Anna

2012-10-31
22:46:00

2012-10-31

Jag har tänkt på folk som röker. Och tyvärr har jag börjat tycka att de är väldigt öhm patetisk folk (inte riktigt rätt ord men ändå).

Jag tycker att de är så sjukt att folk är så desperat beroende av denna giftiga pinne. För på ett jobb jag var på så gick brandlarmen och så dom som rökte började plocka fram sina cigg långt före dem var utanför dörren. ÄR ni så desperata efter att få röka att ni måste förbereda att röka. Och folk som röker i bilen? Kan ni inte bara göra en liten lucka och röka före eller efter ni satt er i bilen, de är verkligen jätte skabbigt när en bil är helt sönder rökt och stinker rök, inte bara de utan bilen sjunger så jävla i pris också.

Jo och på samma jobb, så blir dem sura för att jag gäller över att röken går in i byggnaden så att jag inte kan andas. För dem orkar ju inte stänga dörren eller gå en bit från byggnaden för att röka. Lata och desperata efter cigg... Så de är jätte jobbigt efter raster att jobba för att jag kan inte andas och alla stinker rök. Sen så vill eu förbjuda snus men inte cigaretter?? Snus så skadar du dig själv men cigg skadar du folket runt dig också. BÖRJA ta bort cigg sen snus om de ska vara så. Snus skiter jag fullständigt i bara folk inte spottar ut skiten överallt så bryr jag mig inte.

Men detta beroende är ju samma för folk som har godisberoende som smyger med godis och massa sånt. Även de är fel.

 

 

30 Min crosstrainer

15 Min powerwalk

30 Min träning av rygg och lite mage

 

= 681 kcal

 

Peace!


2012-10-30
20:28:00

2012-10-30

De är tråkigt ibland när man prioriterar träning före att träffa vänner. Ska man träffa vänner måste man skippa träning och skippar jag träning så når jag inte mitt mål, plus att jag mår så sjukt dåligt när jag missar träning.

Jag tränar mest bara och på veckorna när jag jobbar så är de bara jobba - träna - äta - sova. Sen på helgen blir de att man vill passa på att umgås med Johan när han är hemma den lilla stunden.

Men jag saknar att träffa vänner som man gjorde förr. Saknar speciellt en tjej som jag umgicks mycket med för ganska länge sedan. Brukar tänka tillbaka på den tiden, de var den roligaste tiden fast jag mådde så jävla dåligt. Den tiden då man flippade ut och levde livet och hittade på bus. Tror dock inte att hon tänker på mig men jag tänker på henne, de var kul då.

 

Vill säga förlåt att de blev som de blev och jag saknar dig en massor...

 

20 Min löpning

20 Min powerwalk

30 Min träning av armar

 

= 653 kcal

 

Peace!!


2012-10-29
19:27:00

2012-10-29

Idag invigde jag mina nya tränings skor. Dem sitter bra än så länge, och är sköna och mjuka. Men dem ser lite stora ut på mig, är inte van att på mig träningsskor som ser ut som träningsskor. Har ju haft typ skateskor eller tajtare träningssko, tycker om när mina fötter ser lite mindre ut. Men dem är fina och rosa, mina nya New balance.

 

 

 
 

30 Min crosstrainer

20 min power walk

30 min träning av axlar och mage

 

= 730 kcal

 

Peace!!


2012-10-24
23:23:00

2012-10-24

Jag ville  nästan börja gråta på gymmet idag för att de är så FRUKTANSVÄRT tråkigt att träna. Jag är så osäker på mig själv, arg, ledsen, LESS och uttråkad. Jag är osäker om jag gör rätt och tänker alldeles för mycket på om någon kollar och tänker "haha hon gör fel" eller "hon har tränat här så länge och hon är fortfarande inte i form" och massa sånt. Vill bara lägga mig i sängen och sova tills allt blir bättre....

 

30 Min Crosstrainer

20 Min powerwalk

30 Min träning av bröst och lite mage

 

= 622 kcal

 

Peace!!

 

 


2012-10-23
22:28:00

2012-10-23

Jag är så arg och ledsen idag.

Arg är jag för att jag inte var iväg och tränade. Arg för att min bil ska krångla. De är andledningen till att jag inte varit iväg och tränat idag. Blir så less på den och så är de så fruktansvärt kallt ute, inne också för den delen. Nu är de 2 fram lampor som inte vill funka. Och när vi pillade lite så slutade parkerings lys- funktionen att funka, GAH!! Så pappa pillade med den lite fram och tillbaka sen blev klockan för mycket för att sticka iväg och träna, suck.
Arg är jag för att jag har ont i mina armbågar och mitt revben. Måste ringa och boka tid hos läkaren för mina armbågar, för andra armen har börjar att göra ont också. Måste be dem kolla mitt revben som gör ont när jag andas och sträcker på mig och sen måste jag få mer kortison- slava för mina kli som jag alltid får på hösten.
Ledsen blir jag för att jag kommer hem så sent. Jag vill hinna vila lite och hinna umgås med mina råttor. Jag måste nämligen sitta på golvet vid deras bur för att dem ska vilja vara ute. PLUS att jag måste låsa ute dem från buren. Annars går dem bara in i buren och lägger sig, tråkiga gammel råttor. När vi skaffar våra nya råttor så ska jag försöka klicker träna dem, så dem kan lite trix. Hade ju en råtta innan (Maja) som jag lärde att snurrar runt för att få godis. Till sist snurrade hon runt när hon ville ha saker, smart tjockis råtta.
 
Jag vill att min bil ska bli fixad.
Jag vill ha min Iphone 5
Jag vill att min dator ska kunna starta normalt.
Jag vill kunna avstå från godis.
Jag vill kunna träna 5 ggr veckan.
Jag vill en massa...
 
Btw jag köpte nya löpar skor idag. De var rea på Nelly, fick sån VIP kod via sms. Så jag kollade runt lite och hittade ett par New Balance skor, vet att de är ett bra märke på löpar skor. Men vi får se hur dem sitter, känns bra i magen iaf. Köpte en större storlek än vad jag har nu på mina skor, för mina är trånga vid tårna så jag får blåsor av dem. Mina nuvarande är för hårda för den motion jag kör så jag får ont i vaderna och får svårt att springa rakt. Dessa New Balance skorna är rosa så jag hoppas inte dem skär alldeles för mycket. Men iaf dem kostade 650kr och original priset var 1300kr, så de var ett kap tycker jag. Sen köpte en kan kanin-ring ^^ och en klänning för 50kr.

 

Peace!!

 


2012-10-22
22:26:00

2012-10-22

Fattar inte igen!
 
Mer än halva vägen till jobbet så är de 60km/h, men folk kör 40km/h eller mindre. Förstår dem inte att de är dem orsakar stop i trafiken och alla olyckor är pga. att dem kör för sakta så blir folk stressade och irriterade så blir de fel och olyckor. De är 20-30 km/h fööör sakta, typ hela vägen, man blir ju galen. Om man är rädd för hastighet så ska man ju inte köra bil! Ta på er kläder och gör de bästa ni bäst på. CYKLA!!
 
30 min crosstrainer
30 min träning av ben
 
= 548 kcal

 


Peace!!

 


2012-10-19
22:22:00

2012-10-19

Jag fattar inte!!
 
Om jag är sängliggandes en hel dag gör jag av med 1300kcal, cirka.
De betyder att jag ska få i mig mat för 1300kcal per dag
 
Nu säger några att man ska göra av med den mängd kcal man får i sig per dag...
Så ska jag träna upp 1300kcal per dag då?
 
Men gör jag av med 1300 kcal sängliggandes och äter 1300kcal. De betyder att jag hamnar på plus minus 0??
 
Eller om jag t ex äter 1350kcal en dag ska jag träna bort 50kcal den dagen då?
 
Men sen säger några att man ska ta den mängd kcal man ska få i sig per dag och dra av ca 500kcal för att gå ner 0,5 kg per vecka. 
 
MEN ska jag då bara äta 800kcal per dag då? Men äter jag bara 800kcal per dag mår jag inte bra. Jag får koncentrations svårigheter, fryser, är trött, lätt irriterad, deprimerad etc.
 
Sen säger några att man inte ska gå under 1000kcal per dag i mat-intag.
 
Alltså jag fattar inte. Hur mycket ska JAG äta och hur mkt ska mitt mål vara att träna bort på gymmet.
 
Att träna bort 1300kcal på gymmet är fruktansvärt jobbigt.
 
30 min crosatrainer
15 min powerwalk
30 min tränig av armar
 
= 644 kcal
 


Peace!!

 


2012-10-16
22:13:00

2012-10-16

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15610784.ab

 

Alltså, HUUUUR kan man missa att se vad tatueraren gör, när han arbetar på underarmen? Och sen upptäcka det när man kommer hem?? Man brukar få kolla på tatueringen när dem är klara för den gången och har torkat av den. Och sen skriver hon att hon måste laser behandla den nu. Hon kan ju gå till en annan tatuerare som kan göra en snygg cover, mycket billigare och de gör nog mindre ont.

Den är de fel av tatueraren att sitta och prata i tele samtidigt som han jobbar, och boka in andra planer när man har en tid inbokad. Sen får hon ju säga till att han får sluta prata i telefon för hon betalar ju ändå för tiden. Tror dock att denna tatueraren inte är så bra för han har gjort linjerna jätte fula och varför gör man en så liten tatuering i två omgångar? Och varför har hon skrivit Ivan 2 ggr på armen och varför tatuerar man in sin partners namn PÅ armen? De borde nästan vara olagligt att tatuera in sin partners namn på sig.
De måste ju vara ett skämt... Hon har säkert ritat dit de själv på armen, typ aftonbladet som ville göra något skämt.

 

Arg blir jag vilket fall som.

 

 
 
 
 

25 Min löpning

15 Min Power walk

30 Min träning av rygg

 

= 646 Kcal

 

 

Peace!!


2012-10-15
22:22:00

2012-10-15

Som jag fått krångla med Telenor nu på sista tiden. Min telefon har inte kommit ännu och snart har jag väntat i 1 månad på den. Och dem vill att jag ska betala månadsavgiften för den fast jag inte har den. Min bror fick sin betalning upp skjuten, men han lyckades väll prata med någon vettig person som fattade. Men inte jag, så jag gick in på allmänna-reklamations-nämnden och läste lite.

För om dem skulle sagt till mig att dem har problem med att få fram varan i telefonen när jag ringde mitt i natten så skulle jag skippat att beställa den via telefon och köpt den i butik. Då kanske jag redan skulle ha haft min telefon nu. Så jag blev så sur och såg på "arn" att om man inte fått varan i tid så ska man få häva köpet om man vill. Så jag ringde upp och sa, att jag vill HÄVA mitt köp, då jävlar kunde dem skjuta fram min betalning som jag velat hela tiden. Jävla mogon. Ska INTE ha Telenor nästa gång de är dax att byta.

Men iaf om jag skulle sagt att jag vill säga upp mitt avtal så ger dem mig 3 månaders uppsägningstid, MEN om man säger HÄVA då tackar man och går. Häva kan man bara göra om varan inte kommer i tid osv. allt detta kan man läsa om på arn's hemsida eller ringa dem. Dem kan allt om köplagen eller var de nu heter.

 

Nu är jag kanske elak och uppe i varv, men när jag tränar och ser dessa tränings instruktörerna på gymmet, så blir man lite fundersam. Några är gamla som gatan, vissa är tjocka, vissa är nybörjare. Tycker faktiskt att de är lite fel att dra in sånt folk att visa hur man ska träna. De är en tant som inte har något balanssinne, och hon ser ganska otränad ut som är instruktör.

Om jag ska börja gymma, då vill man ju ändå ha en instruktör som ser tränad ut. Då känner man att denna personen vet vad den snackar om, eftersom h*n lyckas ju själv, man vill ju inte ha en som är otränad.

Då tänker man lite såhär, ska jag träna som du säger för att... bli som dig? Antar att dem visar de efter deras kunskap och hur dem tränar...

Nä dem får ju ha mer tränade och yngre människor. Gamla kan få vara instruktörer för gamla, för de finns ganska många gekon där. Då kan de vara bara med en gammal person som visar för en annan gammal, dem kanske fattar hur de är att vara gammal och deras krämpor och hur de funkar.  

 

Ja jag är bitter och trött på Friskis och svettis... Men jag betalar för skiten så jag får ju gå där ett tag till, tji fick jag för att jag inte orkade kolla upp något annat gym.

 

20 Min Cykling

20 Min Power walk

30 Min träning av ben

 

= 466 Kcal

 

Peace!!


2012-10-13
21:49:00

2012-10-13/14

I detta inlägg blir de om två dagar i ett.

 

I helgen så firade jag och Johan 1år tillsammans. De gjorde vi på ett hotell som vi gillar att åka till, St. Jörgen resort. De ligger i Göteborg fast pytte lite utanför. Dem har egen golfbana och gym, spa. Spat gillar jag och Johan mycket, en gång gick vi någon spa runda då man skulle prova på en massa bastun och bad och använda olika skrubb och salvor. Men denna gången valde vi att bara få bada lite och dricka te, chilla lite.

Johan hade även bokat en svit till oss, de var större än min lilla lägenhet. Jag mins inte måtten på dem men de var ca 10kvm större än min lilla etta. Rummet var sjukt fint och vi fick balkong, åh ni skulle sett. de var så fint i rummet. Och sängen var gigantisk, man tappade nästan bort sig. Om jag låg på ena sidan och Johan på andra så kunde jag inte nå honom, så man fick massa plats men jag ville ha gos.

 

 

 

 

De tråkiga som hände på kvällen var att jag fick sån jävla huvudvärk, som förstörde hela kvällen. Vi skulle kolla igenom alla Madagaskar och mysa, men jag låg bara still och ville sova, de gjorde så ont och jag hade INGA värktabletter. Jag som alltid med mig hela medicinskåpet. Sen fick man så dåligt samvete för att man bara låg där helt apatisk när de var våran helg. Förlåt älskling.

 

Men Johan mådde inte heller så bra dagen efter. De var något fel på äggen som han åt till frukost, så han mådde jätte dåligt i bilen hem. Men sen när vi var hemma blev han helt blek och kallsvettig och bara låg i sängen. Så hans pappa fick komma hit och undersöka honom sen åkte dem till akuten. Han hade fått matförgiftning, stackars bebi. Tur att jag inte åt dem, fast jag skulle hellre vilja äta dem istället för Johan så att han mår bra.

 

Man kan ju inte veta om ägg är dåliga när man gör såna stor kok. Jag brukar hälla mina ägg i ett glas först för att kolla färg och konsistens innan jag steker dem. Men på hotell så får dem säker färdig knäckta ägg man bara häller. Finns ju äggvita och ägg gula på flaska på maxi, så dem har nog liknande. Undra om andra började må dåligt också.

 

 

Peace!!

 

 


2012-10-12
21:24:00

2012-10-12
Idag var jag iväg och köpte ett par skor. Ett par bruna kilklack stövletter, dem är till och med fodrade. Sen har dem inte så hög klack så jag kan använda dem som vardagsskor. Men jag märkte senare att dem är lite stora, jag tog storlek 37 istället för 36 satt lite tajt. Men jag kanske skulle ha tagit 36 ändå. Dem sitter bra när man har byxa, så man inte ser kanten. Men har man tajts till ser de jätte dumt ut. Och jag gillar inte att ha byxor (jeans), om inte de är mina slappa linne byxor.
 
 
 
Och nu i oktober är de alltid dax för att köpa rosa bandet, som jag gjort nu i 7 år. De är nog de ända jag köper för att stödja. Borde köpa den där mustaschen när den kommer.
 
 
 
 
Måste tyvärr berätta något riktigt pinsamt. Jag var inne på Arken zoo idag, jag gillar inte den affären för dem har ett rykte att dem missköter sina djur ,dem är äckligt dyra och vissa av dem är väldigt otrevliga. Men jag kunde inte låta bli att gå in där idag. Gick in och kollade på djuren men där var lika dåligt som i alla zoo-butiker, så de var ok. Så hittade jag sån vattenflaska jag letat efter ganska länge, så jag köpte den. Usch usch, men men.
 
Peace!

2012-10-11
23:44:00

2012-10-11
Hon hade fel ang. min stavning. Jag frågade Johan och mina jobbar kompisar hur de var med de, dem och dom. Så sökte vi på något svenskt lexikon verk bla. bla. Och då kan man förklara lite såhär (de blir inte en korrekt mening men ja iaf.)
"Kan du ta DE stolarna, så att DEM kan sitta ner."
DE är typ saker som är specifikt och DEM är levande ting typ.
Som jag fattade det som och DOM är inget riktigt ord, man kan säga DOM men de är DE eller DEM när man skriver, när de skall vara korrekt. Men DOM är väll en stavning precis som dej och mej som egentligen stavas Dig och Mig.
 
Eller något, jag är as dåligt på att förklara.
 
Men jag hade rätt när jag skrev att mina råttor inte ville ut. "DEM vill inte gå ut ur buren"
Eller?
 
Jag kom på en rolig sak att göra när jag läser min bok. Jag måste ju ligga vid råttorna för att dem skall vilja vara utanför buren. Så jag ligger på golvet vid buren och så ligger jag och tränar magen samtidigt. Ni vet plankan, så gungar jag lite fram och tillbaka, fy vad de bränner i magen!
 
 
 
 
20 min löpning
10 min powerwalk
30 min träning av mage
 
= 523 kcal
 
Peace!!

2012-10-10
18:30:00

2012-10-10
Jag förstår mig inte på folk som ska gnälla på ens stavning, så att man kommer ifrån ämnet. Och att skriva att man får migrän pga. ens stavning? Detta hände mig, en fullvuxen mamma gick på mig om min stavning. Jag blev jätte ledsen på de sättet hon hoppade på mig. Jag är dyslektiker och jag vet att jag har svårt att stava. Jag försöker mitt bästa, kan ju säga att skolan inte precis hjälpt mig så mycket med mitt problem. Men jag kan erkänna att jag inte lägger 100% tyngd i att stava rätt i sms och chattar.
 
Men iaf i morse var de en jobbig morgon. Johan är hemma och sitter uppe hela nätterna och kollar på tv. Och nu är de så att vi har sovrum och tv-rum i samma rum. Och de är lite jobbigt att sova till serier, speciellt när han kollar på bra serier. Men denna natten var han uppe ända till 05 och jag har ett larm som ringer runt 5 och när jag vaknade till märkte jag att han fortfarande kollade på tv och att de var en bra serie igång. Inte nog att jag somnade för sent så kunde jag inte somna om för att tv:n lockade. Så jag gick och la mig på hallgolvet och sov. Sen kom Johan och frågade varför jag sov där. Så började jag gråta för att jag var så trött och bara ville sova och var arg att vi inte hade ett separat sovrum. Jag är jätte skum när jag är så trött, min hjärna funkar inte alls, frågan är när den gör de, hihi. Jag sover redan sjukt dåligt och är alltid trött. Spelar ingen roll när jag lägger mig eller när jag går upp, lika trött. Så jag fick sova lite på rasterna på jobbet så piggnade jag till så jag skulle orka träna. Men när jag kom hem var inte Johan hemma för han var i väg på olika ärenden. När han kom hem fick jag ett "förlåt att jag väckte dig paket" som innehöll 8-pack glassbåtar, 10 röda rosor och en Ben & Jerrys- glass. Han är verkligen bäst min man.
 
15 min cykling.
15 min löpning
10 min powerwalk
35 min träning av armar
 
= 604 kcal
 
Peace!!

2012-10-09
20:10:00

2012-10-09
Idag fick jag ta och flytta min wow gubbe till en annan server pga. att de är ca 2 h väntetid att få komma in och spela. Lite drygt att behöva planera när man vill spela så man får ställa sig i kö i tid.

Fick hem en till Disneyfilm idag. Jag vill få ihop alla 52 Disney klassiker. Idag fick jag hem Pocahontas. Vill helst köpa de filmer som är lågt nummer, men de flesta är slut och nu väntar man på ny release. Vill ha nr 1 snövit, men de kommer väll snart.
Jag beställde även en ny bok, sockerbomben. Jag läste 6sidor och den är redan sjuk intressant. Jag gillar såna psykolog böcker. Min lilla dröm är att bli psykolog eller något sånt. Eller advokat eller något med DNA, forska varför människor och djur blir som dem blir.
 


Hann med att bada råttorna idag fick massa rivmärken på köpet och skrubbade rent duschen. Kommer ha sjukt ont i min armbåge i morgon så mycket som jag skrubbade och höll på. Hade redan jätte ont och de var därför jag skippade träningen. Aja ska träna i morgon ändå.. Duschen blev fin och ren iaf.
 

Peace!!


2012-10-08
20:07:00

2012-10-08

Mina armbågar börjar göra jätte ont, båda två. Undra om man ska till läkaren ang. dem snart ändå.  De börjar bli riktigt jobbigt att behöva oroa sig över sina armbågar. I min gym-väska har jag en massa "medicin" ifall jag skulle få ont, Ipren, Alvedon, diklofenac, salva mot värk, ett bandage och lite sånt. Hoppas de går över, för de känns som att man inte har någon kraft i armarna.

 


20 min cykling
45 min träning av ben och mage
 
= 390 kcal

 

Peace!!


2012-10-06
18:36:00

2012-10-06
Ja, idag firade vi min 25 års dag lite. Med mat och fika hos mamma. Jag fick välja mat (kött, potatis och brunsås med svamp) och jag hade gjort tårta. De var trevligt och jag fick lite saker. Jag fick en Dd Hardy zipp tröja, 300kr och 1000kr av mamma och sen har jag fått 2 bh:ar och 3 trosor av Johan från Victoria Secret. Jag en Pandora berlock av Johans familj, en liten London buss som jag velat ha sen jag och Johan var i London.
Pengarna kommer jag att spara till Miami resan, kommer bli awesome att åka dit, shoppa billigt och gotta sig i solen.

På kvällen hade jag önskat mig av Johan att vi skulle ha Pirates of caribien-maraton med pizza och snacks. Vi såg på två av 4 filmer, de var de vi hann med.

Jo jag fick tillbaka min bil idag också. De var massa fel på den, helt otroligt att den rulla.

* vatten i bensintanken
* motorfläkten var avsliten
* någon kabel till ac var utdragen
* gammal olja
* gamla tändstift
* kylarvätskan läckte på 2 ställen.
* startmotor var söndersliten

Senare skall jag byta

* bromsar
* luftfilter

Så arg jag varit på min bil. Men nu rullar den igen, något har krånglat på den sen den första dagen jag hade den...

Jag sa till pappa att jag kanske väntar ett år sen säljer den och köper en Nissan qaschqai. Men så sa han att de är bättre att jag har kvar denna ett tag till, för annars lagar han så att bilen är i topp skick till nästa ägare. Förstår vad han menar, för han lagar bilen gratis för mig, hans dotter, inte till någon random person. Så han har helt rätt, så lilla blå får stanna hos mig ett tag till.
 


Peace!!

2012-10-05
21:29:00

2012-10-05
Idag bakade jag en jätte ful tårta. För vi ska fira min födelsedag i morgon så tänkte jag att jag kunde göra en tårta. Har gjort en tårta förr och den blev god och fin. Men inte denna ^^ den kissar choklad och den vill inte sluta!! Den var god men lite för geggig. Chokladkrämen blev inte som jag ville, men vaniljkrämen blev perfekt. Tur att man inte är bagare ^^ Först och främst kommer ingen vilja anställa mig pga. mina fula tårtor och för de andra skulle jag blivit as fet. Vet inte hur mkt kräm och annat jag tryckte i mig. Var så mätt så jag inte kunde äta den goda kvällsmaten Johan lagade. Mådde illa till och med, Johan fick tvinga i mig maten. Kände mig som ett litet barn som ätit för mycket godis innan maten, haha.
Jag bakade även muffins, även dem blev inte bra. Jag skulle ha rosa muffins med en marsipan detalj format som rosabandet. Men dem blev inte rosa nog så jag öste i alla hallon i smeten istället för att trycka i några i mitten. Men då blev muffinsarna typ lila, men dem blev goda ändå. De blir dem alltid när jag gör dem i min muffinmaker.
 
 


Jag var duktig och jobbade över lite i går. Dock bara 30 min eftersom materialet tog slut så jag kunde inte göra klart. Men 30 min övertid är nice!!

BIL STATUS: Fortfarande död...
 

Peace!!


2012-10-03
10:50:00

2012-10-03

Jag har tänkt på en sak ganska länge.

 

Detta med el, de är så mycket gnäll om att vi privatpersoner ska tänka på att släcka lampor efter oss och stänga av datorn, tv osv. Hörde att den där standby lampan på tv ska dra så himla mycket på ett år. Och att de är viktigt med energisnåla lampor. Visst jag tycker att man ska tänka på att spara el, de är dyrt och de finns inte obegränsat med el.

Men de är inget gnäll på företag och skolor. För på min gymnasieskola så var där säkert över 30 datorer som är igång dygnet runt och på helger. Tänk så mycket el de är?

Och på ett företag jag jobbade på, där har dem maskiner som drar så mycket el så att alla fabrikens lampor och övriga saker som behöver el, börjar att blinka. Mins inte hur många hushålls el den maskinen drog på ett år, men de var vääääldigt många hus. Även på andra företag jag jobbat på så är nog datorerna alltid i gång. Och så gnäller media på privatpersonens STANDBY LAMPA på tv:n. Och i butiker osv. har dem jätte starka lampor som drar massa el, men inget gnäll där nej. Tänk om man skulle ha någon regel eller lag på att företag måste tänka på elen, iaf stänga av datorer släcka lampor osv.

