Anna

2012-08-31
22:20:00

2012-08-31

Idag åker vi från stugan, vi städade de sista och tömde stugan på våra saker och åkte hem ganska tidigt, tycker jag. Vi åkte inom vår lägenhet för att kolla hur långt dem kommit med renoveringen. Men då satt fortfarande elementen kvar på väggen. Så de var lite surt, men de är tur att vi kan bo hos mamma och pappa.

 

 

Eftersom vi kom till Halmstad så tidigt så hann vi äta buffé på blue thai. Dem hade sushi där som man kunde prova. Har alltid velat smaka men de verkar så läskigt. Rå fisk liksom, men efter lite om och men så tog jag en bit. Och den biten jag valde var inte så god. De var typ lax, avokado med ris runt och de gröna runt om allt. De var typ sött, annorlunda. Men jag tror de är godast när man äter sushi som man ska med soja och allt som hör till.

 

Hoppas dem blir klara med vårt hem snart. Längtar hem och råttorna vill nog hem till sin stora bur. Dock gillar dem nog inte kakel golvet vi har. De är kallt om tassarna. Jag får sticka små strumpor till dem så att dem kan springa runt. Med såna små gummi prickar under strumporna så att dem inte halkar ^^

 

Peace!!

 

Råtthjälpen

 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: