallad skinka ost.

* Eller bara enkel rostad macka med smör på så att smöret smälter eller kanske smör och ost.

* Eller macka med stekt ägg på eller bara kokt ägg på.


DE ÄR SJUKT vad gott vitt bröd är!! Och de ska vara färskt och mjukt bröd inte någon dag gammal utan NYTT. Men idag så kunde jag inte motstå, jag var iväg och köpte så jag kunde äta toast med ost skinka och tomat på. Jag gjorde två till mig och två till råttorna, haha.

 

Annars så är jag orolig för min mage. De har varit svullen hela veckan och jag vet inte vad jag har ätit eller gjort så att den blivit så. De är sjukt jobbigt och ont gör den med, de är nästan som att jag druckit för mkt mjölk (jag kan nämligen inte dricka mjölk för då blir den svullen och pluffsig) och jag har inte druckit någon mjölk och den har varit så sen söndags. Så sa en på jobbet att jag ska testa samarin kanske kan lugna eller något. Men de verkar inte funka så jag ska ringa Capio i morgon och fråga vad jag ska göra för den ger sig inte. Jag brukar inte vara den som ringar sjukvård så fort något händer men jag är så hemskt orolig. Jag hade sjukt ont innan tyyyyyp som magkatar men de slutade göra ont när jag började träna men nu är de lite åt de hållet plus att de är svullet. Och jag äter som vanligt. MEN, jag funderar om de är köttfärsen i min soppa jag ätit denna vecka som är felet. För jag fick ont i söndags och de var då jag började äta den. (god som satan är den) så i morgon blir de annan mat för att se om de släpper. För att råttorna har med fått soppan och dem har inte varit så glada i den så jag undrar om dem känner att de är något fel med den t.ex köttfärsen. Dem brukar ju känna av om maten är gammal. Dem är ganska kräsna, dem äter inte 2-3dagar gammal mat fast jag kanske äter den. Men köttfärsen är ju nyköpt men de kan ju ha varit något fel på den från början ändå, vem vet. Och tränat har jag gjort denna vecka så om allt skulle ha varit som vanligt så borde jag inte vara svullen. Min mage vill säga mig något… Humm…

 

Bröd mmm… gott Bröd…

 

Peace!


2011-06-13
20:21:07

It’s like Robin all over again….

Helgen har varit helt underbar vill jag bara säga. Den bästa helgen på väldigt länge och så hoppas jag att Sandra och jag hittar på något super busigt denna helg. Vi båda smider planer in för helgen.

 

Men till de jag vill skriva om idag…

 

De är att jag borde skämmas. På 2 veckor har jag gått upp 3kg och de är skam när jag lyckats hålla mig på samma eller gått ner i vikt på sista tiden egentligen. Så idag när jag gick in till stan i mitt vanliga linne och tajts så såg jag i skyltfönstret som jag gick förbi att något PUTAR UT. Och vet ni vad de är? Jo jag har fått mage… fy vad äckligt (på mig då) Gick runt och skämdes en massa och bara ville hem. Och hem gick jag fort som bara den kan jag säga er. Och bestämde mig, att under dessa 2 veckor innan Peace and Love så blir de NO CANDY och NO JUNKFOOD.  För att inför Peace and Love måste jag lyckas gå ner till min ”vanliga” vikt för jag har ingen aning hur mina matvanor kommer att vara när jag är där. Så jag vill inte ha någon sån där stor chock när jag kommer hem och ställer mig på vågen. Sen efter Peace and Love funderar jag på att ta de lite lugnt med alkoholen, för de har blivit lite väl mycket på sista tiden. Men de är lite svårt nu när de är sommar och allt rullar på och de är så mysigt att sitta och chilla på uteserveringarna med en cider med vänner. Eller dricka lite vin på gården med dem bästa <3.

Men så ska jag börja uber träna igen för de har blivit mkt fusk med de också. Samma sak hände förra året vid sweden rock festivalen. Men de är la så de går till kanske. Sen får man ge järnet på vintern så man blir uber fitt till nästa år. för att nu har jag hittat mitt tränings sätt och mat möjs. Om man räknar bort mina ovanor på sommaren. För de har blivit så mkt skräpmat och uteserveringar och dricka och godis så de är sjukt. Men innan helgen hoppas jag att jag gått ner lite iaf.

Ska förövrigt försöka träna magen lite extra mkt nu med så man kanske kan få snygg ”mini” muskel mage.

 

JO!! Jag fick förövrigt köra någon jävla om vägen genom halva stan idag för att lyckas komma till gymmet. Lite små surt för jag ville köra lite kondition idag men de får vi ta i morgon istället. För idag ville jag in tillstan en snabbis och kolla efter någon fancy klänning men jag hittade ingen.

 

 

 

Peace!


2011-06-07
11:46:11

MItt hår

Ja som ni vet så har jag ju löshår. Jag verkligen älskar de, men nu börjar de vaxet som löshåret sitter fast med att släppa halvt. Vilket är lite små störande för jag ska vara och pilla i håret hela tiden. För de är ju så hemskt roligt att pilla bort de som inte sitter fast och den kanske dra en slinga eller två (som jag inte ska göra för då blir de fult). Plus att håret växer, så fästerna kommer längre ner, så de börjar bli lite små jobbigt att gömma dem. Men jag borde klara 4 veckor till med detta håret.

Men efter att jag varit på Peace and Love så ska jag plocka bort allt löshår och kanske vara utan någon vecka två, så håret får vila lite och så jag kan färga håret längst in. Tror inte jag klarar längre än en vecka eller två utan löshår, är så beroende. Men de är ju så att jag tycker att de är så hemskt snyggt.

De är bara synd att jag klippte av mig typ 10cm i vintras annars skulle jag tyyyyyp ha haft så långt som löshåret nu. Men till nästa sommar så kommer jag nog ha de, så jag längtar som bara den. Vill ju ha så där långt hår som jag hade en gång förr i tiden. Hade hår ner till halva rumpan, var jag trött på de men nu när jag vet att de är så fint så saknar jag de. Fast då hade jag svart hår men nu vill jag ha blont långt hår och inte rak klippt som jag hade då. Vill ha de lite upp klippt här och var.

 

Längtar….

 

Fan är mina lurar?!?! Jag ska alltid vara så jävla duktig på att gömma saker när jag ska ha fest så nu har jag gömt mina lurar, smart anna…

 

*** uppdate***

Jag har hittat mina lurar. Dem låg i Mamma och pappas bil. Hade bett mamma leta efterdem men hon letade inte på alla ställen. Yeah yeah. Nu har jag dem PARTY!! (kanske inte) men ett Wiiihoo iaf.

 

Peace!!


2011-06-06
23:22:52

För lat...Eller?

Har inte orkat skriva på ett tag nu, hänt så mkt på sista tiden så man inte haft tid. Har inte haft en ända lugn stund på hela helgen, tyyyyyp. Mobilen har gått varm sen torsdags eftermiddag så de är helt sjukt. Den plingar nonstop men idag har de varit lite lugnare så de är lite härligt. Men nu kommer en bild bomb och lite kort fattat eftersom jag inte orkar skriva massa och om allt.

 

Förövrigt så åskar de och de gillar jag IKKE så jag kommer inte kunna sova i natt. Kul.... Eller?

 

 

I torsdags efter jobbet så stack jag hem till Mamma och Pappa för att sy in min egen sydda onepiece. Tänkte lämna in den för tryck nu i veckan så den är redo för lite festivalande.

 

 

fredags morgonen så mätte och vägde jag mig som vanligt och då var jag och nosade under 50 sträcket. Så de gillar jag. Kanske lyckas gå ner till 49. De skulle ha varit nice. Eftersom jag stått still så länge men nu när jag var nere och nosade så kanske jag klarar de.

 

 

I lördags såg årets första luftballong och den dagen invigde jag min långklänning (har dock ingen bild)

 

 

Hade fest på lördagen och slutade med att jag hade denna skylt vid spisen. Tycker den står bra där. För man ska IKKE parkera sin kvinna vid spisen. *så nöjd* Har ingen aning för övrigt vart skylten kommer ifrån.

 

Sen på söndagen vart jag och matade ankorna i Norre katts park med Sandrasöndagen och snackade lite skit. Jag drog ut min lilla råtta Penny som var jätte duktig i koppel och allt lugn och fin vart hon. Hon pendlade mellan att sitta på min axel och i väskan. Sen fick hon prova att gå en runda i gräset men de vart för läskigt så väskan var mysigare. Hon fick även smaka lite glass som hon blev så tokig i. Och en anka som jag matade gillade bröd väldigt mkt så han stod vid mig väldigt nära och blev matad. Han fångade maten i munnen och hoppade till och med en gång, tuft. Sen kom ju dessa jävla fiskmåsar, men dem behöver ju mat dem med. Men de vart ju tur att ankorna var mätta så fiskmåsarna fick resten av brödet.

 

 

Och slutligen måndag, så vart de årets första dopp i havet. Is kallt vart de, och som Nicke sa ” de är som att bada i en kall drink”. Men i solen var de varmt och jag fick nog liiite färg men inte så mkt men de känns nästan som att jag bränt axlarna. Men när de lagt sig så ska jag sola lite solarium för att få bort alla linjer som jag verkligen ogillar.

 

 

Och nu har jag matat djuren och gosat lite med dem. Mat för mig själv för veckan är lagad. Så nu är de bara sömnen kvar om man lyckas somna eftersom de blixtrar och är bajs varmt. Jaja vi får la försöka. Imorgon är man tillbaka till träningen ska bli sjukt skönt. Älskar verkligen att träna. Men ibland blir man bara så jävla seg.

 

Peace!