Anna

2011-04-25
13:19:24

Påskhelgen

Fredag

Då vaknade jag nog ganska tidigt och tänkte att jag kunde sticka iväg till mamma och sola lite. Men jag var tvungen att åka iväg och handla lite inför knytkalaset och de jag hade missat i torsdags. Eftersom jag hade solat fick jag ont i huvudet som vanligt. Inte så värst kul eftersom jag skulle iväg på knytkalas hos Nicke sen. Försökte ta mig en powernapp men de funkade inte kändes som att de bara blev värre. Men de var bara att försöka ändå jag hade ju sett fram emot detta lilla kalas. Dock hade vi köpt för mkt mat, jag trodde vi skulle vara många fler men de var mysigt ändå. De gick lite segt till en börja och blev trött sen men när vi väl kom ut så blev de mkt bättre. Vi försökte gå till ställen där Josefine inte varit men de var bara lamt på alla ställen så vi stack till Corner som vanligt och där vart de kul för en gångs skull. De slutade med att de var bara ”vänner” kvar på dansgolvet innan dem stängde. De var sjukt kul. Sen vart de massor babbel utanför när dem tände lamporna. Helt enkelt så blev de en toppen kväll tillslut.

 

Lördag

Vaknade vid 12 och tänkte att jag måste börja med min tårta jag planerat att göra. De var lite bökigt att göra den eftersom jag inte riktigt vet hur man gör tårtkrämer. Jag fick göra om Chokladkrämen 2 ggr för att den skar sig. Tycket inte att den blev hårt nog men sen när vi åt tårtan så vart de helt ok. Dock gnällde alla på att silverkulorna som var på var för hårda ”teethbreaker”.

När jag var klar så tänkte att idag ska jag mysa med råttorna för jag har inte riktigt hunnit med de denna vecka, skäms på mig. Man märker på dem att dem saknar mig med för dem vill inte äta upp sin mat som dem brukar göra. Honorna bruka lämna skålen tom, men nu har de varit halva kvar, samma sak hos Jerry.

Martin ringde och frågade om jag ville sitta på uteservering med han och hans kusin. Vist tänkte jag dock var jag tvungen att jaga in råttorna och byta om. De tog lite tid men jag kom ut. Jag tog två cider och blev brun på ena axeln, kom hem så skulle jag byta om och fixa mig för att jag skulle iväg till Henke och grilla men ja igen ONT i huvudet efter solen så vart en ett försök till powernap igen men alla störde mig, grrr. Jonne ringe mig sen och sa att dem var utanför men då hade jag somnat så jag tackade tyvärr nej. Vaknade kl 21 sen och fick panik för jag skulle iväg på olika fester MEN jag fastnade på gården (helt oplanerat) med Ida, Milan och två killar (förlåt mins inte namnen på er) Sen kom två st till. De var sjukt roligt och mysigt. Vi drog massa blondin, Mörkhyade, jude, blatte-skämt och lyssnade på musik via våra telefoner. Sen drog vi ut så ville jag inte in där dem andra skulle så hänge de två andra med mig och hämtade pengar sen stack vi till Asian och där var vi tills dem stängde. Och jag tappade bort min skarf som kommer från Afrika, buhuu. Men jag fick en annan "skarf" sen, de gillades. Sen vart de in på James (gamla valentine) jag vet jätte lamt. Men har man bara rätt sällskap så blir allt kul. Sen stängde dem med så de var de bara att traska hem.

 

Förlåt till er alla som bjöd mig på fest och jag inte kom, typ 4 st, flåt

 

Söndag

Påskmiddag hos mina föräldrar och jag var bakfull som ett svin. Jag blev bjuden på en massa drinkar ute på lördagen plus att ja hade råkat äta lite för lite. Aja gott var de med mat, började må illa efter de och dog på soffan tills min bror nöp mig och jag blev förbannad och bytte soffa och låg där till typ 17-18 eller något. Lika trött som dem andra dagarna, undra vad som är felet, kan ju iof vara all alkohol och sol. Men när jag vaknade var de dags för att äta min tårta. Och jag sa att jag inte ville ha kritik men jag fick de ändå, elakt. Men den funkade iaf nu sitter man här på en ledig måndag och önskar att man hade resten av tårtan hemma.

På kvällen så tänkte jag och jonne att fan brukar man inte festa på påskDAGEN. Äsch vi kör en 3:e kväll, de blev en liten förfest hos mig med mig Jonne och Martin. Men när vi väl kom ut så var bara Harrys och Corner öppet…. Till och med DONKEN var stängt. Så blev de hemgång så klämde jag i mig lite av påskmaten jag hade snott med mig hem sen däckade jag i min säng.

 

Måndag

Ledig och så har jag taigt VECKANS bild. Bilderna kommer upp när Jimmy tagit sin bild med. Denna veckan blev de Millie som blev fotomodellen. Jag provade med Jerry först men han gillade inte de alls och ville bara ner i mitt knä. Penny är ju en liten spraller tant som ALDRIG kan vara stilla i 1 sec. Så jag provade med Millie och hon posade fint. Maja ville jag inte ta för hon var förra veckan. Och Amy bråkade med Jerry.

 

Så har min helg varit. Har skippat att skriva en massa som ni inte behöver veta. Jag har haft fullt upp att göra men kul har de varit, hårt för den delen också, med all alkohol. Har inte druckit så mkt på länge men som sagt KUL har jag haft. Lördagen var nog roligast.

 

Imorgon återgår man till de vanliga livet kommer bli sjukt skönt att komma tillbaka till sina vanliga rutiner. Dock kommer en lång helg för mig igen så jag jobbar bara 3 dagar. Hoppas de går fort. För de kommer att hända massa kul nästa helg med. De känns verkligen att sommaren är på G

 

JO glömde skriva att de varit äckligt skönt väder hela helgen helt underbart tror mycket att de har gjort de hela med. De gillas.

 

Sommar klädd och sen Fredagens outfitt

 

Lördagens Outfitt och min fina bränna

 

Min fina Påsktårta och den god Påskmaten


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: