Anna

2011-11-28
23:32:38

För jag har ingen orka att skriva
Så ni får 2 bilder att klura på.

Hitta Katten



 

Peace!!


2011-11-23
23:19:32

White dress

Jag beställde en billig fin, vit klänning från nelly.com för ett tag sen som jag fick i veckan. Den är jätte fin och sitter skönt och kostar bara 150kr, men med min ångest så känner jag mig för fet för den.  Men iaf har tänkt ha den på mig på julfesten och julafton och lite så, med ett rött skärp till. Förra året köpte jag ett rött bälte med en stor "lady gaga" rosett.  Blir nog snyggt, ska bara fundera ut vilket par skor jag ska ta, har ju en hel del klackskor...

 


Jag testade en ny träning nu. Lätta vikter och många reps. De ska vara någon fittness träning. Så jag har antagligen tränat feeeel!!?! I typ 2år, smart Anna. Jaja jag ska se om man kan köra lite tungt och lite fittness. För se är fitt jag vill bli.

Ang lght så lät den "nya" hyresvärden lite mer positiv igår och min hyresvärd verkade inte ha några problem att hon skulle ta över den, men de ville kolla upp henne och killen. Men man ska inte ropa hej förens man kommit över ån eller vad man nu säger. Men jag har redan planerat lite hur jag ska ha de i den nya lght för att få plats med allt och för att de ska bli uber mys. Hoppas verkligen att vi får byta. Jag ber till alla gudar!! Ge mig lite tur!!

De var lite om allt tycker jag.

 

Peace!

 


2011-11-21
22:14:16

Så trött..Zzzz Zzzz

 

Detta är jag idag typ, snacka om att man är beroende av den jävla skit telefonen...

 

 

Idag var jag iväg och kollade på en lägenhet, jätte mysig var den. Vill ha den! Paret som bor där vill byta med mig och jag vill byta också. Men när jag snackade med deras hyresvärd så lät han lite tveksam för han hade folk i kö. Men dom kommer ju inte flytta, om dem inte flyttar in i min typ. Så den kommer ju inte bli ledig för honom ändå. Men han kan ju blivit tveksam eftersom hon ringde upp lite så där på kvällen och de blev så hastigt, "han blev tagen på sängen" eller vad man säger. Aja jag ska ringa min hyresvärd i morgon, så skulle jag återkomma så skulle han bestämma sig han då. Ni får hålla tummar och tår för mig.

Men iaf kom hem idag och dog i sängen kl 18 och sov fram til 21:30 nästan. Är jätte trött, sov typ inget på natten mellan lör - sön och på fre- lör satt jag uppe länge, fast jag sov lite i soffan. Jag och Johan låg och pratade en massa om en massa på natten mellan Lör-sön. Jag åkte nämligen upp till gbg för att träffa honom, för att han skulle inte hem den helgen. Fick även se hans brors lyx lya, så awesome den är! Och sen när man kom hem sent, så skulle man laga en massa mat och så var man död. Och upp kl 4:30 dagen efter för att jobba (de är kul och jobba så ni inte misstolkar mig, trivs till max på Lernia).

I morse insåg jag hur blek jag blivit, för jag har inte solat på ett tag, så de blev panik solning, somnade i solariumet. Jag måste testa ett annat solarium för den var kall, de brukar ju bli varmt.

Nä nu ska jag rocka lite ring.

Håll massa tummar och tår och håll i andras tummar och tår att jag får byta lght. Vill Vill Vill Vill pls pls pls pls.



Peace!

 


2011-11-15
23:40:38

FML iPhone!

FML

 

Så himla surt, jag skulle uppdatera min iPhone igår, men något gick fel så de gick inte att lägga in säkerhetskopian. Så jag fick lägga in en säkerhetskopia från september. Så allt jag skrivit och lagt in i min kalender, bilder, nya appar, allt är borta som jag knappat in under 1 ½ mån. Jag väger och mäter min varje dag, så 1½ månad med vikt och mått är borta. Vet inte hur jag ska hantera det eller tänka. Ja, de må vara ett ilandsproblem, men jag kan slå vad om att om de skulle hända er så skulle ni bli mins lika irriterade och ledsna. Så de var bara att försöka rädda de man kunde, men de är sjukt att man har hela sitt liv på mobilen. Så nu måste jag tänka på att skicka mina text-dokument oftare till min mail för att inte förlora mina texter. För massa tankar jag skrivit ner är borta nu. Och små saker som jag bör komma ihåg som adresser, koder och dyl är borta. Är jätte ledsen över de. Så nu måste jag försöka återställa allt som de var.

 

Jag måste även formatera om min dator, de kan jag göra lättare nu när man har synkat Iphonen till Icloud. Så jag funderar på att formatera om datorn till helgen.  För den laggar som bara den nu och min c-disk är full av någon andledning. Fick ta bort Wow från datorn idag, gråter i själen. Måste köpa en till extern hhd.

 

Peace!


2011-11-15
23:39:45

FML



2011-11-14
22:48:04

Mamma och Pappa
Älskar verkligen min Mamma och Pappa. Dem är bäst i hela världen!!




Hade den bästa helgen på länge med Johan <3

Peace!!

2011-11-10
23:58:36

Goth! Gay?!

Peace!


2011-11-10
01:24:00

Då vart dagen kommen...

Ja efter några månaders fram skjutning så har man nu låtit Amy och Millie somna in. Båda hade tumörer som kom plötsligt och växte fort. Amys tumör var väldigt tung och man märkte att han tyckte de med. Hon ville inte vara ute och springa så mkt. Och Millie fick en tumör precis vid baktassen. Så nu var den så stor så att hon hade svårt att nå ner med baktassen. Båda var friska och starka annars. Veterinären sa att hon fick ge dem mer avlivningsvätska än vanligt för dem ville inte somna. Jag vill alltid att dem ska få gas först, typ narkos, och sen få sprutan i buken. Hon sa även att de är bäst att göra så när de gäller råttor för dem kan gärna hugga tillbaka om något skadar dem för mk.

 

Amy och Mille föddes tillsammans som syskon och somnade in tillsammans som syskon.

 

Jag räddade dem från att bli ormmat eller något. De var en tjej i Småland någonstans som försökte sälja dem men ingen ville och hon sänkte priset massa. Vet när jag och Emma kusin åkte dit för att hämta dem. Gu vad hemskt de var, i det huset. De var stökigt, skabbigt, kissigt, magra hundar och katter. Och i hennes rum, Omg. Halm överallt och kaninburar överallt och hon hade bajs och halm och spån på golvet MED hennes kläder och flugor. Amy och Millie satt i separata burar för dem hade bråkat. Men de var ju inte så konstig när hon inte hade någon inredning till dem. Klart dem blir uttråkade och börjar bråka. Burbotten var helt sönder gnagen. Och Millie satt i en hamsterbur med HALM och SPÅN!

De gick bra att plocka upp Millie och stoppa henne i transportburen. Men Amy bet mig och de var första ggn jag hade blivit biten av en råtta. De gjorde ondare än vad jag hade tänkt mig. Är ju ändå van att bli biten av hamstrar. Men iaf jag stoppade tjejerna i samma bur och dem bråkade inte alls. Verkade som att dem bara blev glada att dem fick mötas igen och somnade, sov hela vägen hem inte ett ljud. Och dem har inte bråka någonsin efter de (iaf inte när jag varit nära) Båda gick upp i vikt och fick helt nya personligheter och växte mycket personligt. Millie blev Alfa hona efter Maja. Amy var dock alltid en burförsvarare men mycket god råtta utanför buren. De roliga var att när dem kom hem till mig fattade dem inte riktigt att den maten jag ger dem kunde man äta (vanlig människomat), dem var vana vid grön pellets, råttor ska IKKE äta pellets, dem är inte kaniner. Deras kropp funkar som människornas, därför man använder dem som labbdjur. Billigare än apor.

 

Men nu har dem fått vandra över regnbågsbron till alla andra små hjärtan.

 

Så nu har jag bara kvar Penny och Bianca och en liten (stor) Jerry. Och Jerry ska jag kastrera nästa mån hade jag tänkt mig så att han kan flytta in hos tjejerna. För han verkar komma överrens med tjejerna. Han gillar inte hanar han är värsta Killer rat då. Plus att jag kommer bara ha en bur då mycker skönare. Plus att alla kan vara ute samtidigt.

 

Ja efter några månaders fram skjutning så har man nu låtit Amy och Millie somna in. Båda hade tumörer som kom plötsligt och växte fort. Amys tumör var väldigt tung och man märkte att han tyckte de med. Hon ville inte vara ute och springa så mkt. Och Millie fick en tumör precis vid baktassen. Så nu var den så stor så att hon hade svårt att nå ner med baktassen. Båda var friska och starka annars. Veterinären sa att hon fick ge dem mer avlivningsvätska än vanligt för dem ville inte somna. Jag vill alltid att dem ska få gas först, typ narkos, och sen få sprutan i buken. Hon sa även att de är bäst att göra så när de gäller råttor för dem kan gärna hugga tillbaka om något skadar dem för mkt.

 

Amy och Mille föddes tillsammans som syskon och somnade in tillsammans som syskon.

 

Jag räddade dem från att bli ormmat eller något. De var en tjej i Småland någonstans som försökte sälja dem men ingen ville och hon sänkte priset massa. Vet när jag och Emma kusin åkte dit för att hämta dem. Gu vad hemskt de var, i det huset. De var stökigt, skabbigt, kissigt, magra hundar och katter. Och i hennes rum, Omg. Halm överallt och kaninburar överallt och hon hade bajs och halm och spån på golvet MED hennes kläder och flugor. Amy och Millie satt i separata burar för dem hade bråkat. Men de var ju inte så konstig när hon inte hade någon inredning till dem. Klart dem blir uttråkade och börjar bråka. Burbotten var helt sönder gnagen. Och Millie satt i en hamsterbur med HALM och SPÅN!

De gick bra att plocka upp Millie och stoppa henne i transportburen. Men Amy bet mig och de var första ggn jag hade blivit biten av en råtta. De gjorde ondare än vad jag hade tänkt mig. Är ju ändå van att bli biten av hamstrar. Men iaf jag stoppade tjejerna i samma bur och dem bråkade inte alls. Verkade som att dem bara blev glada att dem fick mötas igen och somnade, sov hela vägen hem inte ett ljud. Och dem har inte bråka någonsin efter de (iaf inte när jag varit nära) Båda gick upp i vikt och fick helt nya personligheter och växte mycket personligt. Millie blev Alfa hona efter Maja. Amy var dock alltid en burförsvarare men mycket god råtta utanför buren. De roliga var att när dem kom hem till mig fattade dem inte riktigt att den maten jag ger dem kunde man äta (vanlig människomat), dem var vana vid grön pellets, råttor ska IKKE äta pellets, dem är inte kaniner. Deras kropp funkar som människornas, därför man använder dem som labbdjur. Billigare än apor.

 

Men nu har dem fått vandra över regnbågsbron till alla andra små hjärtan.

 

Så nu har jag bara kvar Penny och Bianca och en liten (stor) Jerry. Och Jerry ska jag kastrera nästa mån hade jag tänkt mig så att han kan flytta in hos tjejerna. För han verkar komma överrens med tjejerna. Han gillar inte hanar han är värsta Killer rat då. Plus att jag kommer bara ha en bur då mycker skönare. Plus att alla kan vara ute samtidigt.

 

 

Jag ska fixa till inlägget lite bättrei morgon men nu är jag trött.

Peace!!

 


2011-11-09
01:02:05

Why is there a pancake in the silverware drawer?

 

Peace!