Anna

2011-05-30
19:46:38

Peace & Love!

JAG FICK TAG PÅ BILJETTER!! Hell yeah

 

Idag kl 11 så släppte dem en liten mängd med biljetter till, eftersom dem tog slut innan. Jag missade att beställa eftersom jag inte hade snackat så jäfla mkt med folket som skulle med och de velades om dem kunde åka eller ej och bla bla. Sen vart de för sent. så de vart bara att ta smällen. Men så såg Josefine att dem skulle släppa 1900 biljetter till kl 11 idag. Så då satt jag där vid datorn beredd med allt för att lyckas beställa några. Och jag kan säga att jag lyckades. Så jag får åka till Peace and love som jag ändå ville. Över lycklig är jag, de roliga är att efter att jag var klar med betalning osv (tog mindre än 10 min) så tänkte jag ”jag ska bara kolla hur många biljetter som är kvar” SLUT SÅLT på mindre än 10 min. Läste på deras hemsida nu att dem tog slut på 2 minuter. De skulle nog komma en runda till med 100 biljetter den 20:e juni, men jag behöver inte oroa mig nu, för jag har mitt, kan ju säga att de nog var tur att jag beställde allas biljetter tror inte att vi alla skulle ha hunnit få annars.

 

Så nu får man bara hålla tummarna på fint väder, de har typ alltid regnat när jag varit på festival. Lovely <3


Så nu är min mamma uppbokad för hon ska passa mina pälsbollar då jag är iväg. Hoppas Jerry uppför sig. De är honom jag är mest orolig för att han ska göra något, han är lite speciell av sig. Inte alla som kan hantera honom.

 

 

WIOHOOO!!!!

 

Peace!


2011-05-30
00:00:24

Gislaved

 

Ja, på lördagen blev de en impuls grej att åka iväg till Gislaved och festa lite där med Martins polare. Var faktiskt lite roligt att komma från H-town lite, fast de vart lite synd att de regnade. Men allt är ju mkt bättre när de är gassande sol (förutom just när man jobbar haha, det kan regna när man jobbar och sen bli sol när jag slutar) MEN de vart något ståhej där i helgen för att folk tar studenten snart så dem har detta varje år som jag fattar de.

 

Först när vi stack vi till ”Hotellet”, där åt vi när jag hade kommit och på kvällen stack vi dit igen för att festa. De var lite som Tre hjärtan/Harrys, där var en trubadur som körde typ samma låtar som på Tre hjärtan och sen var medelåldern ”Harrys” de vart mysig men Tre hjärtan är inte riktigt min grej. Men jag fick dansa lite till trubadur låtar. Sen gick vi ut i regnet till ”Tältet” men de vart för lång kö (Tältet kommer i sammanhang med detta ståhej och är inte där alltid som jag fattar de) Men de var iaf för lång kö så vi gick in på Gisleparken (de är ingen park utan ett uteställe som heter så, tog ett tag innan jag fattade de, *doh*).  De är hemskt synd att vi inte ha ett så stort ute ställe här hemma. De var som att man köpt upp en skola och gjort om den till ett uteställe. Men de är en matsal på vardagarna som jag fick de förklarat. Kanske därför de är så dyrt för att komma in för att dem ska hålla någon skolmatsal ”standarden” uppe, för typ Corner är ju inte så för jävla fräscht. Men de var kul där iaf, dansa gjorde vi men de var hemskt mkt ”små folk” där. Men de är ganska förståligt när de är ”student” vecka-mjos.

Men idag efter en massa slappande på madrass på golve så skulle vi åka hem/till halmstad. Så skulle vi (jag, Martin och Per) åka och lämna Pers grejer i hans hus och så ville jag kolla hur han bodde. Sen vart de dags att köra hem Martin. NU KOMMER de hemska.

 

Audi TT + grus och gupp väg = Tjej i högklackat på en promenad i skogen= OMFG!


Jag kände vart ända gupp, var enda sten och allt skakade och slog och dunkade och jag var livrädd att jag skulle paja något haha. Ingen skogs bil… Om jag skulle haft Ådi så skulle man inte ha känt ett skit av all gupp och sten. De kändes helt fel att köra där i ”lilla blå”. Men i mon ska den in på lagning igen...(inte för att jag kört på grus och gupp vägar och pajat den, lilla blå klarade skogen) Hoppas dem fixar allt så jag slipper lämna in den hela tiden. Vill bara köra!

 

Sen tycke jag att alla var så lugna på utestället, fast folk trängde sig. Om de var i Halmstad skulle alla börjat kaxa sig, puttas, bråkas, lägga fram elaka kommentarer osv. Killarna var skit snygga och lite för utseende fixerade. Tjejerna såg ut som skit. Är man ute här så har alla högklackat, har man inte de så är de lite så där utanför eller hur man ska förklara. Där hade typ ingen högklackat och om dem hade de, så vart de kanske 5cm klack jag såg 2-3st av ALLT folk som var där som hade ”slynskor”, här har alla slynskor tyyyyp även jag hihi. Fast jag är ganska glad att jag lämnade mina hemma som jag skulle tjurat på vägen hem i regnet då haha.

 

Aja dags att sova nu kommer vara bajs trött i morgon som vanligt. Suck.. JAG.MÅSTE.LÄRA.MIG.ATT.LÄGGA.MIG..I.TID!!! för faaeen.

 

Peace!

 


2011-05-27
19:55:10

Try-fail-repeat

Så efter att man lipat bort en halv eftermiddag och trott att världen var på väg till sin undergång pga att mamma klippte min lugg fett för kort. Jag försökte dra den åt sidan och upp och locka och allt man kan göra för att rädda situationen men inget funkade. Sen efter att man sovit lite i soffan och går ner för att se hur ful man ser ut så drar jag lite av MITT hårspray i håret så blev de plötsligt acceptabelt. Jag har väll för höga förväntningar ibland och mamma har klippt mitt hår och lugg hela mitt liv och de har aldrig blivit kast, förutom idag. De är absolut inte hennes fel för hon är ingen frisör och de sa jag till henne att de inte är hennes fel men ändå rann tårarna som regnet utanför. De jag heller inte förstår är att jag har haft alla möjliga freaky frisyrer och färger och så flippar jag ut för att luggen blev för kort??

Men de kanske är bäst så att inte gå ut och festa i helgen, hade ju tänkt ha en vit helg så man får väll hålla sig till de. Så kan jag träna i morgon eftersom jag aldrig lyckas gå ner till min dröm vikt jag går bara upp. Jag har gått upp 1kg på en vecka annars brukar jag bara pendla fram och tillbaka. Så tänker ni säkert men du är ju redan smal bu huu liksom… Men har man ett mål så har man och jag TÄNKER nå de.

De som var jobbigt idag med var att när man är som mest ledsen så brukar min älskade Maja få trösta mig. Hon är den bästaste på att trösta efter Mamma råtta. Men nu finns ingen av dem så man kände sig som den ensammaste i hela världen innan, eftersom hon dog för några dagar sedan.

Eftersom jag var ledsen och förbannad innan så blev jag sur på min nya bil eftersom den är äckligt trög på att växla. Eller när jag ska byta växel så får man typ vålda in spaken, de behövde man inte på Ådi. Så sitter man där och saknar sin Ådi för de känns som att allt ska skramla där inne och sterion är inte där och den ska in på lagning hela tiden (eftersom dem inte hunnit fixa den innan jag fick den) Jag vill bara vara, bara köra men så är de inte.

 

Nu har jag fixat lite sallad med räkor till mig och ägg som jag ska äta sen ska jag beställa vindrutetorkare och nytt löshår.

 

Peace!


2011-05-27
00:56:02

Ångest...
Ångest, Ångest, Ångest.... varför gör jag de för!?



2011-05-25
10:33:05

Maja

Idag kl 6 vaknade jag av att Maja låg i transport buren jämte mig i sängen och började rossla som satan. Efter 2 timmars kämpande så somnade hon in i min fram. Innan hon somnade in så tryckte hon sig mot mig och jag kramade bara om henne så hårt jag kunde. Min älskade gosiga tjockis Maja har lämnat mig. Allt gick så fort, de var i måndags kväll som jag badade henne sen blev hon jätte skum och apatisk som hennes mamma blev. Så försökte jag mata henne igår morse för hon hade antagligen inte ätit något. Hon slickade i sig massa potatismos och lite multivitamin dricka. På kvällen när jag kom hem så vart hon värre. Hon orkade inte gå och helt slapp i hela kroppen, hon ville inte äta något heller förutom någon multi-set (mat ersättning för djur som ska smaka sjukt gott tycker djuren). Och nu i morse 8.35 så gick hon över regnbågsbron till sin mamma och syster. De var väll bra de att de gick så fort så hon slapp lida med olika mediciner som Mamma gjorde. Jag tänkte igår om hon överlever till idag så ringer jag veterinär så hon får somna in men hon fixade de själv, min kämpe.

De är så jobbigt att just hon försvann, hon och jag har haft våra bråk när hon fått sina ryck och typ varit rädd så man fått hålla fast henne i hamnen till hon lugnat sig. Hon var den enda av mina första 3 råttor som kunde trix, snurra runt. Och hon var den tryggaste alfa honan som funnits, och den här sista 3 veckorna har hon varit så glad för att hon fått byta tillbaka till sin gamla bur. Och varit ute och sprungit, annars har hon bara sovit i buren och Millie har fått hämta mat till henne. Och den sista veckan har hon fått någon fetisch av att bli kliad hårt och mothårs och dragen i pälsen och masserad från topp till tå. Ni skulle bara se hur hon pressade sig mot mig för att få mer kel och hur hon tvättade mig under tiden jag gosade med henne. Och hur hon sträckte ut tassarna som en katt, för att de var så skönt. Hon ville bara klättra högre och högre upp så hon kunde ligga vid axeln, under hakan på mig och få kel. Vi kunde sitta där i timmar och gosa och hon ville inte därifrån. Slutade jag klia henne så vaknade hon upp och kollade på mig med en frågande blick – varför slutade du?

Och så blev hon sönder pussad varje dag, mitt lilla hjärta. Älskar henne så.

 

 

 

2009-12-09 – 2011-05-25

1år och 5mån och 2½ vecka blev min Maja <3 Synd att hon inte levde längre. Nu är hon tillsammans med sin Mamma och Syster. Maja är den med mörkt huvud på bilden. I mitten sittern Mamma och den som är mest gömd är Nour.

 

Peace!


2011-05-24
12:23:43

Jobbig period

Nu kommer en jävligt jobbig period för mig. Eftersom jag har så många djur så kommer allt på en gång ALLTID. De är väntat men man är aldrig förberedd ändå, kommer alltid som en käft smäll. Nu är de så att;

 

  • Maja, börjar bli apatisk som hennes mamma blev innan hon dog. Så hon kommer ju dö inom 2 veckor så jag ska ta mod till mig och boka tid för avlivning. De jobbiga är att hon verkligen är den goaste råttan jag har i ägo nu. Och allt hände igår hon var pigg fram tills alla skulle in i buren sen *käft smäll* blev hon helt apatisk. Så nu har jag matat henne lite med barnmat och multivitamin dricka så hon får i sig allt. Och hon kisar med ena ögat och går och beter sig som sin mamma. Antingen har hon fått ”sneskalle” eller stroke. Fuck!

 

  • Millie, har förmodligen höft problem. Hon har börjat bita mig i buren och skriker en massa och är mer bråkig än förr. Fast de kan även bero på för att hon är roan (råtta med bleknings gen) När dem blir äldre bleks dem och även synen blir sämre och jag ser på hennes ögon att dem är mer röda (dem blir mer röda, albino råttor ser jätte dåligt med för att dem har röda ögon), så hon kan ju har blivit mer osäker pga att hon ser sämre. Men när jag känner på Millie så skriker/piper hon alltid till när jag trycker till vid höften, så de kan vara de med, eller både och.

 

  • Amy, har en tumör under ena ”armen” som har blivit ganska stor nu. Dock stör hon sig inte av den men den växer hela tiden. För övrigt är hon ganska rädd och bitsk.

 

  • Jerry, har alltid varit lite bitsk och har märkt att varje gång jag ska klappa eller ta honom på rumpan så vill han hugga. Och förra helgen så hade han gjort något så att han börjat halta. Och då gillade han inte alls att jag tog på höften (på samma sätt som Millie) Så de är nog därför han är så ”arg”, för han är jätte gosig och glad när man gosar med överkroppen och han lyssnar på sitt namn osv. Han är jätte go bara man inte är nära höften. Dock gillar han inte andra hanar. Men flickor tycker han om, att sitta och kolla in i honornas bur är hans favorit grej.

 

Så nu kommer många att försvinna på kort tid igen. Orkar verkligen inte de och jag tar alltid på mig för många djur. De var jätte jobbig när jag hade hamstrar och alla bara dog hela tiden och man fick åka till veterinär hela tiden. Orkar inte, jag vet att dem inte kan leva för evigt men de är jobbigt när allt kommer på samma gång. Och min Maja min älskade Maja vad ska jag göra utan henne.

 

 

Maja på bilden <3

Bye!


2011-05-23
00:35:45

Veckans Bild v20
Nu kommer vecka 20s bild. Jätte sen men ja, jag har fat att göra så de blev som de blev. Men nu kommer den iaf. Veckans tema var "tort". Ännu en gång så har inte Jimmy kommit med en bild men de kanske kommer nästa gång. Nu ska jag bara komma på nästa tema.
Veckans poser är Frank som gillade att mysa i sanden och skabben på öron och svans har försvunnit så nu är han jätte fin.

Min bild vann denna veckan med

Peace!


2011-05-22
22:49:42

kasst

Är lite seg på att blogga nu tycker jag. Men de löser nog, har så mkt att göra och tänka på. Sen när de blir för mkt så vill kroppen lägga sig i dvala och jag vill bara sova och så blir de bara ännu jobbigare sen för då har man mindre tid på sig att göra sina måsten.

 

Men iaf Henke var hemma i helgen. De vart kul, fick sms från honom att han ville åka ”lilla blå” (inte nöjd med namnet än). Så de gjorde vi på kvällen i fredags dock ganska sent så jag snodde honom från en fest haha. Men vi åkte ut till Grötvik och snackade lite och släppte iväg såna där kinesiska ballonger. Som jag tänkte egentligen släppa iväg på nyår men jag vill inte gå ut den dagen för de regnade så de blev aldrig av. Men de var iaf mysigt och trevligt att släppa iväg ballongerna med Henke, så sa jag att man skulle önska sig något, hoppas mitt går i uppfyllelse.

 

 

Tidigare på fredagen så vart jag iväg med några från jobbet och åt på Bulls. Vi hade tur att de blev soligt och härligt väder den dagen eftersom hela veckan varit så kast. Men eftersom vi satt under parasoll så tycker jag att de blev jätte kallt. Så jag frös som ett djur och stack hem lite tidigare än dem andra, Lite trist men så kan de gå.

 

Lördagen blev lite stressig den med jag var iväg och skulle handla med mamma men vi gick in i olika affärer så de tog längre tid än tänkt. Sen vart de bara att åka hem och börja städa lite fort för jag hade massa dammråttor överallt och jag kände för att moppa golv lite. Måste dock städa burarna men de tar jag i morgon och lite så.

Jonne hade fest med de vart trevligt dock kom de en person jag inte så förtjust i men jag såg inte ens personen eftersom jag fastnade i köket så jag slapp den jobbiga stämningen. Sen när vi kom ut så vart de inte så kul, ganska lamt vart det. Så kvällen var ok, rolig men ändå lam. Nästa helg (vi får se) kommer jag nog ta en vit helg känner att de blivit tråkigt igen att festa för de är alltid samma personer man festar med, inget illa menat. Men jag vill gärna träffa nytt folk och lite sådant. Igår när jag gick hem så fick jag en sån där -jag-är-så-trött-på-detta- känsla och kände att jag inte hade uppnått något den kvällen allt var som de alltid är, samma rutin, suck.

 

Usch så värdelöst inlägg de blev idag. Känner mig lika värdelös själv för jag missade att köpa biljetter till Peace and love så de blir ingen festival i år. Och jag som tog ledigt och allt och jag som ville så gärna åka dit. Aja kommer fler år och då tänker jag köpa biljetter innan de är för sent. Men jag fick en annan idé om att åka iväg ett gäng vänner och hyra stuga men vi får la se hur de går också.

 

Ne nu blir de min gamla rutin… Mata odjuren och sen sova. Kanske somna till the big bang som vanligt… kan inte sova utan att de är på. Iof spelar de ingen roll vad som är på, något måste bara vara igång. Har märkt att jag sover skit kast om jag inte ha något ljud igång, dock sover jag gott om någon ligger jämte med, de är väll något med ljud jag måste ha för att känna mig trygg, psyko.

 

Blir alltid så långa inlägg om exakt ingenting.

 

Peace!


2011-05-19
22:24:59

Och vart drar jag kortet?

I går så gick jag in på bilhandeln och spanade in en blå jävel. Så kom försäljaren fram och frågade om jag behövde någon hjälp...

De jag sa till honom var. JAG vill ha den där blå och vart drar jag kortet??

 

Haha kanske inte, men jag i fredags så väckte min bror mig för att vi skulle prov köra en Audi TT.  Eftersom jag smått hade börjat kolla runt efter ny bil…

De var ju så att för ett tag sedan så var de en kille som smällde upp sin bildörr i min bil och så vart vi tvungna att skicka in den på lackning osv. så frågade vi hur mkt de skulle kosta för att fixa rosten som fanns på dörrarna, 5-6 000 sa dem. Så de vart ju inget jag ville göra på en sådan gammal bil, kändes att jag hellre ville köpa in ny bil.

Men iaf i fredags efter att jag hade prov kört den där bilen som han kom med och efter vi hade diskuterat om jag skulle kunna ha råd med ny bil osv. Så kunde jag bara inte få de ur huvudet och jag ville ha ny bil NU! Eftersom jag tyckte att den vart lite ”dyr” började vi spana runt på blocket efter billigare, och efter en massa velande och mixande och väljande så vart de ändå så att den jag körde vart den bästa typ.

Nu vart de så att skulle få sålt på min Ådi först, för att byta in den ville jag inte, för jag skulle få ut för lite för den. De roliga är att försäljaren sa att vi inte skulle få sålt den så lätt eftersom de vart ingen ACC och de fanns rost. Men jag envisades med att vilja lägga ut den ändå, testa skadar ju inte liksom. Och jag fick mer för den än vad han sa dock mindre än vad jag ville. Men om jag kunde skulle jag vilja ha 100 000 för den för de är ju min Ådi love <3.  När vi la ut den så var de jätte många som ringde, telefonen ringdes varm, sa ju att Ådi is the shit. Efter 30min vart den ”såld”, dock kom inte frasmongot. Men de vart ju tur ändå samma kväll så fick jag sålt den ändå för mer än vad frasmongot hade erbjudit, Nöjd Anna + Bror.

VIPS! Nästa dag så vart vi och hämtade min nya Audi ”lilla blå” dock gillar jag inte namnet. JA, nu är de så att min familj är FREAKY (kärlek till er <3) vi döper ju våra bilar, vett ni. Som ni vet så hette min guldiga Audi, Ådi, för det var ju en Audi och gul som hunden i Garfield, som heter Odie. Och jag kom inte på ett namn till min nya så min bror började kalla den för Lilla blå för den är så liten och har bara 2 säten.

Men jag köpte faktiskt bilen på kortet, haha. Dyraste shopping rundan någonsin, men jag är HELT nöjd. Och den är helt underbar att köra, jag vill inte sluta köra. Nu blev de plötsligt roligt att köra igen. Men de är lite ovant att köra en sådan bil med ”sport” kaross. Men den har bättre fäste har den på vägen än Ådi tycker jag. Nu ska jag bara tvätta av den lite fort och så ska jag vaxa och allt de där med snart. Lite jobbigt för jag gjorde de bara för några veckor sedan på Ådi och jag fick äckligt ont i min armbåge. Men snart är jag lite lång ledig så då kan jag göra de och hinna vila upp armbågen inför jobbet sen.

Jag har velat ha en Audi TT sen då jag såg den filmen I robot tror jag att den hette, med Will Smith. För han körde ju en sådan där och de vart ju så COOLT ju, haha. Men sen blev jag förälskad i Mini coopers men vet inte vad som hände men jag tappade lusten för en sådan eftersom dem kostar så mkt som begagnade. Men när jag kollar på en Mini och en TT så känns de bättre i hjärtat med en TT. Och nu äntligen har jag en från film till verklighet.

 

 

 

För övrigt vill jag säga/skriva för er som inte bryr er att jag fått nya arbetsbyxor och de är första ggn på 5 år som jag fått byxor SOM SITTER SOM EN SMÄCK! Annars har de varit någon konstig modell eller förstora eller för breda ben osv. Lite svårt att hitta byxor till mig eftersom jag är så liten och kort och allt. Men denna gång fick jag min riktiga storlek på byxor och dem sitter skit bra, så nu ser jag skit snygg ut på jobbet. Men de gör jag iof alltid.

Peace!


2011-05-16
19:28:02

Veckans Bild v19
Förra veckans bild blev VÄÄÄÄÄÄLDIGT sen. Eftersom Jimmy boy inte kom på något bra. Men här kommer min och eftersom min är den ända bilden från förra veckan så blir min VINNARE!! Wihooo

Tyvärr blev de Millie igen. Men jag tyckte hon passade bäst till tema kallt. Jag velade mellan två bilder, men de blev denna för hon gick fram mot kamera och den andra satt hon bara som en boll, lite tråkigt. Jag vet att hon har suddig nos på bilden, men på den andra hade hon inte det. Men de var något med denna som jag fastnade vid.

Veckans bild blev lite sen även för mig eftersom de var lite svårt att komma på vad man ska göra med tema kallt.

 

Peace!


2011-05-12
12:32:27

Me and My rats - day!

I morgon känner jag för att umgås med mina pälsbollar och mig själv. Jag har trasslat in mig i för mkt tankar på sista tiden och har allt för mkt att göra. Man går runt med ett leende men något stämmer ändå inte, vet inte ens själv vad felet är. Och nu när värmen kommit och man velat vara ute och även festat mer än vanligt så har mina råttor har "glömts" bort lite. Så i morgon ska dem badas och gosas och pussas på. Skulle vilja gå ut med en av tjejerna och fota vecka 20 bilden. Men de beror på vad de blir för väder, dem är så känsliga för drag. Jag tänkte gå en liten bit med henne så de måste vara fint väder, undra vad folk kommer att säga om jag går förbi med en råtta på axeln, haha.

Jag ska även pyssla om mig själv med lite sovmorgon, solarium och en go dusch med skrubb och massa. På kvällen när jag är klar med allt kanske jag till och med kan måla naglarna och sånt där tjejigt. Jag ska även handla och panta mina jobbiga flaskor tänkte jag.
Mitt förråd ska jag gå på med, ska gå igenom och slänga minst 1 soppåse med prylar, vill fylla 2 påsar men vi får la se hur de går. Jag har nämligen fått någon ny fetisch att vilja göra mig av med saker, speciellt när jag känner mig nere. Känner mig mer lättad av att ha mindre saker. Jag har för mycket onödiga saker som bara ligger och skräpar. Jag tänkte hyra något bord på någon loppis och sälja saker som man kanske kan få en peng för.
I morgon ska jag även fundera ut vad jag vill göra och kanske fundera ut lite framtids planer. Kanske dax att ändra på sig lite, känns som att detta inte funkar mer, kanske bli lite mer bestämd. Vet inte vi får la se vad jag kommer fram till.

Jag vill undvika mobil, Internet och folk i morgon känner jag. Men vi får se hur de går, haha. De är en Anna och El Loco Ratzo dag i morgon. Jag återuppstår igen på Lördag. Hoppas jag hinner med allt jag vill göra i morgon bara känns som att de blir ganska mkt.

 

 

Peace!

2011-05-11
12:59:29

Gym handskar

Ja nu blev de så ändå...

Jag köpte mig ett par fula gym handskar. Jag tycker de är så HEMSKT fult med såna handskar, men jag behöver dem. Jag skulle kunna lyfta/dra mer men jag får så himlans ont i händerna. Har vägrat handskarna ett tag nu. Men idag gick jag och min bror in på tränings proffset här i halmstad och kollade på ett par. Dem var inte så värst dyra heller. Trodde att dem skulle hamna på 500-lappen men dem kostade bara 170kr. Sköna var dem faktiskt, trodde dem skulle vara stela och jobbiga men de är faktiskt så att jag längtar till i mon för att få prova dem. Men jag ville ha svart rosa, ska man nu ha fula handskar får dem ta och vara fula. Men dem vart turkos/svart,grå.

Mår illa för övrigt, åt kinabuffé nyss usch orkade inte äta upp andra tallriken och nu mår jag illa med, fail... gott var de iaf till en början haha.



 

Peace!


2011-05-11
01:33:03

Trött
Bredband2
Hitnet
Halmstad
...

Hfab??

kom ihåg...

2011-05-10
11:03:58

Vill spy på mig själv

Ja, jag orkade INGET idag på gymmet. Förstår inte vad som är felet. Tog jag i, så mår jag illa sen när jag släpper ner vikterna så blir jag yr istället. Så när jag gör repsen så måste jag tänka på att andas så att jag inte mår illa för mkt. Och jag åt ändå ganska bra igår tycker jag så jag förstår inte problemet. Och i går gick de jätte bra på gymmet, kunde lyfta hyfsat bra och hade energi kvar. Hoppas de blir bättre i mon…

 

För övrigt så har jag fått svälja min stolthet och ringt min hyresvärd och frågat efter en minde lägenhet. Denna som jag har, som jag älskar, är för stor för mig och för en person så är den för dyr. Den är ju inte dyr egentligen för att den är så stor och de läget den har och den har ju ändå 2 våningar med. Men för mig som är ensam så är den dyr för jag känner att jag vill ha mer pengar över i månaden och inte bara ”bo”. Har ju råd men jag vill ha mer pengar, känner att jag gärna vill köpa en ny bil. Igen jag älskar min lilla Ådi men jag skulle vilja köpa mig en nyare bil med mer hästar, jag är sugen på en Audi TT. Sen vill jag gärna kunna spara ihop med pengar så man kanske kan köpa hus i framtiden. Så ja nu får vi hoppas att de kommer in en mindre lägenhet som jag kan ta eller om någon vill byta med mig. Ni får hålla tummarna för mig. Jag hoppas med att jag får bo kvar på denna gård skulle ha varit underbart.

Sen kommer jag ändå inte hitta något svin till pojkvän på ett tag heller, som man kan flytta ihop med, så de blir nog lättare att svälja stoltheten och fråga om mindre lya. Kommer att sakna denna lägenhet för de är den finaste jag bott i.

 

Yeah yeah nu ska jag städa burar igen. Alla djuren ska byta bur, Tjejerna ska få tillbaka sin gamla bur, eftersom Maja har lite svårt att ta sig upp och ner för stegarna. De är till och med så att en av tjejerna hämtar mat till henne så hon slipper gå ner. Sen ska Jerry flytta in i en mindre bur och de andra killarna ska få större bur. Så alla ska byta. Så de är bara att börja för de är massa jobb, för Millie har massakrerat deras bo låda så de är kartong och tidningspapper ÖVERALLT.

 

Veckans bild blir lite sen denna vecka, Temat för denna vecka är jätte svårt. Men jag kanske kommit på det, så den får jag ta i morgon för idag är de prio på bur byte. Tror jag kommit på nästa veckas tema med. Den är lite lättare.

 

Orkar inte lägga in någon bild idag som jag brukar....

Peace!


2011-05-09
11:21:28

Helgens Idioti...
Litet komihåg

Brottas inte med någon som är dubbelt så stor som dig själv.

Jag fick käken ur le och tillbaka, blåmärke på höften och något slags bränn märke på axeln...

Fast de verkar bara vara jag som kommer ihåg brottningen, skumt nog.

Peace!

2011-05-07
11:53:28

Cats


Peace!!

2011-05-06
20:41:12

Bh-storlekar

Bh-storlekar

 

Vaknade i morse, vägde och mätte mig som varje morgon och så hade märkte jag lyckats gå ner till 50,2 kg och 76cm runt det tjockaste stället på magen. Eftersom jag skulle tvätta idag så kände jag att jag gärna ville ha något på mig som jag inte haft på länge. Så humn, en bh som jag inte haft på mig på länge skulle vara kul. MEN NEJ! Vet ni vad?! Mina bröst har krympt, de är inte bara jag som inbillat mig. Jag hade D-kupa i början av året och har haft de länge och nu har jag C-kupa, så av mina 20 behar så var de typ hälften som är förstora nu. Det är tragiskt! Mina fina behåar som jag inte kan använda längre, Cry a river, build a bridge and get over it. Min mamma har ganska stora bröst men varför har jag inte fått ärva de? Jag får ärva den jobbiga rinniga näsan, hennes fötter och hennes X-formade ben! Men inte brösten som jag vill ha, kan man inte byta? Eller är har öppetköp gått ut? Så snart är man la plattbröstad och bhar kommer inte att behövas. Man får la skaffa sillisar haha!!

 

 

Aja har inte ätit något på hela dagen så jag har varit jätte tjurig och lätt irriterad, tråkigt nog gick de ut på mamma lite idag. Förlåt mammsen <3 Men sen stack jag och Jonne iväg till bulls och tog en hambugartalldrik. Så gott de var alltså, har längtat efter att få äta en sådan. De var dock lite kallt ute idag men ändå härligt att sitta ute och äta och tjibbe tjabba lite. Så nu sitter man här och jäser.

 

 

 

 

Peace!!

 


2011-05-05
22:57:38

Why do love and pain feel the same?
Panik. Ångest. Ältande. Varför slutar de alltid så?

Har man blivit sårad en gång för mycket nu?

Ger upp.

2011-05-05
16:23:30

Veckans Bild v18
Nu äntligen kommer veckans bild. Tema för denna veckan var "något nytt". Eftersom de var valborg och 1Maj i helgen så då ska man ju rensa ut med de gamla och in med de nya. Så de blev tema "något nytt". Min "något nytt-bild" är på mina nya han-råttor. Dem är sjukt lugna och somnade på mitt lilla hemma gjorda fotobord. Och Jimmys bild är på hans orm som han fått hem. Så nya djur... Men idag vet jag inte vilken bild jag gillar mest. Så de blir delad bästa bild plats.


Mina pojkar


 

Jimmy Cederhags - Åam (orm)

Peace!


2011-05-04
21:11:06

Solarium

Igår vart de första gången jag solade solarium. De vart lite läskigt och jag blev bara fräknig och inte så brun. Men jag tog bara 8min och de var första gången. Idag var jag och Jonne och solade igen denna gången tog jag 10min istället (wiiie 2min mer, hum). Och ett annat rum med ett annat solarium och denna värmde mkt mer. Så jag kaaanske blev lite mer brun. Tänkte att man kan göra detta på vintern så håller man sig lagom brun. För jag är alltid så jäfla blek. Dock vill jag inte göra de för ofta man har ju hört massa hur dåligt de är. Dock vet jag inte om de blivit ändrat men iaf. De är skönt att ligga där i värmen borde finnas såna sängar fast utan uv och bara värme. Jag fryser ju som ett naket djur på vintern och även i vanliga fall och att få ha en sådan ”säng” skulle ha varit underbart.

 

Aja nu längtar jag till helgen, på fredag tog jag ledigt, då ska jag öööhm vet inte gosa med råttorna kanske. Tänkte även klippa ut Kusins Onepeace så jag kan börja sy på den. Kanske till och med sy den. Beror på vad som händer. Ska iaf klippa min lugg lite till och medicinera pälsbollarna. Måste ha hjälp av mamma för man ska hålla råttan, dela på pälsen så man kommer åt ”huden”, droppa och gnugga och de kan jag inte göra samtidigt för dem RÖR ju på sig hela tiden.

 

Jag vill ha helg…

 

 

Peace!


2011-05-03
17:26:29

Lich King – Prince of Darkness- has fallen…

Jag idag fick min sista pälsboll gå över regnbron till dem andra. Min lilla arga Lichi fick somna in idag kl 16:00. De var dags för han hade massa bölder osv. veterinären sa att de förmodligen var någon slags hud infektion som han hade fått. Inte någon tumör som jag tyckte att de såg ut som. Aja nu slipper han lida iaf. Känns lite konstigt att den sista har fått somna in nu, och efter att ha haft hamstrar i 4år och nu har jag inga kvar känns tomt. Dock har jag för många råttor som är lite roligare än små bitande hamstrar. Jag köpte lilla Lichi 2008-04-11 så han blev ca 2år och 1månad. Köpte honom för att vara lite rebellisk (oj vad rebellisk man kan vara) men hade precis blivit singel och köpte min en ny hamster eftersom mitt ex inte riktigt gillade att jag hade så många hamstrar *host*23st*host* så jag köpte mig en till haha. Men han levde ganska länge för att vara en Zoo hamster.

 

Vila i frid Lich King – Prince of Darkness-

 

- Dagen jag köpte honom -

 

- En dag när han var vuxen -

 

För övrigt så var inte käftsmällen hos veterinären så jävla rolig, 939kr för medicin till alla råttor och avlivning, hurra för mig som har massa pengar... Fast man ska kanske inte klaga det är ju mitt egna fel. Nu ska jag pussa på mina dyra mysnosar.

Peace!


2011-05-02
22:52:28

Mi Amigo

Äntligen är min baby hemma igen! Så himla underbart att få slippa cykeln. Ja de är bra att jag har cykel och kan cykla osv.  Och tänk på alla som får cykla varje dag bla bla bla. Om de skulle varit så att jag får cykla varje dag så skulle JAG KÖPT EN NY SADEL! Jag har bilsätesrumpa, som min bror sa. Då menar jag inte att den är fet, den är ganska liten faktiskt. Men nu kan jag få lyssna på min musik till jobbet i morgon som jag längtat så sjukt mkt efter. Och ingen bula är kvar på Ådi dock måste jag skölja av den för den är helt sandig av någon skum andledning.

 

Idag har jag sovit sjukt mkt. Kunde inte sova i natt igen, känner mig sömnlös och bara rullar runt. Och sen när jag ska upp då kommer tröttheten. Sen eftersom jag är bäst (Ja, så är de faktiskt) så hade jag tyyyyp inget att göra på jobbet så jag tog ut lite timmar och gick hem. Lite fel av mig att ta ledigt för att sova, när jag plågar mig igenom dagarna på jobbet om jag inte mår bra (sjuk). Men då är jag iaf klar i huvudet. Men iaf jag hämtade min bil åkte hem och sov lite, åkte iväg och tränade, hem och sov igen, Haha. Så kan de gå ibland så nu hoppas jag att jag är pigg i morgon.

 

Jag badade mina nya råttor idag. Inte ett ända pip av dem eller jo, Pappa pep en gång när jag skulle (haha) vrida ur vattnet. Jag la dem i en korg och där satt dem nästan hela tiden, de var Lasse och Lennon som skulle ut och kolla lite men kom fort tillbaka till korgen och sov. Tog även foto på dem idag så la jag dem en i taget på mitt lilla hemma gjorda fotobord och där var dem, Lasse var lite busig och hoppade ner någon gång. Badningen i övrigt gick jätte bra och öronen gillade dem att få tvättade och insmorda med vaselin. Ska testa bada dem nästa vecka igen och se om de funkar och sen ska jag smörja in öronen varje dag hade jag tänkt mig. Dem har något på öron och svans jag kommer säkert att få åka till veterinär med de men jag vill prova först för de ser inte så hemskt farligt ut.

 

 

Bild på Pappsen "Frank Sinatra"

 

 

Jag vill... Kommer jag få?

Peace!


2011-05-01
17:41:17

Cant forget
Why is everybody so serious
Acting so damn mysterious
Got your shades on your eyes


Allt har blivit så buggat nu för tiden. Nu vet jag inte längre hur jag ska bete mig, för att lyckas fånga någons uppmärksamhet. De är alla dessa jävla oskriva -tönt- reglerna. Kan man inte bara vara sig själv? NEJ, de kan man inte, om man är de så ser de ut som att man är desperat. Jag blir så trött på de. De får bli som de blir vad än händer, jag tänker inte jaga.
Sen fattar jag inte varför personen faller för någon som ja, ser värre ut än mig. Jag må kanske vara världens snyggaste men jag ser ju ok ut, vad är felet då?
Allt ska bara mystiskt med dig. Vill inte ha just dig, men de är du som förstört mitt tänkade, hur jag ska falla för någon annan. Äsch vet inte, de är så mkt bajs i mitt huvud nu, man får la skaffa sig mer stake och inte vara så jäfla feg och bara köra. De får bära eller brista, men man vill ju inte att de ska brista. ÅÅÅÅH

Nu ska jag städa mina gosnosars burar och ändra om lite sen ska jag lägga mig i soffan och känna mig fet som man får göra på en söndag. Speciellt när de bröjade regna lite, tyckte de lät lite skumt innan på fönstret. Trodde först att de var fläckten utanför mitt fönster (på taket) som hade börjat bugga. Men så vart de ikke. Hoppas de inte regnar i morgon för jag ska cykla till jobbet och jag hatar regn.

Och min kära bror jag skulle aldrig tattuera in en enhörning. De var bara en rolig grej vi snackade om igår. Och så vart de mitt i natten och jag vart full :P:P



Peace!

2011-05-01
04:45:29

Stomp stomp I've arrived
OM! de fanns fylle tattuerings studio i Halmstad idag så skulle dagens fylle tatto blivit en ENHÖRNING. Ska sova nu, PUSS