 

Man märker även på min man, som är elektriker ^^ För när jag är ensam hemma så har jag bara små lampor tända och de är jätte myspys. Men när Johan kommer hem så tänder han alla lampor, en elektriker rakt igenom. Min söta lilla elektriker, han gillar lys ^^

 

 

Träning som vanligt, dock orkade jag inget. Jag hela jag skakade och hade ingen kraft alls.

 

30 Min cykling

20 Min träning av axlar

 

= 331 Kcal

 

Btw, Jag fyller 25 år idag.

 

Hatar mina födelsedagar. Fast jag fick 2st victoria sercret bh:ar och 3 st trosor. Han vet precis vad jag vill ha. De var kul när han skulle fråga vad jag hade för storlek på bh:n. "de går ett program på tv här i Norge om bröst" haha min älskade nos.

Har varit jätte ledsen hela dagen idag.

 

Peace!!


2012-10-02
10:02:00

2012-10-02

Tänk om man kunde spara all överskotts-energi någonstans. Tänk så mkt energi man kan spara när man är barn. Och sen använda de när man är trött. Typ som när man blir tonåring och vuxen så är man jämt och ständigt trött, då skulle man kunna ta en lite sparad överskottsenergi. Så kan man vara jämt normal pigg.

Och tänk om man har jätte mycket energi som barn, och är jätte jobbig. Så kan föräldrarna dra ut energin och spara den till sen, så somnar ungarna gott eller bara lugnar sig. Och dem som verkligen har jätte mycket kan har ju massa att shota så kanske dem lever längre...

 

Tänk om... Inga mer jobbiga och envisa unga...

 

Träning som vanligt..

 

20 Min Löpning

20 Min Power Walk

35 Min träning av Ben och Mage

 

= 641 Kcal

 

Peace!!


2012-10-01
17:24:00

2012-10-01

Ååh Mamma och Pappa har äntligen kommit hem från sin resa. Dem har varit i Kroatien i ca 2 månader. De har varit sjukt plågsamt, har saknat dem jätte mycket. Plus att pappa måste laga min bil, hehe. Han har fått vila i 2 månader så nu måste han jobba lite ^^. De är jätte skönt att dem är hemma, man vill ju alltid ha sin mamma och pappa hemma. ååh vet inte vad jag ska säga mer än att säga att jag saknat dem! De var nästan ner räkning när dem var på väg hem.

 

Men jag var på mekonomen innan idag och skulle köpa lite saker till bilen. Men dem den gubben som skulle hjälpa mig var PRECIS som jag hade tänkt mig. "Blond tjej kommer in och vill ha hjälp", gubbe trycker ner blond tjej och tror att man är helt okunnig.. Gubbjävel!

Köpte inget där, stack till AD center och fick den BÄSTA hjälpen. Dem var jätte trevliga, och oljan jag köpte var dubbelt så billig.

 

Jag har tänkt lite på detta med böneutrop som någon moské fått tillstånd till nu. Varje fredag eller vad det nu var. Detta har upprört en massa folk. Först tänkte jag nej, men sen kom jag på att kristna kyrkor har ju en jobbig klocka som ringer väldigt ofta och som hörs över hela stan. Och dem låter ju inte ens bra. Så om dessa klockor får ringa då borde deras böneutrop får skrikas ut en någon i veckan. De jag tror att folk är rädda för att denna tro och dessa människor som har denna tro, att de ska sprida sig till våra unga. Och att dem ska också börja tycka väldigt annorlunda, med alla hedersmord och konstiga kvinnosyner osv.

Men de jag tycker med dessa böneutrop är att dem borde vara på svenska egentligen. Så alla kan förstå, men de är nog svårt att översätta så att de ska låta bra. Vet hur svårt de är att översätta kroatiska till svenska, vissa ord betyder så mycket mer på kroatiska än svenska.

Äsch bara de inte blir för många utrop och JA kyrkklockorna bör tystas ner lika mkt för dem är lika jobbiga.

Lite tankar bara... 

 

 

Tränade lite idag;

 

20 Min Löpning

20 Min Power Walk

30 Min träning av rygg och mage

 

= 602 Kcal

 

Peace